28 / 04 / 2024

Bülent Soylu inşaatçılar

Bülent Soylu inşaatçılar

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Menderes İnşaatçılar Derneği tarafından düzenlenen geceye katıldı. Başkan Soylu, Menderes’in gelişimine katkı koyan herkesin yanında olduklarını söyledi..

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden biriydi... İnşaat işçileri grev kararı aldı!

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden birini hayata geçirmeye hazırlanan Slovenya’da işçiler grev kararı aldı.

ABD'de konut inşaatçılarının güveni Aralık'ta iyileşti!

Son zamanlarda ABD konut piyasası için olumlu bir gelişme olarak, konut inşaatçılarının güveni Aralık ayında artış göstererek faiz oranlarındaki son gevşemenin sektör üzerinde olumlu bir etki yaratmaya başladığı kaydedildi.

Euro Bölgesi'nde inşaat üretimi artış gösterdi

Euro Bölgesi'nde inşaat üretimi, eylül ayında bir önceki aya oranla yüzde 0,4 yükseldi. Buna göre, Euro Bölgesi'nde inşaat üretimi, eylül ayında ağustos ayına oranla yüzde 0,4 artış gösterdiği açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Bülent Grup İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bülent Grup İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Kurt tarafından kuruldu.

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi Nisan ayında yüzde 0,4 azaldı!

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat), Avrupa Birliği (AB) ve Avro Bölgesi'nin nisan ayına ilişkin mevsimsellikten arındırılmış inşaat üretim verilerini yayımladı. Yayımlanan verilere göre, Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi, nisanda bir önceki aya göre yüzde 0,4 azaldı.

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi Mart ayında yüzde 2,4 düştü!

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat) tarafından açıklanan rakamlara göre, Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi Mart ayında yüzde 2,4 düştü. Verilen detaylara göre, inşaat üretimi, Avusturya'da yüzde 10,9, Slovakya'da yüzde 10,3 ve Almanya'da yüzde 4,6 oranında geriledi.

Euro Bölgesi'nde inşaat üretimi yüzde 3,9 artış gösterdi!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Euro Bölgesi'nde inşaat üretimi, Ocak ayında bir önceki aya göre yüzde 3,9 yükseldi.

Euro Bölgesi'nde inşaat üretimi yüzde 1,1 geriledi!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Euro Bölgesi'nde inşaat üretimi, Nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 1,1 gerileme gösterdi. İşte detaylar...

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi Şubat ayında yükseldi!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi Şubat ayında yükseldi. İşte merak edilen o rakamlar...

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi yüzde 4,1 arttı!

Resmi olarak açıklanan verilere göre, Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi, Ocak 2022'de bir önceki aya göre yüzde 3,9, 2021 yılının ocak ayına göre de yüzde 4,1 arttı.

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi Aralık ayında sert düştü!

Açıklanan resmi verilere göre, Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi, tüm dünyayı etkisi altın alan koronavirüs salgınının hız kazandığı Aralık 2021'de bir önceki aya göre yüzde 4 azalış gösterdi.

Kayabaşı gecekondu önleme bölgesi altyapı inşaatı ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayabaşı gecekondu önleme bölgesi altyapı inşaatı ihalesi yarın gerçekleştirecek.

İnşaatçılar ve çimentocular karşı karşıya!

Son zamanların gündem konuları arasında bulunan çimento fiyatları inşaatçılar ve çimentocuları karşı karşıya getirdi.

Bülent Soylu inşaatçılar Haberi

Bülent Soylu inşaatçılar

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Menderes İnşaatçılar Derneği tarafından düzenlenen geceye katıldı. Başkan Soylu, Menderes’in gelişimine katkı koyan herkesin yanında olduklarını söyledi.

Genel kurul sonrası yeni yönetimini belirleyen Menderes İnşaatçılar Derneği, En Bordo Restoran’da tanışma ve kaynaşma gecesi düzenledi. Dernek üyelerinin yoğun katılım sağladığı geceye Menderes Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Menderes Garnizon Komutanı Binbaşı Ali Taşyürek, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Menderes Emniyet Müdürü Ali Kundakçı ve Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır katılım gösterdi.


“SEKTÖRÜN GÖRÜŞLERİ ÖNEMLİ”

Gecede konuşan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “Sivil toplum kuruluşları ve dernekler bulundukları bölgenin dinamikleridir. Bizim bölgemizde yer alan STK ve dernekleri Menderes Belediyesi olarak önemsiyoruz. Bizim dönemimizde katılımcı bir anlayışla hareket ederek Menderesimizi hak ettiğini noktaya taşıyacağımızı dile getirmiştik. Bunu da gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız çalışmalar kapsamında...