06 / 07 / 2024

Burak Gürmeriç

Burak Gürmeriç

Kelebek’in, küçük metrekarelerde ferah alanların nasıl dekore edildiğini göstermek amacıyla kurguladığı Stüdyo 40 konsepti içinde sergilenen İlia Serisi fonksiyonel detayları estetik dokunuşlarla buluşturuyor.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in 'saray yavrusu' evi görenleri büyüledi! İşte Beykoz'daki 4 katlı havuzlu lüks villa...

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen yaşamlarını sürdürdükleri evleriyle dikkat çekiyor. 4 katlı, bahçeli ve havuzlu villaları, görenleri hayran bırakıyor. İşte ünlü çiftin 'saray yavrusu' villası....

Şehir hastanelerinin satışına ilişkin kritik açıklama: Körfezli yatırımcıyla görüşme sürüyor!

Devlet Yatırım Ofisi Başkanı Ahmet Burak Dağlıoğlu, yaptığı açıklamada, daha küçük tesisleri tek bir çatı altında toplamak amacıyla inşa edilen 22 şehir hastanesinden bir tanesinin Körfezli bir yatırımcıya satışı konusunda görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Burak Ali Göçer kimdir? Burak Ali Göçer nerelerde görev almıştır?

Burak Ali Göçer ne iş yapar? Hangi görevlerde bulunup çalışmıştır? Hangi alanlarda göre aldı ve çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Burak Ali Göçer hakkında merak edilenler ve haberin tüm detayları...

Bostancı Orti Oto Ekspertiz Danışmanlık Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bostancı Orti Oto Ekspertiz Danışmanlık Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Burak Orhan ve Salih Tiryaki ortaklığında kuruldu.

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Burak Ömeroğlu ve Murtaza Murat Öztosun ortaklığında kuruldu.

Eb Hafriyat İnşaat Nakliyat Hurdacılık Maden Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Eb Hafriyat İnşaat Nakliyat Hurdacılık Maden Gıda Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Güngör ve Erkan Güngör ortaklığında kuruldu.

Burak Latif Latifoğlu ne zaman idari yargı hakimi oldu? Şeker GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Burak Latif Latifoğlu kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Ne zaman idari yargı hakimi olarak çalıştı? BDDK’da ne iş yaptı? Şeker GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Burak Latif Latifoğlu ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Ramazan Burak Telli nerede doğdu? İş hayatına ne zaman başladı? İngilizce biliyor mu?

Avrupa Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Türk iş insanı Ramazan Burak Telli kaç yılında ve nerede doğdu? Çalışma hayatına ne zaman ne nerede başladı? Avrupa Yatırım Holding’te ne zaman yönetim kurulu başkanı oldu? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Ramazan Burak Telli ile ilgili merak edilen

Burak Soylu kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Burak Soylu  kimdir? Kaç yaşında? Burak Soylu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Soylu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Görevi nedir? Başarıları nedir?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Genel Sekreter Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Kaç yaşında? Burak Çağlan Kızılhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Çağlan Kızılhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Burak Çağlan Kızılhan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Burak Soylu Kimdir? 

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Burak Soylu kimdir? Burak Soylu hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Burak Soylu'nun biyografisi..

Burak Orhun kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa çimento sanayi ve ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Burak Orhun kimdir? Burak Orhun daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Orhun'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Burak Orhun`un hayatına dair merak edilenler.

Taşgınlar İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşgınlar İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Taşğın tarafından kuruldu.

Burak Gürmeriç Haberi

Burak Gürmeriç

Türkiye’nin köklü mobilya markalarından Kelebek, 2016 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu'nda yer alan İlia Serisi'nin lansmanını Bahçeköy İzoletto’da gerçekleştirdi. Kelebek’in, küçük metrekarelerde ferah alanların nasıl dekore edildiğini göstermek amacıyla kurguladığı Stüdyo 40 konsepti içinde sergilenen İlia Serisi fonksiyonel detayları estetik dokunuşlarla buluşturuyor. Etkinlikte konuklar, 40 metrekare alana sığabilen, konforlu ve fonksiyonel özellikleriyle öne çıkan İlia Serisi’ni deneyimlerken, Doğtaş Kelebek Tasarım Müdürü Burak Gürmeriç liderliğinde gerçekleştirilen workshopta, Kelebek'in minimalist tasarım anlayışından yola çıkarak kendi moodboardlarını tasarladı.


Kelebek yola uçak kanadı üreterek başladı

Kelebek Mobilya'nın Mustafa Kemal Atatürk'ün imzası ile 1935 yılında, ilk yerli uçakların kanatları için kontrplak üretmek amacıyla kurulduğunu ifade eden Doğtaş Kelebek CEO'su Hulusi Acar "Kelebek, daha o tarihlerde atölye üretiminin ötesine geçerek endüstriyel üretime başladı ve ismini kısa bir süre sonra tüm...