08 / 05 / 2024

burdur çavdır son başvuru tarihi

burdur çavdır son başvuru tarihi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Burdur Çavdır 2.Etap Toplu Konut uygulaması kapsamında 64 adet konut satışa sunuldu. TOKİ Burdur Çavdır son başvuru tarihi 11 Ağustos olarak belirlendi.Burdur TOKİ Çavdır Konutları başvuruları bugün bitiyor.

Blue Garden Samandıra'da yüzde 50 peşin 60 aya varan vade, oturuma hazır son fırsatlar! 

Blue Garden Samandıra projesinde yüzde 50 peşin ödemelerde 60 aya varan vade fırsatı ve oturuma hazır son fırsat dairelerin satışları devam ediyor. 

Ankara Golfkent'te 36'aya varan, hemen oturuma hazır son fırsatlar!

Ankara'nın en değerli bölgesi Eskişehir Yolu üzerinde hayata geçirilen Ankara Golfkent, Turyap Holding tarafından hayata geçirildi. Ankara Golfkent'te 36'aya varan son fırsat daire ve vilalaların satışları devam ediyor.

İnşaat sektörünü gelecek 10 yılda etkileyecek trendler! 

İnşaat sektörü, son senelerde resmen dünya çapında bir dönüşüm sürecinin içine girdi. Peki Türk inşaat sektörünü gelecek 10 yılda hangi trendler etkileyecek? İşte ayrıntılar...

Hazır Beton Endeksi verileri açıklandı! İnşaat sektörü son 5 aydır iyi performans sergiliyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından ''Hazır Beton Endeksi” 2023 Eylül Ayı Raporu açıklandı. Raporda inşat sektörünün son 5 aydır iyi performans sergilediği belirtildi.

Konut sektörü son çeyrekte dengeyi bulacak! Ev fiyatları düşecek mi?

Ev almak isteyen binlerce kişi konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini merak ediyor. Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu, konut sektörünü değerlendirdi. İşte o açıklamalar...

Son depremler! 8 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi ve AFAD son dakika deprem listesi!

Deprem listesi araştırılan konular arasındadır. Son yaşanan deprem listesine nereden bakılır? Yakınımda olan depremleri nasıl öğrenebilirim? İşte 8 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem son dakika deprem listesi!

Türkiye zeytin ve zeytinyağı üretiminde son 11 yılın rekorunu kırdı! Hedef dünya birincisi olmak!

Zeytincilik sektörü son 20 yılda gerçekleştirdiği yatırımların meyvelerini topluyor. Sektör özellikle zeytinyağı üretiminde 2012 yılının ihracat rekorunu, bu yılın ilk yarısında kırdı. Sektörün hedefi ise zeytin üretiminde dünya birincisi, zeytinyağı üretiminde ise dünya ikincisi olmak.

Akbank'tan havalara uçuran son dakika Nisan 2023 müjdesi... Acil bakın pişman olmayın!

Akbank, sık sık önemli kampanyalar düzenleyerek müşterilerine fırsatlar sunmaktadır. Banka, bu kampanyaların detaylarını da aktif olarak vatandaşlarla paylaşmaktadır. Son olarak, Akbank tarafından hazırlanan bir kampanyanın detayları da müşterilerle paylaşılmıştır.

Düşük kâra rağmen vazgeçmedi! Çip yatırımını sürdürecek

 Güney Koreli Samsung Electronics Co Ltd Salı günü, zayıf bir küresel ekonomi sektörü son bir yılın en kötü  gerilemesine mahkum etse de, bu yıl çip yatırımlarını azaltma planı olmadığını açıkladı. 

DSİ bu ayın ilk iş ilanını duyurdu! 19 farklı branşın DSİ'de işi hazır! Son şans elinizi çabuk tutun!

Devlet Su İşleri (DSİ) 1273 personel alımı yapacağını açıkladı. DSİ bu ayın ilk iş ilanını duyurdu! 19 farklı branşın DSİ'de işi hazır! Son şans elinizi çabuk tutun! İşte başvuru detayları...

İnşaat sektörü son çeyreğe yavaşlayarak girdi! 

“Hazır Beton Endeksi” 2022 Eylül Ayı Raporu yayımlandı. Raporda yer alan verilere göre; inşaat sektörü son çeyreğe yavaşlayarak girdi. İşte raporda yer verilen o açıklamalar...

Lezzeti ve raf ömrüyle öne çıkan Burdur’da yetişen yayla domatesi yurt dışında yoğun talep görüyor!

Burdur ilinin Çavdır ve Gölhisar ilçelerinde seralarda üretilen, raf ömrünün uzun olması ve lezzetiyle beğeni toplayan yayla domatesi, Balkanlar başta olmak üzere birçok ülkeye ihraç ediliyor. Çiftçiler gece gündüz çalışarak Romanya'ya, Yunanistan'a mal yetiştirdiklerini anlattı. İşte detaylar…

Euro dolara karşı direniyor! Elinde 1 euro bile olanlar hemen bakın! İlk bakan kazanır

Euro/ dolar paritesi bugün yükselişe geçti. Elinde euro olanlar hemen baksın! Euro bugün ne kadar? Euro bugün kaç TL oldu? İlk bakan kazanır. Son dakika...

burdur çavdır son başvuru tarihi Haberi

burdur çavdır son başvuru tarihi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Burdur Çavdır 2.Etap Toplu Konut uygulaması kapsamında 64 adet konut Kura Yöntemi ile satışa sunulacak. 


Proje kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş. Çavdır Şubesi tarafından 31 Temmuz – 11 Ağustos 2014 tarihleri arasında kabul edilecek.


TOKİ Burdur Çavdır Konutları'nda en düşük daire fiyatı 78 bin 325 lira olarak belirlendi.


İlanın detayı için