12 / 05 / 2024

bugün dolar kuru ne kadar

bugün dolar kuru ne kadar

Dolar yatırımcıları dolar/TL'deki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Yatırımcılar dolar/TL ne kadar? Dolar kaç lira oldu? Dolar ne olur? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? sorularının cevaplarını araştırıyor. İşte dolar/TL'deki son dakika gelişmeleri 13 Haziran 2022.

8 Nisan 2024 Pazartesi dolar ne kadar? Bugün dolar kuru kaç lira? Güncel dolar/TL alış satış fiyatı

Bayram öncesi milyonlarca kişi döviz kurlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Son günlerde düşüşe geçen dolar kuru bugün de güne değer kaybederek başladı. Peki 8 Nisan 2024 Pazartesi dolar ne kadar? Bugün dolar kuru kaç lira? Güncel dolar/TL alış satış fiyatı.

2 Nisan Dolar ne kadar? Bugün dolar kaç lira? 1 dolar kaç TL? 2 Nisan 2024 dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününe düşüşle başladı. Seçim sonrası dolar değer kaybederken yatırımcılar güncel döviz kurlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. 2 Nisan Dolar ne kadar? Bugün dolar kaç lira?

Dolar tarihi rekoruna yakın seyrediyor! Bugün dolar ne kadar oldu? Euro kaç lira? 28 Mart 2024 döviz kurları

Dolar/TL bugün tarihi rekoruna yakın seyrediyor. Güne yükselişle başlayan döviz kurları yatırımcılar tarafından araştırılmakta. Bugün dolar ne kadar oldu? Euro kaç lira? 28 Mart 2024 döviz kurları...

Güncel dolar kuru: Dolar bugün ne kadar? Dolar kaç lira? 27 Mart 2024 dolar alış satış kaç TL?

Güncel döviz kurları yatırımcının gündeminde. Yatırıcılar ve dolar alıp satmak isteyen vatandaşlar 'Dolar bugün ne kadar? Dolar kaç lira? 27 Mart 2024 dolar alış satış kaç TL?' sorularını araştırıyor. 27 Mart 2024 dolar/TL kuru...

Dolar tarihi zirvesinin gerisinde! Bugün dolar ne kadar? Euro kaç TL? 25 Şubat 2024 dolar/TL kuru

25 Şubat 2024 dolar/TL kuru haftaya tariih zirvenin gerisinde başladı. Bugün dolar ne kadar? Euro kaç lira? 25 Şubat 2024 dolar/TL kuru.

Merkez Bankası faiz kararı öncesi dolar ne kadar? Bugün dolar/TL kaç lira? 21 Mart Perşembe dolar kaç TL?

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı bugün açıklanacak. Karar öncesi doların kaç lira olduğu merak ediliyor. Bugün dolar ne kadar? Güncel dolar kuru...

Dolar tahttan inmiyor! 1 dolar bugün ne kadar oldu? 20 Mart 2024 dolar/TL...

Dolar/TL kuru haftanın üçüncü işlem gününde yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Her geçen gün rekor tazeleyen dolar kuru tahttan inmiyor. Peki 20 Mart 2024 dolar ne kadar? Bugün dolar kaç lira? Son dakika dolar/TL kuru.

Selçuk Geçer'den korkutan yeni dolar tahmini geldi! Bakın dolar kuru hangi tarihte tam 60 TL olacak!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan dolar kuru bu yıl da yükselişine hız kesmeden devam ederken, Ekonomist Selçuk Geçer'den korkutan yeni dolar tahmini geldi...

Dolar kuru bugün de rekor kırdı! 1 dolar 32.10 TL oldu! 13 Mart 2024 dolar canlı kur! 

Elinde doları olanlar ve yatırımcılar son dakika dolar kuru ve serbest piyasa dolar araştırması yapıyor. Dolar bugün de rekor kırdı. İşte ayrıntılar...

Dolar ve euro haftaya rekorla başladı! Dolar bugün ne kadar? Euro kaç TL? 4 Mart 2024 döviz kurları

4 Mart 2024 döviz kurları bugün güne yeni rekorla başladı. Merkez Bankası'nın politika faizini yüzde 45'te sabit bırakma kararı sonrası döviz kurları yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Bugün Dolar bugün ne kadar? Euro kaç TL? 4 Mart 2024 döviz kurları.

Dolar seçimden sonra yükselir mi? Bugün dolar ne kadar oldu? Dolar yatırımcıları dikkat! 12 Şubat 2024 dolar/TL kuru 

Milyonlarca yatırımcı döviz kurlarındaki ahreketliliği yakından takip ediyor.  Son günlerde rekor üstüne reko kıran dolar kuru araştırılıyor. Bugün dolar ne kadar? Dolar seçimden sonra yükselir mi? 

10 Şubat 2024 dolar ne kadar? Bugün dolar kaç TL? Son dakika dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününe 30,59 liranın üzerinde başladı. Dün rekor tazeleyen dolar kuru bugün de yükselmeye devam ediyor. 10 Şubat 2024 dolar ne kadar? Bugün dolar kaç TL? Son dakika dolar/TL kuru.

Dolar yükselmeye devam edecek mi? Bugün dolar ne kadar oldu? 7 Şubat 2024 dolar kaç TL?

7 Şubat 2024 dolar kuru yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Son günlerde rekor tazeleyen dolar kuru bugün de yükselmeye devam ediyor. Bugün dolar ne kadar oldu? 7 Şubat 2024 dolar kaç TL?

bugün dolar kuru ne kadar Haberi

bugün dolar kuru ne kadar

Dolar/TL 13 Haziran 2022 günü kaç lira olduğu merak ediliyor. Dolar yatırım yapanlar, dolar ne olur, dolar yükselir mi düşer mi? sorularını araştırıyor. Öte yandan dolar bugün de ekonominin gündeminde yer alıyor. Güne 0,59 yükselişle başlayan dolar,  yeni haftaya artışla giriş yaptı.

Geçtiğimiz hafta 17 seviyelerine kadar düşen dolar tekrar yükselişe geçti. Yeni ekonomi paketinin açıklanması ile sert düşüş yaşana dolar kuru sonrasında tekrar yükselişe geçti.

Peki dolar/TL bugün ne kadar? Dolar/TL kaç lira oldu? İşte 13 Haziran 2022 dolar kurunda son dakika...

DOLARI OLANLAR HEMEN BAKSIN!

Dolar kuru bugün güne yükselişle başladı. Dolar/TL bugün 0,59 değer kazanarak güne başlarken dolar yatırımcılarının yüzünü güldürdü.

Dolar TL alış fiyatı bugün 17,11 TL, satış fiyatı 17,29 TL seviyesinde işlem görüyor.

Ekonomistlerin...