28 / 04 / 2024

Bulvar İstanbul dükkanları nerede

Bulvar İstanbul dükkanları nerede

Açık artırma usulü ile satışa sunulan Bulvar İstanbul Cadde Dükkanları Atatürk Havalimanı’na 10 dakikalık mesafede hayata geçiriliyor. Peki Bulvar İstanbul Cadde başvuruları nasıl yapılıyor?

Laleli, Merter ve Osmanbey'de dükkanlar kepenk indiriyor! Tekstil merkezleri kira ve masraflar karşısında zorda!

Global resesyonun yanı sıra Rusya-Ukrayna ve İsrail-Filistin savaşları da İstanbul’da Laleli, Merter ve Osmanbey gibi bölgelerdeki dükkanları etkiledi. Satışların yüzde 60’lara varan oranda düştüğü bölgelerde dükkanlar kepenk indiriyor ya da küçülmeye gidiyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da kaç bina tehdit altında? İstanbul’da kaç binada geniş cepheli dükkanlar uğruna kolonlar kesildi?

Kahramanmaraş depremlerinin ardından yaşanan büyük kayıplar yeniden gözleri İstanbul’a çevirdi. Yer bilimciler olası İstanbul depremini hatırlatarak daha fazla gecikmeden gerekli önlemlerin alınmasını dile getirirken, geniş cepheli dükkanlar için kolonları kesilen binalara dikkat çekiliyor.

İstanbul'daki AVM ve dükkanların kapanma saati değişti!

İstanbul'da AVM, cadde mağazaları ve semt dükkanlarının çalışma saatleri koronavirüs nedeniyle yeniden düzenlendi.

Mesut Özil, Fenerbahçe'den mülk ve dükkanlar istedi!

Mesut Özil, kafe işlerini İstanbul'a kaydırmak için Fenerbahçe'den mülküyle birlikte dükkanlar talep etti. 39 Steps Coffee Haus'un sahibi olan tecrübeli futbolcunun Fenerbahçe'ye maliyeti ağır oldu.

Palladium Cadde Küçükyalı dükkanları satışa çıkıyor!

Anadolu Yakası’nın en büyük karma kullanımlı projesi olarak İstanbul’un en nadide semtlerinden Küçükyalı’da yükselen Nidapark Küçükyalı'nın alışveriş caddesi Palladium Cadde Küçükyalı'nın dükkanları satışa çıkıyor...

Nlogo İstanbul'daki dükkanların yarısından fazlası satıldı!

Özyurtlar İnşaat'ın açık artırmayla satışa sunduğu Nlogo İstanbul’un cadde dükkanlarının yarısından fazlası bir saat içinde tükendi..

Nlogo İstanbul’un cadde dükkanları 15 Şubat'ta satışta!

Esenyurt'ta yer alan Nlogo İstanbul'daki dükkanlar 15 Şubat Perşembe saat 14.00’te Eskidji Müzayedecilik tarafından satışa çıkacak...

Özyurtlar dükkanlarını açık artırmayla satışa çıkardı!

Özyurtlar Holding, Esenyurt’taki projesi ‘Nlogo İstanbul’un dükkanlarını açık artırma yoluyla satışa sundu. 

Nlogo İstanbul’un dükkanları açık artırmayla satışa sunuluyor!

Özyurtlar Holding'in İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt’ta inşa ettiği ‘Nlogo İstanbul’un dükkanlarını açık artırmayla satışa sunuyor.

Avrupark Hayat dükkanları 2017 güncel fiyatları!

Avrupark Hayat dükkanları 2017 güncel fiyatları 608 bin TL'den başlıyor. Cihan İnşaat imzası taşıyan Avrupark Hayat projesi İstanbul Hadımköy Bahçeşehir Yolu üzerinde Hoşdere bölgesinde yer alıyor...

Vadişehir'in cadde dükkanları ihale ile satışa çıkıyor!

İstanbul’un en hızlı ve düzenli büyüyen merkezi Başakşehir’de hayata geçirilen Vadişehir projesindeki cadde dükkanları 23 Eylül’de yapılacak ihale ile satışa sunuluyor.

Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir’in cadde dükkanları satışa çıktı!

İstanbul Bahçeşehir'de gölet bölgesinde hayata geçirilen Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir projesinde cadde dükkanları satışa çıktı. Son başvuru günü 23 Haziran Perşembe.

Fortis İstanbul’un cadde dükkanları satışta!

İnşaat sektörünün iddialı şirketlerinden Yiğit Group’un İstanbul Basın Ekspres Yolu’nda gerçekleştirdiği Fortis İstanbul’un cadde dükkanları satışa çıktı.

Bulvar İstanbul dükkanları nerede Haberi

Bulvar İstanbul dükkanları nerede

Dükkanların alanları 78 metreekare ile 489 metrekare arasında değişiklik gösteren Bulvar İstanbul Başakşehir'de anahtar teslimlerinin 2016 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Özkar ile Özülke İnşaat imzası ile yükselen Bulvar İstanbul Rezidans'ta 1.555 adet daire bulunuyor. Proje TEM otoyoluna 3 dakika, Atatürk Havalimanı’na 10 dakika, metro durağına 1 kilometre yakınlıkta inşa ediliyor. 


İstanbul Başakşehir'de yer alan Bulvar İstanbul Cadde'de 24 adet mağaza, 1 adet cafe ve 1 adet kreş açık artırma ile yarın saat 10.00'da satışa sunulacak. 


Bulvar İstanbul Cadde başvuruları nasıl yapılıyor?

Bugün sona erecek olan Bulvar İstanbul Cadde Dükkanları başvuru işlemleri www.bulvaristanbul.com.tr adresi üzerinden yapılabiliyor. Projede dükkan fiyatları 850 bin TL'den başlıyor. 


Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde'nin sosyal yaşam alanları; kuaför, market, restaurant, GSM operatörü, eczane, cafe, giyim ve büyük mağazacılıktan oluşuyor. 


Bulvar İstanbul adres: Atatürk...