02 / 05 / 2024

burak özçivit taşındı

burak özçivit taşındı

Burak Özçivit Ulus'taki evini mobilyalarıyla 4 bin TL'ye kiraya verdi. Kıyafetlerini ve kişisel eşyalarını alıp 1 yıldır beraber olduğu Fahriye Evcen'in İstinye'de oturduğu daireye taşındı.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in 'saray yavrusu' evi görenleri büyüledi! İşte Beykoz'daki 4 katlı havuzlu lüks villa...

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen yaşamlarını sürdürdükleri evleriyle dikkat çekiyor. 4 katlı, bahçeli ve havuzlu villaları, görenleri hayran bırakıyor. İşte ünlü çiftin 'saray yavrusu' villası....

Fahriye Evcen-Burak Özçivit Bodrum'dan villa aldı!

Bodrum Gümüşlük'te çıkan yangınlar nedeniyle çok etkilenen Fahriye Evcen'e kayıtsız kalamayan Burak Özçivit eşi için Bodrum Gündoğan'da yeni villa aldı. Özçivit villa için 15 milyon TL ödedi.

Fahriye Evcen-Burak Özçivit Bodrum'da arazi arıyor!

Bir süredir Bodrum'da bulunan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in villa inşaatı için arazi baktığı iddia edildi.

Burak Özçivit yeni villası için 25 milyon TL'yi gözden çıkardı!

Kuruluş Osman dizisinde başrol oyuncusu olan, ayrıca reklam filmlerinde de sık sık boy gösteren Burak Özçivit, gayrimenkule olan yatırımlarına tam gaz devam ediyor. Ünlü oyuncu, Bodrum Turgutreis’te villa arayışına girdi. 

Eşyaları eve sığmayan Rachel Araz, yeni evine taşındı!

Sosyal medya fenomeni Rachel Araz’a gelen hediyeler evine sığmadı. Evi ağzına kadar dolan ünlü isim, yeni evine taşındı.

Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu Uskumruköy’e taşındı!

İki seneye yakındır birliktelik yaşayan ve başarılarıyla göz dolduran Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu Uskumruköy’e taşındı...

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit Bodrum'daki 6 milyon TL'lik villalarını yeniledi!

Burak Özçivit ve eşi Fahriye Evcen, oğulları Karan ile birlikte Bodrum Gümüşlük'te 6 milyon TL'ye aldıkları villalarına tatile gitti. Evcen, evi 200 bin TL'ye yeniletti.

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in Bodrum'daki 6 milyon TL'lik villası!

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen oğulları Karan ile birlikte tatil sezonuna Bodrum Gümüşlük'teki 6 milyon TL'lik villalarında başladı.

Yıllardır mağarada yaşayan adam kulübeye taşındı!

Balıkesir Bigadiç'te 40 yıldır mağarada yaşayan 74 yaşındaki İskender Gündüz, kendisi için inşa edilen kulübeye taşındı.

Yağmur Tanrısevsin ve Oğuzhan Koç taşındı!

Yağmur Tanrısevsin ile Oğuzhan Koç çifti, Bebek’te buylunan evlerinin kapısının önünde hayranlarının beklemesinden rahatsız oldukları için taşındı.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen Zekeriyaköy’de 15 milyon TL'ye ev arıyor!

Çocukları Karan dünyaya gelen Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in Zekeriyaköy’den 15 milyon TL’ye kadar ev aradığı iddia edildi.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen Bozburun'da otel kapattı!

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen çiftinin tatil planı ortaya çıktı. Marmaris’e gitmeye hazırlanan çift 7 odalı bir butik oteli 10 günlüğüne kapatacak. 

Karan Özçivit'e 800 bin TL değerinde hediye ev!

Özbekistan’da bir inşaat firmasının yüzü olan genç kızların sevgilisi Burak Özçivit’e şirketten babalık hediyesi geldi. Firma, henüz bir aylık olan Karan’a 800 bin TL değerinde ev verdi....

burak özçivit taşındı Haberi

burak özçivit taşındı


Burak Özçivit ile Fahriye Evcen dizi film 'Çalıkuşu'nda yakınlaşmış, 'Aşk Sana Benzer'in çekimlerinde flört etmeye başlamıştı. 1 yıldır birlikte olan sevgililer aynı evde yaşama kararı aldı. Burak Özçivit Ulus'taki evini mobilyalarıyla 4 bin TL'ye kiraya verdi. Kıyafetlerini ve kişisel eşyalarını alıp Fahriye Evcen'in İstinye'de oturduğu daireye...