24 / 07 / 2024

Burak Özçivitin evi

Burak Özçivitin evi

Burak Özçivit’in 6 arabadan meydana gelen filosu, komşularını isyan ettirdi. Park yeri bulamayan komşularla arası açılan Özçivit de iki aracını satma kararı aldı

Evlerini günlük kiraya veren yabancılar yasak tanımadı! Aldıkları evin parasını şimdiden çıkardılar!

Son yıllarda Antalya, İzmir, Muğla ve Trabzon'da yabancılara konut satışları arttı. Yabancılar ise, satın aldıkları evlerini günlük kiraya vererek, yetkilileri 'akrabamızın evi'' diyerek kandırdı.

Sosyal medyada dikkat çeken soru: Emekli olup da kirada evi olmayan tanıdığınız var mı?

Ocak ayından beri 10 bin TL olarak ödenen en düşük emekli maaşı, 12 bin 500 TL'ye yükseltildi. Sosyolog Lağrima isimli kullanıcı, sosyal medya hesabından 'Emekli olup da kirada evi olmayan tanıdığınız var mı?' sorusunu yöneltti. İşte gelen cevaplar...

Konut fiyatları düşüyor ama maliyetler artıyor! Ünlü stratejist ev almak isteyenlere seslendi! Oturacağınız evi alın!

Konut sektörü inşaat maliyetlerindeki artışlar karşısında zor günler geçiriyor. Konut fiyatları real olarak düşse de maliyetlerdeki artışlar devam ediyor. Ünlü stratejist konut piyasasını değerlendirerek ev almak isteyenlere 'oturacağınız evi alın'' çağrısında bulundu. 

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen Bodrum'dan 4 milyon 250 bin dolara villa satın aldı!

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, geçtiğimiz aylarda Bodrum'da müstakil bir villa sahibi olmuşlardı. Şimdi ise yine aynı site içerisinde 4 milyon 250 bin dolara ikinci bir müstakil villa daha satın aldılar.

Arçelik'ten konutlar için yeşil enerji atılımı projesi!

Arçelik Enerji Çözümleri Evi, 30 Haziran'a kadar Setur Kalamış Marina'da tüketiciler ile buluşacağı kaydedildi. Dış cephesinden içindeki mobilya ve dekoratif ürünlere kadar toplamda 1,8 ton geri dönüştürülmüş plastikten üretilen Arçelik Enerji Çözümleri Evi geliyor.

Değerini belirleyemediğiniz evi satamazsınız!

Ülkedeki yüksek enflasyonist ortam her üründe olduğu gibi konutların değerlerinde de belirsizliğe neden olduğunu söyleyen Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan ''Değerini belirleyemediğiniz evi satamazsınız'' dedi.

Fransa'da 1 Euro'ya satılık ev! Sadece iki şart aranıyor!

Fransa’nın Saint-Amand-Montrond kasabasında yer alan iki katlı bir ev 1 sadece 1 Euro'ya satılıyor. Fakat söz konusu evi satın alan kişinin 136 bin dolarlık tadilat masrafının yanı sıra kasabada yaşamayı da kabul etmesi gerekiyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bu yıl sonuna kadar 200 bin evi teslim etmiş olacağız"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay’da Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'ne katılarak konuşma yaptı. Erdoğan, "Yıl sonuna kadar 200 bin evi teslim etmiş olacağız." dedi. 

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in 'saray yavrusu' evi görenleri büyüledi! İşte Beykoz'daki 4 katlı havuzlu lüks villa...

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen yaşamlarını sürdürdükleri evleriyle dikkat çekiyor. 4 katlı, bahçeli ve havuzlu villaları, görenleri hayran bırakıyor. İşte ünlü çiftin 'saray yavrusu' villası....

Redra Metal Elektronik Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Redra Metal Elektronik Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Burak Zıvalı tarafından kuruldu.

Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Görevi nedir? Başarıları nedir?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Genel Sekreter Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Kaç yaşında? Burak Çağlan Kızılhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Çağlan Kızılhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Burak Çağlan Kızılhan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Prodem Grup Yapı Plastik Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prodem Grup Yapı Plastik Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Zülfikar Karakoç tarafından kuruldu. 

Dünyanın en yalnız evi 5 milyon TL'ye satışa çıktı!

Amerika Birleşik Devletleri'nde dünyanın en yalnız evi tanınan ve Main eyaletinde konumlanan Atlas Okyanusu ile iç içe olan ev satışa çıktı. Fiyatı ile ise dudak uçuklattı.

Burak Özçivitin evi Haberi

Burak Özçivitin evi

Günaydın'dan Bülent Cankurt'un haberine göre,  haftaya cuma, kendisi gibi oyuncu eşi Fahriye Evcen ile mutlu evliliklerinin birinci yılını kutlayacak olan Burak Özçivit'in komşuları ile başı derde girdi.

Daha doğrusu Burak Özçivit'in herkesin malumu olan araba sevdası, evlendikten sonra yaşamaya başladığı sitedeki komşuları ile arasını da açtı.

Eşi Fahriye Evcen'inki ile beraber toplamda altı arabaları olan ünlü çiftin araçlarından diğer site sakinlerinin araçlarına yer kalmadı. 

İKİSİ GİDECEK DÖRDÜ KALACAK

Özçivit; bu yüzden hem kendisine, hem de komşularına sıkıntı yaratan arabalardan kurtulma kararı verdi.

Eşi Fahriye Evcen'e rahat etmesi için özel şoförlü Mercedes Vito alan Özçivit, eşinin BMW X1'ini ve kendi Range Rover'ını...