18 / 05 / 2024

bünyan çalışmaları

bünyan çalışmaları

Bünyan'da değişim ve dönüşüm sürüyor. Bünyan Belediyesi tarafından yıllardır ilçede kronikleşen sorunlara bir bir neşter vurulmaya devam ediliyor.

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Çoker Sitesi'nin yıkımına başlandı!

Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yapılan çalışmalar kapsamında Büyükçekmece Atatürk Mahallesi’nde bulunan Çoker Sitesi’ndeki 4 blok yıkıldı...

Belediye bütçesi 500 milyonla 1957'de rekor kırmış! Nedeni; İmar ve istimlak çalışmaları...

1957 yılında belediye bütçesine 500 milyon lira ayrılacağı belirtilmiş. Rekor bütçenin imar ve istimlak çalışmalarından dolayı bu rakama ulaştığı aktarılmış.

Bakan Özhaseki açıkladı: İstanbul'da ve deprem bölgesinde kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesindeki çalışmalar ve İstanbul'daki kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte Özhaseki'nin o konuşması...

Depremde büyük hasar alan 1.600 yıllık o yapı için kollar sıvandı! Restorasyon çalışmaları resmen başladı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerde, Diyarbakır'daki 1600 yıllık Saint George Kilisesi, büyük hasar görmesinin ardından Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü Diyarbakır Rölöve ve Anıtlar Müdürlüğü restorasyon çalışmaları başlattı.

Deprem bölgesi için flaş açıklama: Hasar tespit çalışmaları yinelenmeli!

Deprem bölgesinde artçı sarsıntılar devam ederken, depremzedeler evlerinin yine hasar gördüğünü, Jeoloji Mühendisleri Odası da hasar tespit çalışmalarının yinelenmesi gerektiğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Deprem bölgesinde konut çalışmaları tam gaz devam ediyor!

11 kenti etkileyen 6 Şubat deprem felaketinin ardından yaraların sarılması ve bölgenin yeniden ayağa kalkması için konut çalışmaları hızla devam ediyor. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi raylı sistem hatlarında çalışmalarını hızlandırdı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentte inşası devam eden T2 hattında çalışmalarını hızlandırdı. Şehrin en önemli projelerinden biri olan T2 hattında test sürüşleri Mayıs 2022'de başlayacak.

Gürpınar Siteler Bölgesi Kentsel Dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi'nde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlandı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde son çalışmalar yapılıyor!

Tamamlandığında  dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü unvanına sahip olacak 1915 Çanakkale Köprüsü'nde son çalışmalar yapılıyor. 

Büyükçekmece kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Olası İstanbul depremine karşı kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıran Büyükçekmece Belediyesi 28 bin binayı yeniledi. 

Kayseri Bünyan Devlet Hastanesi'nde son durum ne?

Kayseri'de inşası devam eden Bünyan Devlet Hastanesi'nde çalışmalar hızlandı. Kayseri İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli hastanenin inşaatında incelemelerde bulundu.

Kayseri'de Belsin ve Anayurt bölgelerinde raylı sistem çalışmaları yapılıyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayseri'deki çalışmalara ilişkin açıklamalar yaptı. Özhaseki, "Belsin ve Anayurt bölgelerine raylı sistem hattı, Erciyes Dağı'nda termal su arama ile hava ikmal alanına yapılacak millet bahçesiyle ilgili çalışmalar da sürüyor" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden deprem çalışmalarına 200 milyonluk kaynak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2021 Mali Yılı bütçesinde yapılacak düzenlemeyle kentte deprem nedeniyle meydana gelen hasar ve yıkımların etkisini azaltma ve yaşanabilecek depreme yönelik çalışmalar için 200 milyon TL ayrılmasına karar verildi. 

bünyan çalışmaları Haberi

bünyan çalışmaları

Bünyan Belediye Başkanı Şınası Gülcüoğlu 6360 sayılı yasayla 44 mahalleye ulaşan Bünyan'da yıllardır süre gelen sorunların bir bir aşılarak vatandaşların hizmetle buluşturulduğunu ifade etti. 


İnsanı yaşat kı devlet yaşasın düsturu ile her geçen gün bir önceki günden daha fazla ne yapabiliriz kaygısıyla hizmet etmeye devam ettiklerinin altını çizen Başkan Şınası Gülcüoğlu; Bünyanlı vatandaşlarla el ele geleceğin vizyon kentini inşa etmek için çalıştıklarını söyledi. 


Başkan Gülcüoğlu, yapılan hizmetlere ilişkin şunları kaydetti: "İlçemizin 150 yıllık belediyecilik geçmişine rağmen maalesef farklı nedenlerden dolayı birçok hizmetin getirilmesinde geç kalınmış. Bu gün Bünyan Belediyesi olarak bir yandan ilçem izin alt yapı eksıklerıyle mücadele ediyor diğer yandan üstyapı da yeni yollar, sosyal tesisler, parklar ve spor tesislerini ilçemize kazandırıyoruz. 


Doğalgaz alt yapı çalışmaları başladı ve iki mahallemizde ana...