14 / 05 / 2024

Burak Bağtaş

Burak Bağtaş

Bugün Emlak Danışmanlığı İnşaat Dövme Sanatları Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Burak Bağtaş Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL'lik sermaye ile 11 Aralık'ta kuruldu.

2024 gelir vergisi tarifesi belli oldu! Ücretler baştan sona değişti!

2024 yılı itibariyle,  gelir vergisi tarifesi başta olmak üzere tarifeler ve mükelleflerin yararlanacağı istisna tutarlar belli oldu. Peki 2024 gelir vergisi, damga vergisi, veraset ve intikal vergi istisna tutarları ne kadar oldu?

9 dev AVM için konkordato talebinde bulunuldu! Başta Marmara Forum ve Forum İstanbul geliyor...

İstanbul'un en çok ziyaretçi alan AVM'lerden Marmara Forum ve Forum İstanbul başta olmak üzere toplamda 9 AVM için konkordato talebinde bulunuldu.

Kiracılar fahiş zamlara karşı çözüm için Ankara’ya yürüyüş başlattı! 

Antalya Kiracılar Platformu’nun toplam 14 üyesinin, Antalya başta olacak şekilde birçok kentte gerçekleşen fahiş kira artışları, tahliye taahhütnameleri ile asgari ücret seviyesindeki kira fiyatlarına çözüm bulunması için Ankara’ya yürüyüş başlattığı bildirildi.

Dijitsu’nun piyasaya armağanı! DB100 büro tipi mini buzdolabı satışta!

Dijitsu, ev, iş yeri ve otel başta olmak üzere hemen her yerde kolay bir şekilde kullanılabilecek bir mini buzdolabı üretti. Ürüne ilişkin tüm detayları paylaşan Dijitsu, ürünü cazip fiyatla satışa sundu.

İğneden ipliğe zam geliyor! Zam gelecek ürünler aklınızı başınızdan alacak! İşte o ürünler...

Elektrik zammı fabrikaların üretim maliyetini yükseltti. Başta temel gıda ürünleri olan şeker, un, ekmek, makarna, yağ olmak üzere beyaz eşyadan ayakkabıya, tekstilden temizlik malzemelerine kadar iğneden ipliğe hemen her ürüne zam yağacak. İşte zam gelmesi beklenen ürünler...

Müteahhitlerden son dakika çağrısı: Sorunlarımız çözülsün konut üretmeye başlayalım!

Müteahhitler, son iki senedir yaşanan sorunlar sebebiyle konut üretemediklerini, İstanbul başta olmak üzere deprem riskine karşı büyük önem taşıyan kentsel dönüşümün hızlanması için hükümetten çözüm beklediklerini belirttiler..

ŞOK’ta Bebelac devam sütü 134,90 TL’ye, Duru granür matik 89,90 TL’ye Vestel tablet 1.599 TL’ye düştü!

Okulların açılmasına az bir süre ŞOK’ta başta kırtasiye malzemeleri olmak üzere birçok ürüne indirim geldi. Bu doğrultuda, ŞOK’ta Bebelac devam sütü 134,90 TL’ye, Duru granür matik 89,90 TL’ye Vestel tablet 1.599 TL’ye düştü. İşte 18 Ağustos Cuma ŞOK fiyat listesi...

Flaş iddia! Trafik cezalarında devrim gibi bir dönem! Sistem baştan sona değişiyor!

Hükümet vergi sisteminde modernleşmeyi masaya yatırırken, başta trafik olmak üzere, para cezalarının gelirle bağlantılı olmasını gündeme aldı. Bir diğer değişiklik de trafik cezalarında olması öngörülüyor. Bu kapsamda, sistemin baştan sona değişeceği iddia ediliyor.

Profilo’da ankastre cam set alana seçili bulaşık makineleri 6.400 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı!

Beyaz eşya denildiği zaman akla ilk gelen markalardan biri olan Profilo, büyük bir kampanya düzenlediğini duyurdu. Profilo, ankastre cam set alana BMA5162EG Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi başta olmak üzere seçili bulaşık makinesinin 6.400 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğunu paylaştı.

İngiltere'de Türkler 300 bin sterlinden başlayan yatırımlar yapıyor! Hangi Türk yatırımcılar İngiltere'den konut alıyor?

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul yatırım ve yönetim danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türk yatırımcının başta Londra olacak şekilde 300 bin sterlinden başlayıp 5 milyon sterlinin üzerinde yatırımlar gerçekleştirdiğini belirtti. 

İşte 3 Nisan haftasının piyasa takvimi! Dolar ve altın fiyatları ne olur? Borsada yükseliş ne zaman başlar?

Küresel pay piyasaları haftayı pozitif tamamlarken, gelecek hafta ABD'de açıklanacak tarım dışı istihdam başta olmak üzere yoğun veri gündemi yatırımcıların odağına yerleşti. Yurt içinde ise enflasyon ve imalat sanayi verileri yakından takip edilecek.

Yetim ve dul maaşı aynı anda alınır mı? Dul ve yetim aylığı kimlere bağlanır?

Yetim ve dul maaşları başta olmak üzere vatandaşlar aynı anda kaç maaş alabileceklerini merak ediyorlar. İşte bu durumda araştırılan sorular ve onların yanıtları!

Geri sayım başladı.. Plastik şişe ve kapları makineye atanların hesabına para yatacak! İşte detaylar..

Erteleme durumu yaşanmazsa 1 Ocak 2024 itibarıyla başta içeceklerde kullanılan ambalajlar depozitolu olacak. Plastik, şişe veya metal kaplar iade makinelerine atılınca hesaba para geçecek. İşte detaylar..

Burak Bağtaş Haberi

Burak Bağtaş

Bugün Emlak Danışmanlığı İnşaat Dövme Sanatları Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Burak Bağtaş Şubes Müdürlüğü'nde 20 bin TL'lik sermaye ile 11 Aralık'ta kuruldu. 


Bugün Emlak Danışmanlığı İnşaat Dövme Sanatları Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.


Bugün Emlak...