30 / 04 / 2024

Bulvar Home Rezidans ne zaman teslim

Bulvar Home Rezidans ne zaman teslim

Bulvar Home Beylikdüzü fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Pusula İnşaat imzası ile yükselen projede 292 tane daire ve 32 tane dükkan bulunuyor.

Ankara'da rezidans inşaatında çalışan 3 işçi eylem yaptı!

Ankara'da Söğütözü Mahallesi Anadolu Bulvarı’nda yeni biten bir rezidansın yapımında çalışan 3 inşaat işçisi paralarını alamadıklarını iddia ederek eylem yaptı.

Nilüfer Marka Rezidans'ta 0 faizle!

Nilüfer Marka Rezidans'ta 0 faizle ödemeler yapılıyor. Nilüfer Marka Rezidans projesi 22 ve 27 katlı iki kule ile 14 katlı home ofis bloğu olarak tasarlandı.

Suaden Home BY Güneri Rezidans fiyatları!

Toplam 101 adet daireden meydana gelen Suaden Home BY Güneri Rezidans projesi Güneri İnşaat imzasıyla yükseliyor. Suaden Home BY Güneri Rezidans fiyatları...

Sur Yapı Marka Rezidans'ın home ofis ve rezidans bloğu satışta!

Marka Rezidans ve AVM, bir yıl içerisinde alışveriş merkezi kiralamalarında yüksek talep alırken home ofis ve rezidanslarda yoğun talep gördü. Sur Yapı “Marka”da yatırımını büyüttü ve home ofis &rezidans bloğunu satışa sundu.

Avcılar Effect Rezidans ulaşım!

Toplam 322 adet home officeden oluşan proje 199 bin TL 'den başlıyor. Avcılar Effect Rezidans ulaşım bilgisine göre İzmir Adliyesine 4 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Bulvar Home Esenyurt iletişim!

Bulvar Home Esenyurt iletişim için satış ofisiyle 0212 854 11 04 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Pusula İnşaat imzası taşıyan proje 292 konut ve 32 mağazadan oluşuyor.

Beylikdüzü Bulvar Home nerede?

Bulvar Home'da daireler 66 ve 77 metrekare olarak tasarlandı. Proje 5 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Beylikdüzü Bulvar Home nerede?

Bulvar Home Evleri fiyatları!

Bulvar Home Evleri fiyatları 139 bin liradan başlayarak değişiyor. Pusula İnşaat imzasını taşıyan Bulvar Home Evleri projesi Mart 2018 yılında sahiplerine teslim ediliyor...

Pusula İnşaat Bulvar Home fiyat!

Pusula İnşaat Bulvar Home fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına göre değişiyor. Konut ve ticari alanların yer aldığı proje 5 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor.

Bulvar Home Beylikdüzü fiyatları!

Bulvar Home Beylikdüzü fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Pusula İnşaat imzası ile yükselen projede 292 tane daire ve 32 tane dükkan bulunuyor.

Esenyurt Bulvar Home satış ofisi!

Esenyurt Bulvar Home satış ofisi telefon numarası 0212 854 11 04 olarak belirtiliyor. Dairelerin 139 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldığı proje 292 konut ve 32 mağazadan oluşuyor.

Bulvar Home fiyat listesi!

Bulvar Home fiyat listesi dairelerin cephelerine göre değişiyor. Dairelerin 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje 10 katlı 2 blok halinde yükseliyor.

Bulvar Home Residence ödeme planı!

Bulvar Home Residence ödeme planı kapsamında 48 ay vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor. Pusula İnşaat projesi Bulvar Home Esenyurt'ta fiyatlar 139 bin liradan başlıyor...

Bulvar Home Rezidans ne zaman teslim Haberi

Bulvar Home Rezidans ne zaman teslim

Bulvar Home Residence'de 48 ay vade farkı olmadan taksit imkanı sağlanıyor. İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen projede daireler 66 ve 77 metrekare büyüklükte dizayn edildi. 


Bulvar Home Beylikdüzü fiyatları konutların cephelerine göre farklılık gösteriyor. Tamamı 1+1 dairelerden oluşan proje 5 bin metrekarelik alan üzerine yayılıyor. 


Beylikdüzü Bulvar Home'da dükkanların büyüklükleri 45 metrekare - 250 metrekare şeklinde tasarlandı. Projenin 2018 yılı Mart ayı içerisinde tamamlanması öngörülüyor. 


Bulvar Home Evleri fitness, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolu, hamam, yüzme havuzu, 7/24 güvenlik hizmeti, 2 katlı kapalı otopark ve sauna gibi sosyal imkanlara sahip. 


Bulvar Home Beylikdüzü fiyatları 69 metrekarelik 1+1'ler için 139 bin TL olarak belirlendi. Pusula İnşaat imzası taşıyan proje 292 adet konut ve 32 adet dükkandan oluşuyor. 


Bulvar Home satış ofisi iletişim 

Tel: 0212 854...