02 / 05 / 2024

burçelik hisseleri son durum

burçelik hisseleri son durum

Burçelik Bursa Çelik Döküm Sanayii A.Ş. bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu 'na yaptığı açıklamada hisselerinin yüzde 45.31 sınırına ulaştığını bildirdi. Detaylar haberimizin içinde yer alıyor.

Demir çelik devi iflasın eşiğine geldi!

Kurulduğu 1992 senesinden bu yana gerçekleştirdiği üretim ve yatırımlarla demir-çelik sektörünün güçlü firmaları arasına giren, 6 kıtada 72 ülkeye ihracat yapan Güney Çelik, son 2 senede yaşadığı sorunlar sonucunda üretimi durdurma noktasına geldiği belirtildi.

Karmod'dan barınma krizi çözümüne "müstakil çelik ev" önerisi!

Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya, son dönemlerde yaşanan barınma krizi için çelik evleri önerdi. İşte Çankaya'nın dikkat çeken açıklamaları...

9 farklı pişirme programıyla Arçelik FR 9284 az yağlı fritözde tam bin TL indirim!

Arçelik, son zamanların en gözde elektronik aletlerinden olan az yağlı fritöz konusunda dev bir adım attı. FR 9284 az yağlı fritözü tasarlayan Arçelik, 9 farklı pişirme programı başta olmak üzere diğer özellikleri sayesinde kendi sınıfında adeta fark yarattı.

Çelik ev nedir? Çelik ev yapılarının avantajları neler?

Son zamanlarda oldukça popüler olan çelik ev teriminin anlamı ve özellikleri merak ediliyor. Peki, Çelik ev vedir? Çelik ev yapılarının avantajları neler? İşte detaylar...

Prefabrik ile çelik ev arasındaki farklar neler?

Son zamanlarda dayanıklılığı ve görünümü ile öne çıkan evlerden biri olan çelik yapılar, prefabrik yapılardan farklılıkları ile dikkat çekiyor. Bu durumda pek çok kişi prefabrik ev ile çelik ev arasındaki farkları merak ediyor. Merak konusu olan prefabrik ile çelik ev arasındaki farklar nelerdir?

Çelik ev almak mantıklı mı? Çelik evin ömrü ne kadar?

Son yıllarda çok tercih edilen yapılardan biri de çelik evler olarak karşımıza çıkıyor. Çelik ev, Türkiye'de yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremden sonra daha da tercih edilmeye başladı. Peki çelik ev dayanıklı mı ve tercih edilmesi mantıklı mı?

Arçelik'ten son teknoloji televizyonlarda Babalar Günü indirimi! 1 Haziran 2023 fiyat listesi...

Arçelik Babalar Günü kampanyasını duyurdu. Son teknoloji televizyonlarda bu yıl 18 Haziran'da kutlanacak Babalar Günü'ne özel indirim fırsatı başladı. Peki Arçelik'te televizyon fiyatları ne kadar? İşte detaylar... 

Nvidia'nın Hisseleri Neden Yükseliyor?

Video oyunlarında kullanılan çipleriyle tanınan Nvidia, son yıllarda veri merkezi pazarına yöneldi. Veri merkezi çip işi, 29 Ocak'ta sona eren mali yılda şirketin gelirinin %50'den fazlasını oluşturdu ve şirketinin hisseleri bu yıl %160'tan fazla artarak 586 milyar dolarlık kazanca ulaştırdı.

Çelik sektörünün ihracat kaybı yüzde 50’yi bulabilir! Sektörden son dakika talebi geldi! 

Çelik sektörünün ihracat kaybında artış yaşanıyor. Yüzde 50 ihracat kaybıyla yılı kapatmaya hazırlanan sektör, enerjide fiyatların rekabet edilebilir seviyelere gelmesi talebinde bulundu. 

Çelik betonarme evler sağlam mı? Beton ev mi pahalı çelik ev mi?

Çelik evler tıpkı, betonarme evler gibi son dönemde sıkça kullanılmaya başladı. Bu yüzden de çelik evlerin özelliklerine dair pek çok soru sorulmaktadır. İşte detaylar!

45 metrekare çelik ev fiyatları ne kadar? 2 Nisan 2023 fiyat listesi!

Çelik evlerin kullanımı son dönemde bir hayli arttı. Bu yapıları yaptırmak isteyenlerde ilk olarak kullanım ömrü ve maliyeti hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. İşte bu konudaki detaylar!

Dünyanın en büyük bankalarından biri daha iflas mı ediyor? 3 günde yaklaşık yüzde 13 değer kaybetti!

Almanya'nın en büyük pazar payına sahip bankası Deutsche Bank hisseleri, yüzde 9 oranında değer kaybederek 8,5 avroya düştü. Hal böyle olunca bankanın hisseleri son üç günde yaklaşık yüzde 13 değer kaybetti.

100 metrekare çelik ev ne kadar? 22 Mart 2023 fiyat listesi!

Çelik evler son dönemin en gözde tatil yapılarından biridir. Bundan dolayı da ahşap evlerin fiyatları da sorgulanmaktadır. İşte detaylar!

burçelik hisseleri son durum Haberi

burçelik hisseleri son durum


Burçelik Bursa Çelik Döküm Sanayii A.Ş.'nin yaptığı açıklama şu şekilde; 


30.12.2013 tarihinde Burçelik Vana SAnayi ve Ticaret A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,50-1,57  fiyat aralığından 4.083,244 adet alışş işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Burçelik Vana SAnayi ve Ticaret  A.Ş. sermayesindeki paylarımız/oy haklarımız 30.12.2013 tarihi itibariyle %45,31  sınırına...