05 / 05 / 2024

bulut depolama aygıtı

bulut depolama aygıtı

STOR.E CLOUD ile verilerinizi istediğiniz yerde, istediğiniz zaman depolayın, paylaşın ve yayınlayın...

M. Bulut İnşaat, New Point ile kent ticaretine renk katacak!

Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, kentte M. Bulut İnşaat tarafından AVM, Cadde Mağaza ve Ofis konseptiyle inşa edilen New Point Projesi doğrultusunda inceleme yaparak konu ile ilgili araştırmalar yaptı.

EPDK açıkladı! Akaryakıt depolama tesislerinde tarife değişikliğine gidildi!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPDK), TP Petrol Dağıtım Anonim Şirketinin Antalya ve Kocaeli'deki depolama tesislerine ilişkin depolama tarifesi tadil edildiğini duyurdu.

Türkiye'nin doğalgazda 2028 yılı hedefi 2 katından fazla olacak...

Türkiye'de, son senelerde doğalgaz arz güvenliği için sıvılaştırılmış doğal gaz terminalleri ile beraber Yüzer LNG Depolama ve Yeniden Gazlaştırma Ünitelerini devreye sokulurken, depolama kapasitesini 2028 senesinin sonuna kadar mevcut 13,4 milyar metreküpe çıkması hedefleniyor. İşte haberin detayla

Türkiye'nin doğal gaz depolama kapasite oranı yükseliyor

Türkiye, son senelerde doğal gaz arz güvenliği için LNG terminalleri ve FSRU devreye alırken, depolama kapasitesi ise 2028 yılı sonuna kadar mevcut 5,8 milyar metreküpten 13,4 milyar metreküpe çıkarmayı istiyor.

Depolama alanı ihtiyacı 5 senede tam 2 kat artacak!

Hızla artan e-ticaret, enflasyonist ortamda daha çok stok tutma düşüncesi ve tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi etkisiyle depolama alanı ihtiyacının 5 senede tam 2 kat artması bekleniyor.

Belediye otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı beş arsa satacak!

Samsun İli Bafra Belediye Başkanlığı, Samsun Bafra'da yer alan otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı arsalar için satış ihalesi düzenliyor. 

2024 bütçesinin aslan payı yazılım ve donanıma!

2024 yılında bütçelerde aslan payı altyapı yenilemelerine, yazılım ve donanıma ayrılacak. Yeni teknolojilere uyum süreci de bütçeleri artıracak. Yönetilen servisler ve bulut bilişimin bütçedeki payı artacak.

Belediye 5 arsa satacak! Otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı arsaları kaçırmayın! 

Bafra Belediye Başkanlığı, Bafra Aktekke'de yer alan beş adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı.

Özge Bulut Maraşlı hangi alanlarda üst düzey yöneticilik yaptı? İş Girişim Sermayesi’nde hangi alanda çalışıyor?

Özge Bulut Maraşlı hangi pozisyonlarda çalıştı? Hangi şirketlerde yönetim kurulu üyesi oldu? Şu an ne iş yapıyor? İşye Özge Bulut Maraşlı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Günay Hurda Metal Kağıt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günay Hurda Metal Kağıt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Bulut tarafından kuruldu.

Türkiye'de satışa çıkan ilk teleskopik portre lensli akıllı telefon: Tecno Phantom X2 Pro!

Teleskopik portre lens, 12GB RAM, 256GB depolama ve 120Hz AMOLED ekran gibi özellikleriyle dikkat çeken Tecno Phantom X2 Pro, Türkiye'de satışa sunuldu!

Microsoft bulut kesintisi yaşandı! Etkisi global oldu

Çarşamba günü, bir internet kesintisinin global manada milyonlarca kullanıcı aracılığı ile  kullanılan Teams ve Outlook gibi hizmetlerle beraber bulut platformu Azure'u devre dışı bırakmasının ardından tüm bulut hizmetlerini kurtardığını bildirdi. 

Beyzava İnşaat Taahhüt Turizm Ve Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Beyzava İnşaat Taahhüt Turizm Ve Taşımacılık Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Barış Aygün tarafından kuruldu.

bulut depolama aygıtı Haberi

bulut depolama aygıtı

TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş., Toshiba’nın ilk kişisel bulut depolama aygıtı STOR.E CLOUD’u duyurdu. Kullanımı kolay depolama merkezi, kullanıcıların geniş medya kütüphanelerini evlerinde güvenle saklamalarını sağlarken, bulut aracılığıyla dosyalara uzaktan erişim ve yayınlama olanağı veriyor. STOR. E CLOUD ile kullanıcılar, verilerine evlerinde ya da tabletleri, akıllı telefonları veya bilgisayarları ile dışarıdan erişebilecekler.


STOR.E CLOUD, Windows, Android ya da Apple iOS işletim sistemlerini kullanıyor olmasına bakmaksızın her türlü elektronik aygıtla sorunsuz çalışıyor. 3TB’a kadar kapasitesi ile kullanıcılar, dizüstü bilgisayarlarındaki müzikleri ve tabletlerindeki fotoğrafları yedekleyebilecek, akıllı televizyonlarında film yayınlayabilecekler. Dahası, internet bağlantısı üzerinden dünyanın herhangi bir noktasındaki herhangi bir cihazdan STOR. E CLOUD’a erişebilecekler. Böylece kullanıcılar aile üyelerine fotoğraflarını gösterebilecek, arkadaşlarının evinden kendi müzik arşivlerine ulaşabilecek veya televizyonda video oynatabilecekler.


Dünyanın sahip olduğu...