03 / 05 / 2024

Burdur Gölhisar Devlet Hastanesi

Burdur Gölhisar Devlet Hastanesi

4 Millitvekili Bayram Özçelik, Gölhisar'da yapımı süren Devlet Hastanesi'nin 3 aya tamamlanacağını açıklayıp, işin bir an önce tamamlanmasında emeği geçen TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik'e teşekkür etti.

Devlet desteği ile prefabrik ev nasıl yaptırılır?

Prefabrik ev yaptırmak için fiyat araştırması yapan vatandaşlar devlet desteklerini de merak edip araştırıyorlar. Buna göre, devlet desteği ile 89.900 TL’ye prefabrik ev nasıl yaptırılır?

Şehir hastanelerinde yap-sat dönemi başladı

Türkiye’de bir taraftan şehir hastaneleri hızla artarken, diğer taraftan da satışı için masaya oturulduğu kaydedildi. Buna göre, Devlet Yatırım Ofisi Başkanı Dağlıoğlu, KÖİ yöntemi ile yapılan projeler satışın masada olduğunu, 22 şehir hastanesinden biri için Körfez’den bir yatırımcı ile görüşmeleri

Devlet'in 2024'te gayrimenkul satış ve kiralama hedefi 13,2 milyar lira!

Meclis'te görüşmeleri devam eden 2024 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi verilerinden derlenen detaylara göre, devlet, 2024'te taşınmazlardan, satış ve kiralama olmak üzere 2 farklı kalemde gelir elde etmeyi planlıyor. 

Kentsel dönüşümde son dakika gelişmesi! Devlet tapuya hissedar mı olacak?

Kentsel dönüşüm projeleri için düğmeye basıldı. Bu kapsamda devlet finansman desteği için harekete geçti. Kulis bilgilere göre devlet yurttaşlara dönüşüm için kredi verecek, karşılığında verdiği kredi oranında dairede hissedar olacak. Daire satılırsa da hissesi oranında satıştan pay alacak.

7'den 70'e herkese maaş verilecek! e- Devlet'ten başvuran herkese 7 bin 619 TL! Paranızı almayı unutmayın!

Memur maaşlarının belirlenmesin ardından gözler devlet destekli ödemelere çevrildi. 7'den 70'e verilen destek ödemelerine yüzde 60'dan fazla zam geldi. İşte yaşlı, engelli ve hastalara verilen destek ödemeleri...

Devlet destekli tarım sigortalarında sigorta bedeli yüzde 138,1 arttı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, devlet destekli tarım sigortalarında toplam sigorta bedeli, geçen sene bir önceki seneye göre yüzde 138,1 artarak 296,1 milyar TL'ye yükseldi.

Devlet Su İşleri KPSS şartsız personel alacak! Hemen başvurun!

Devlet Su İşleri, İŞKUR üzerinden personel alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR tarafından yayımlanan ilana göre, Devlet Su İşleri bünyesine istihdam edilecek personeller için sınav ve KPSS şartı aranmıyor. Devlet Su İşleri’nin personel alımı ilanı kapsamında başvuru şartları belli oldu.

Aile Bakanlığı'ndan 2023 Nisan ayı müjdesi! Flaş bir gelişme yaşandı... Aylık 8 bin 506 TL para ödemesi yapılacak!

Sosyal yardımların yanı sıra, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından desteklenen pek çok vatandaş, devletin sunduğu diğer imkanlara da ilgi göstermektedir. Devlet, çeşitli seçenekleriyle vatandaşların desteklenmesine yardımcı olmaktadır.

Devletten 15 bin TL ödeme geliyor! Üstelik karşılıksız ve geri ödeme şartı olmadan!

ASHB'nin son dakika duyurusuna göre, devlet tarafından tamamen geri ödemesiz ve karşılıksız olarak 15.000 TL yardım verileceği bildirildi. Bayram öncesinde hanelere büyük bir destek olacak olan yardım ile ilgili merak edilenler haberimizde...

Memurlar zamdan sonra merakla bekliyordu! O ücretler de belli oldu

Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğe göre, devlet memurlarının yemek bedelleri belli oldu. Memurlardan bu yıl 3,81-15,55 lira, sözleşmeli personelden 4,64-18,59 lira öğle yemeği bedeli verilecek.

DSİ'den iş arayanlara son dakika müjdesi! KPSS şartsız personel alacak! İş arayanlar bu büyük fırsatı sakın kaçırmayın!

Devlet Su İşleri iş arayan milyonlarca kişinin merakla beklediği iş ilanını yayımladı. Yayımlanan iş ilanına göre, Devlet Su İşleri'nin KPSS şartsız personel alımı yapacağı bildirildi. İş arayanlar bu fırsatı sakın kaçırmayın...

Burdur'da tam 64 adet iş yeri yaptırılacak! 

S.S. Gölhisar 15 Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Burdur Gölhisar'da 64 adet iş yeri yaptıracak.

Anne ve babalar müjde! e-Devlet'ten başvurun PTT'den 650 TL'yi hemen alın!

Çocuğu olan ailelere devlet tarafından verilen destek parasının miktarı güncellendi. Devlet, dar gelirli ailelere çocuk sayısına göre yardım parası veriyor. Peki, çocuk desteği 2022 tutarı ne kadar? Çocuk parası yardımını almanın şartları neler? İşte merak edilen tüm detaylar...

Burdur Gölhisar Devlet Hastanesi Haberi

Burdur Gölhisar Devlet Hastanesi

4 Millitvekili Bayram Özçelik, Gölhisar'da yapımı süren Devlet Hastanesi'nin 3 aya tamamlanacağını açıklayıp, işin bir an önce tamamlanmasında emeği geçen TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik'e teşekkür etti; Milletvekili Özçelik yazılı olarak yaptığı basın açıklamasında; "75 Yataklı Gölhisar Devlet Hastanemizin % 80'ni tamamlanmıştı. Fakat müteahhitten kaynaklanan sorunlardan fesih yapıldı. 


TOKİ tekrar ikmal ihalesi yapıldı. İhale sonuçlandı. Önümüzdeki günlerde hastanemizin kalan işleri tamamlanacak ve takriben 3 ay sonra hizmete hazır hale getirilecektir. TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet ÖZÇELİK'e ayrıca teşekkür ederim." sözlerine yer verdi. 


Burdur...