11 / 05 / 2024

Burak Özçivit kuveyt restoran

Burak Özçivit kuveyt restoran

Burak Özçivit, ticarette işleri büyütüyor. Daha önce İstanbul’da bir dönerci dükkanı açan oyuncu Ortadoğu’da para basacak. Kuveyt’e giden Özçivit, krallar gibi karşılandı. Özçivit'in Kuveyt'te de restoran açmak için kolları sıvadığı öğrenildi.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in 'saray yavrusu' evi görenleri büyüledi! İşte Beykoz'daki 4 katlı havuzlu lüks villa...

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen yaşamlarını sürdürdükleri evleriyle dikkat çekiyor. 4 katlı, bahçeli ve havuzlu villaları, görenleri hayran bırakıyor. İşte ünlü çiftin 'saray yavrusu' villası....

Kuveyt Türk'ten yeni müşterilere özel: Vadesiz kredi fırsatıyla 10.000 TL hemen cebinizde!

Kuveyt Türk, yeni müşterilere yönelik bir avantaj sunuyor. Mobil bankacılık aracılığıyla 10.000 TL'ye kadar vadesiz finansman fırsatı sunarak müşterilerin yararlanmasını amaçlıyor. Bu kampanya özellikle yeni müşteriler için geçerli ve vade farksız bir kredi imkânı sağlıyor.

Finansbank, Garanti, Akbank, Kuveyt, ve Yapı Kredi kesenin ağzını açtı. 10 bin TL ödeme yapacaklar

Yaz aylarına girilmesiyle birlikte vatandaşların paraya ihtiyacı arttı. Bankalar da kesenin ağzını açtı. Finansbank, Garanti, Akbank, Kuveyt, ve Yapı Kredi ödeyeceği miktarı açıkladı.

Soılplus Geoteknik Ve Deprem Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Soılplus Geoteknik Ve Deprem Çözümleri Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayçin Mungan, Bora Arslan ve Burak Özer ortaklığında kuruldu.

Redra Metal Elektronik Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Redra Metal Elektronik Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Burak Zıvalı tarafından kuruldu.

Kuveyt Türk'ten emeklileri bayram ettirecek kampanya! İşte tam bu kadar para alacaksınız

Emeklilere, banka aracılığı ile tertip edilen bir kampanya bağlamına 8 bin TL promosyon ödemesi yapılacak. Ayrıntılı kampanya koşulları açıklandı. Kuveyt Türk aracılığı ile başlatılan kampanyanın detaylarını haberimizden öğrenebilirsiniz

Burak Soylu kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Burak Soylu  kimdir? Kaç yaşında? Burak Soylu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Soylu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Görevi nedir? Başarıları nedir?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Genel Sekreter Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Kaç yaşında? Burak Çağlan Kızılhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Çağlan Kızılhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Burak Çağlan Kızılhan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Elektrik, su, doğal gaz faturası yüksek gelenlere müjde! Kuveyt Türk’le faturalarınız bedavaya geliyor!

Kuveyt Türk Katılım Bankası yeni bir kampanya başlattığını ve bu kampanya kapsamında fatura talimatlarında toplamda 200 liraya vatan Altın Puan hediye edeceğini ifade etti.

Prodem Grup Yapı Plastik Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prodem Grup Yapı Plastik Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Zülfikar Karakoç tarafından kuruldu. 

Kuveyt Türk'ten Türk işi kampanya! Harcadıkça kazanacaksınız! Hemen bu habere bakın!

Kuveyt Türk öyle bir kampanya yaptı ki ulus olarak herkesin beğenisini aldı. 200 TL harcama yaptığınızda 20 TL kazanacaksınız. işte kampanyanın detayları.

Acil nakitemi ihtiyacınız var! Kuveyt Türk isteyen herkes 5.000 TL veriyor! İşte şartları

Bankaların arka arkaya açıkaldığı promosyon kampanyaları insanları cezbediyor. Bu kampanyalardan biri de Kuveyt Türk’den geldi. İşte detaylar...

Vakıfbank, Garanti, İş Bankası derken Kuveyt Türk resmen açıkladı! 31 Ekim'e kadar uzatıldı! Başvurana 5 bin TL!

Kuveyt Türk vade farksız 5 bin TL'ye varan faizsiz kredi kampanyasını başlattı. Nakit ihtiyacı olan vatandaşların heyecanla beklediği kampanyanın son günü 31 Ekim olarak açıklandı. İşte detaylar...

Burak Özçivit kuveyt restoran Haberi

Burak Özçivit kuveyt restoran

Türkiye'nin en yakışıklı jönlerinden Burak Özçivit, geçtiğimiz gün soluğu sevgilisi Fahriye Evcen'le birlikte Kuveyt'te aldı. Ortadoğu ülkelerinde büyük bir hayran kitlesine sahip olan sevgililerin Kuveyt'e gitmesi olay oldu. Ünlü aşıkların ülkelerine gittiğini instagram'da paylaştığı fotoğraftan öğrenen Kuveytli hayranları çifti mesaj yağmuruna tuttu.


REKOR BEĞENİ ALDI

Burak Özçivit'in paylaştığı poz kısa sürede 240 bin beğeni alırken, fotoğrafın altına da yaklaşık 25 bin mesaj bırakıldı. Çifti yakından görmek isteyen Kuveytliler sokaklara döküldü. Arap ülkelerinde büyük bir hayran kitlesine sahip olan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in sürpriz Kuveyt ziyaretinin sebebi ise sonradan ortaya çıktı. Daha önce İstanbul'da açtığı Balibey isimli dönerci dükkanıyla ticarete adım atan Özçivit'in Kuveyt'te de restoran açmak için kolları sıvadığı öğrenildi.


DİNAR ZENGİNİ OLACAK

Burada kendisine mekan bakan Özçivit'in rotasında Kuveyt, Suudi Arabistan...