10 / 05 / 2024

Burçelik Vana faaliyet raporu

Burçelik Vana faaliyet raporu

Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. faaliyet raporunu yayınladı.

Arçelik çamaşır makinelerinde indirim! Son gün 28 Şubat!

Beyaz eşya sektöründe faaliyet gösteren firmalar arasında olan Arçelik, çamaşır makinelerinde indirim başlattı. 28 şubat tarihine kadar geçerli olacak olan bu indirim kampanyasını sakın kaçırmayın. Detaylar haberimizde...

Türk şirketler Avrupa'da çelik fabrikası topluyor!

Türkiye, küresel ham çelik üretiminde geçen sene yüzde 6 oranında büyüyerek 35.8 milyon tonluk üretim yaptı. Çelik sektöründe faaliyet gösteren Türk firmaları, yerli yatırımlarını hızlandırırken bir taraftan da yurt dışında yeni yatırımlarını hayata geçiriyor.

Demir çelik kuruluşları AB'nin anti damping vergisine itiraz etti!

Türkiye'de faaliyet gösteren demir çelik kuruluşları, AB'nin çelik ürünlere uyguladığı yüzde 7,6 zamma ilişkin itirazda bulundu. 

Burçin Çelik kimdir?

Aveb Proje Danışmalığı kurucusu Burçin Çelik kimdir? Burçin Çelik, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Gaziantep'te demir-çelik piyasası değerlendirildi!

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) üyelerinin faaliyet gösterdikleri alanlarda yaşanılan sorunların çözüme kavuşturulması amacıyla düzenlediği sektörel istişare toplantılarının sonuncusunda, demir-çelik piyasasında yaşanan fiyat artışları inşaat sektörü ile birlikte değerlendirdi.

Mustafa Çelik: Yatırımda rekor kırdık!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik yaptığı açıklamada Büyükşehir'in 2016 yılı faaliyet raporu ile ilgili değerlendirmeler yaptı.

Burçin Çelik gayrimenkul sektöründe ezber bozdu!

AVEB Proje ve Danışmanlık Yönetim Kurulu Üyesi Burçin Çelik, AVEB Proje ve Danışmanlık Türk inşaat sektörünün stratejik bir çözüm ortağı oldu.

Özçelik İnşaat'tan İzmir Torbalı'ya sağlam binalar!

İzmir Torbalı'da faaliyet gösteren Özçelik İnşaat yeni projeler geliştiriyor. Özçelik İnşaat Genel Koordinatörü Oktay Özfalcı, firmanın projelerini ve hedeflerini anlattı.

Kardemir Karabük faaliyet raporunu yayınladı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş 'nin bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı açıklamada Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş faaliyet raporunu yayınladı.

Atak Damper Çelik Kapı, TOKİ projelerine yoğunlaştı!

Çelik kapı ve yangın çıkış kapıları üretimi ile faaliyet gösteren Atak Damper Çelik Kapı, TOKİ projelerine yoğunlaştı. Firma yaptığı projelerle birlikte yılın ilk yarısında geçen yıla göre üretiminde yüzde 30 artış sağladı.

Valbruna Turkey paslanmaz çelik merkezi açacak!

Otomotiv, enerji, petrokimya, hidrolik ve pnömatik, pompave vana, bağlantı elemanları, kalıp, makine, gemi inşa, medikal ile savunma ve havacılık alanlarında hizmet veren Valbruna Turkey, paslanmaz çelik merkezi açıyor..

Teknik Boru yurtdışına da hizmet vermeyi planlıyor!

Çelik boru, pompa, vana ve yangın güvenlik sistemleri alanlarında faaliyet gösteren Teknik Boru, ürün portföyünü çeşitlendiriyor. Teknik Boru Ortaklarından Esat Köprülü, 15 bin çeşit ürünle hizmet verdiklerini söyledi.

Burçelik Bursa Çelik Döküm ödenek alınması için taahhütname yayınladı!

Burçelik Bursa Çelik Döküm Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Burçelik Bursa Çelik Döküm ödenek alınması için taahhütname yayınladı.

Burçelik Vana faaliyet raporu Haberi

Burçelik Vana faaliyet raporu

Burçelik Vana tarafından yapılan açıklama şöyle;


01/01/2014 - 30/06/2014 döneminine ait faaliyet raporumuz  ilişikte pdf dosya olarak verilmektedir.       


Dosya için