29 / 04 / 2024

burada evim olsun proje adı

burada evim olsun proje adı

Park Mavera 2. etap projesi için www.buradaevimolsun.com internet adresi üzerinden ön talep toplanıyor. Başakşehir Kayaşehir'de yer alan Park Mavera 2.etapta satışlar mart ayı içerisinde başlayacak...

Hepsi Burada Haziran ayında yine çok tercih edilecek! Powertec kurutma fön makinesinin fiyatı dibi gördü

Hepsi Burada yine uygun fiyatlı bir ürünle müşterilerinin karşısına çıkıyor. Powertec Tr 901 saç kurutma fön makinesi ile kullanıcıların bütçesine hitap ederken ayrıca ekonominin güç dönemler yaşattığı zamanlarda bir insanların bir nebze olsun rahat nefes almasına olanak tanıyor. 

Artık benim de evim olsun diyenler! Fırsat İş Bankası'ndan geldi, işte kampanya detayları!

Konut sahibi olmak isteyen ancak yeterli nakit birikimi olmayanlar için İş Bankası müjdeli bir haber verdi.

Evim Yuvan Olsun başvuruları 7 bin 792'ye ulaştı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen afetzedelerin geçici barınma ihtiyaçlarını gidermek amacıyla başlatılan "Evim Yuvan Olsun" kampanyasında başvuru sayısının 7 bin 792'ye ulaştığını söyledi.

‘Evim Yuvan Olsun’ kampanyasına başvuru yağıyor! İşte kampanyaya başvuru kriterleri ve diğer detaylar!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve toplam 10 ilimizi etkileyen depremin ardından mağdur olan vatandaşların barınma ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla başlatılan ‘Evim Yuvan Olsun’ kampanyasına başvuru yağıyor. Şu ana kadar kampanyaya 4 bin 568 bağış başvurusu yapıldı.

Evim Yuvan Olsun kampanyasına tam 4 bin 191 bağış başvurusu geldi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerden etkilenen vatandaşların barınma ihtiyaçlarını karşılamak için başlatılan "Evim Yuvan Olsun" kampanyasına bugün itibarıyla tam 4 bin 191 bağış başvurusu geldi.

'Evim Yuvan Olsun' kampanyasında konutlar ve eşyalar Türkiye Sigorta güvencesinde olacak!

Türkiye Sigorta, depremden etkilenen vatandaşların barınma sorununun çözümüne katkı sağlamak için başlatılan "Evim Yuvan Olsun" kampanyası kapsamında evini afetzedelere açan konut sahiplerine bina ve eşya sigortasıyla güvence sunacak.

Evim Yuvam Olsun Kampanyası'nın detayları netleşti!

Hayırsever vatandaşların güvenilir bir uygulama ile evlerini bedelsiz veya indirimli bir bedelle kiralayarak ihtiyaç sahiplerine sunabilecekleri Evim Yuvam Olsun uygulamasında detaylar netleşti

 ‘Evim olsun”  diyene Ziraat Bankası’ndan piyango gibi kredi! Faiz oranına gören inanamadı!

Ziraat Bankası’nın hazırladığı konut kredisi paketi, düşük faiz fırsatı ve uzun vade imkanıyla ev satın almak isteyenleri cezbediyor. Peki bankanın konut kredisinde faiz oranı ne kadar?  Taksit miktarı ne kadar, kaç aya kadar vade yapılıyor? İşte ayrıntılar…

Kahveniz hem köpüklü hem konforlu olsun! Hepsi Burada’da Kahve Makinesi 569 TL! 6 Kasım 2022 fiyat listesi

Hepsi Burada’nın Efsane Kasım kampanyası ile bütün ihtiyaçlarınızı bütçenizi zorlamadan karşılamanız mümkün. Efsane marka günleri kapsamında indirime giren markalardan biri de Karaca. 569 TL’ye düşen kahve makineleri ile kahve keyfine konfor ekleniyor. 6 Kasım 2022 fiyat listesi…

Ev alacaklar dikkat! 'Evim olsun' derken sanık olabilirsiniz!

Yeni ekonomik paketi ile konut kredilerinin düşmesi vatandaşları ev almaya yönlendirdi. Ancak ev almadan önce tapu kaydı ve imar durumunun incelenmesi gerekiyor. Tapuya bakmadan ipotekli hacizli ev alırsanız, evi kaybetme tehlikesi bulunuyor.

Konut: insan hakkı mı, yatırım aracı mı?

'Başımı sokacak iki göz evim olsun'dan 'Kiraya veririm, olmadı iki sene sonra satar köşeyi dönerim'e evrilen yuva ihtiyacı artık yatırım aracı olarak görülmeye başlandı. 

Ramazan ayının bereketiyle ‘Bir evim olsun’ diyen herkes ev sahibi oluyor!

Birevim, sunduğu ödeme seçenekleri ve faizsiz 240 aya varan taksit imkanıyla ailelerin ev sahibi olmasını kolaylaştırıyor.

Birevim, Sıra Tespitli Yöntem ile ev sahibi yapıyor!

‘Bir evim olsun’ diyen milyonlarca insanın hayatına dokunmak ve mutluluklarına ortak olmak için yola çıkan Birevim, sektöre kazandırdığı birbirinden farklı yöntemlerle müşterilerin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor

burada evim olsun proje adı Haberi

burada evim olsun proje adı


Makro İnşaat - Akyapı İş Ortaklığı, yeni projesi Park Mavera 2. etap için buradaevimolsun.com internet adresi üzerinden ön talep toplamaya başladı.


Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselen Park Mavera 2. etap projesi 556 konut ve 252 dükkandan meydana geliyor. İstanbul Başakşehir'e bağlı Kayaşehir'de inşa edilen Park Mavera 2. etap 45 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor.


Park Mavera 2. etap projesi 14 - 25 kat arasında yedi blok olarak planlandı. 10 bin TL peşinatla ödemelerin yapılacağı Park Mavera 2. etapta ön satış sürecinde metrekare birim fiyatı 3 bin 850 TL'den başlayacak.


Park Mavera 2. etap Başakşehir projesinde 2+1, 3+1, 4+1 daire tiplerine yer veriliyor. Park Mavera 2.etap, 65 bin metrekarelik Başakşehir Kent Meydanı'na komşu konumda yükseliyor.




Tel: 444 61 71

Web: www.buradaevimolsun.com

Gülcihan...