17 / 05 / 2024

Burdur OSB nerede

Burdur OSB nerede

Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, 2. Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Nurettin Vural ile birlikte 2. Organize Sanayi Bölgesi ihalesini kazanan mühendislik firması tarafından hazırlanan Yol Avam projesini inceledi.

Gürallar Burdur 2'nci OSB’de fabrika kuracak!

Gürallar Gurubu, Burdur’da yatırım için çalışmalara başladı. Burdur OSB’de 112 dönüm arsa tahsisi için başvuruda bulunan firma, fabrika kurulması için arsa tahsis etti.

14 soruda TOKİ Burdur 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Burdur 50 bin konut nerede? TOKİ Burdur 50 bin konut fiyatları ne kadar? TOKİ Burdur 50 bin konut başvuruları ne zaman sona erecek. İşte, 14 soruda TOKİ Burdur 50 bin konut kampanyası 2019 ile ilgili tüm merak edilenler.... 

Burdur Bucak'ta yapılan kamulaştırmalar TBMM'de!

Burdur'un Bucak ilçesindeki OSB genişletme projesi için yapılan kamulaştırmalar meclis gündemine taşındı..

Karaman OSB TOKİ kurası nerede?

TOKİ ve Karaman Belediyesi'nin birlikte hayata geçirdiği Karaman OSB projesi toplamda 428 adet daireden meydana geliyor. Peki, Karaman OSB TOKİ kurası nerede?

Afyon- ­Antalya Otoyolu, Burdur'dan geçecek!

Karayolları 13. Bölge Müdürü Şenol Altıok, Afyonkarahisar, Antalya arasında planlanan otoyolun Isparta’dan değil, Burdur’dan geçtiğini belirterek, yolun sadece SD Havaalanı ile Isparta OSB arasından geçeceğini belirtti.

Burdur 2. OSB'de sona gelindi!

Burdur’da yıllardır konuşulan, İkinci Organize Sanayi Bölgesi’nde (2. OSB) sona geliniyor. Artık 2. OSB alanında yeni fabrikalar, tesisler yükselecek.

TOKİ Burdur Merih OSB'yi destekleyecek!

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da gerçekleşen 11. KOBİ ZİRVESİ’ne katılan BURDOĞTAŞ Başkanı Nasuh Ekinci, ilimize Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (Merih OSB) kurulması hakkında TOKİ yöneticileriyle önemli görüşmeler yaptı.

Referans Tuzla nerede?

Referans Tuzla nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Proje Tuzla Marina, Sabiha Gökçen Havalimanı, Tuzla sahil, Tuzla metro, yüksek hızlı tren, Viaport AVM, Tuzla OSB, E5 Karayolu ve TEM Otobanına yakın mesafede yükseliyor...

Burdur OSB Gürallar'a 12 parsel sattı, şimdi Ülker'in peşinde!

BUTSO Başkanı Keyik, birinci organize sanayi bölgesinin dolması üzerine başladıkları ikinci OSB'de 12 büyük parsel sattıklarını, Gürallar'ın cam eşya ve soda için yer aldığını, şimdi Ülker'i getirmek için girişimlerde bulunduklarını söyledi

Burdur OSB'de çalışmalar hızlandı!

Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, 2. Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Nurettin Vural ile birlikte 2. Organize Sanayi Bölgesi ihalesini kazanan mühendislik firması tarafından hazırlanan Yol Avam projesini inceledi.

Türkiye'nin en büyük güneş santrali Burdur'a kurulacak!

Burdur Bucak OSB'deki Mercan Mermer fabrikasına Türkiye'nin en büyük güneş santrali kurulacak...

İşmekan nerede, nasıl gidilir

Fiyatların 299 bin 400 dolardan başladığı home ofis ve dükkanlardan meydana gelen İşmekan nerede, nasıl gidilir Proje, Gül İnşaat tarafından inşa ediliyor...

Burdur Milli Emlak 'tan 49 yıllığına 9 taşınmaz!

Burdur Milli Emlak, ilgili kanun gereği 9 taşınmazın üzerinde 49 yıl süreli bağımsız ve sürekli nitelikte irtifak hakkı tesis edilmesi için ihale düzenledi. Taşınmazların yüzölçümleri 64 bin 155 metrekrare ile 6 milyon 192 bin 214 metrekare arasında

Burdur OSB nerede Haberi

Burdur OSB nerede

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının onaya sunulacak olan projenin kabul edilmesinin ardından alt yapıyla ilgili çalışmaların daha da hız kazanması bekleniyor. 

2009 yılı içerisinde yer seçimi onaylanan 2. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti'nin oluşturulması ile çalışmalanna başlamıştı. 

Bu tarihten soııra 2012-2013 yıllannda hız kazanan Organize Sanayi Bölgesi çalışmaları ile kamulaştırma ve imar planı çalışmaları başlatıldı. 

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından imar planı onaylanan 2. OSB'de 2014 yılının başında çalışmalar daha da hızlı ilerlemeye başladı. Bu yıl içerisinde yaz sezonunda 2-Organize Sanayi Bölgesi'nde altyapı çalışmalarının başlaması ile birlikte müracaatçı firmaların da gösterilecek yerlerde fabrika inşaatlarma başlaması öngörülüyor


Antalya...