17 / 05 / 2024

Burdur OSB projeleri

Burdur OSB projeleri

Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, 2. Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Nurettin Vural ile birlikte 2. Organize Sanayi Bölgesi ihalesini kazanan mühendislik firması tarafından hazırlanan Yol Avam projesini inceledi.

OSB'lerin yatırım projelerine destek!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca OSB'lere bankalardan yatırım projeleri için kullandıkları kredilere faiz desteği verilmesi mümkün olacak.

Gürallar Burdur 2'nci OSB’de fabrika kuracak!

Gürallar Gurubu, Burdur’da yatırım için çalışmalara başladı. Burdur OSB’de 112 dönüm arsa tahsisi için başvuruda bulunan firma, fabrika kurulması için arsa tahsis etti.

Ezine Gıda İhtisas OSB'de Mart ayında arsa satışları başlayacak!

Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) yakında ihalesi yapılacak altyapı projeleri hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Iğdır'da planlanan OSB projeleri mecliste!

Iğdır ilinde organize sanayi bölgesi veya sanayi siteleri kurulup kurulmayacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Burdur'da planlanan ulaşım projeleri meclis gündeminde!

Ulaştırma Bakanlığın Burdur'daki 2018'de başlayan ve önceki yıllardan devam eden yatırım planları TBMM gündeminde konu oldu..

Demirağ OSB'de ihale süreci başladı!

Sivas'ta kurulacak Demirağ Organize Sanayi Bölgesinin (OSB) altyapı projeleri yapım ihalesi 7 Haziran'da yapılacak. 

Burdur Bucak'ta yapılan kamulaştırmalar TBMM'de!

Burdur'un Bucak ilçesindeki OSB genişletme projesi için yapılan kamulaştırmalar meclis gündemine taşındı..

 TOKİ Burdur Bucak 153 konut kura çekilişi sonuçları açıklandı!

TOKİ Burdur Bucak 153 konut kura çekilişi sonuçları açıklandı. 2+1 ve 3+1 olmak üzere daire tiplerine yer verilen projede alt gelir grubu ve standart gelir grubu projeleri yer alıyor.

Çerkezköy OSB'de baraj ve okul kurulacak!

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, istihdam ve eğitimde gelişme yaşatacak projeleri açıkladı. Çerkezköy OSB yönetimi, meslek lisesinden sonra bir de meslek yüksekokulu kurmaya hazırlanıyor.

Burdur Spor Salonu yıl sonunda hizmette!

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Burdur'da yapımı devam eden Spor Salonu ve Yüzme Havuzu projeleri hakkında bilgi verdi. Şiran, yatırımların 2017 yılı sonuna kadar hizmete girebileceğini söyledi.

Burdur Karamanlı TOKİ Konutları'nın yüzde 40'ı tamam!

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur Karamanlı'da inşaatı devam eden projeleri inceledi. Özçelik, TOKİ tarafından inşa edilen konutlar hakkında bilgi verdi.

Hopa, liman ve OSB projeleriyle cazibe merkezi olacak!

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek Hopa Limanı ve OSB projeleri hakkında açıklama yaptı.. İşte detaylar..

Burdur Bucak’ın yarım kalan projeleri tamamlanacak!

Ak Parti Burdur Bucak İlçe Başkanı Kadir Yaman, ilçedeki sorunları anlattı. Yaman, “Bucak’ın yarım kalan projelerini tamamlayacağız'' dedi.

Burdur OSB projeleri Haberi

Burdur OSB projeleri

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının onaya sunulacak olan projenin kabul edilmesinin ardından alt yapıyla ilgili çalışmaların daha da hız kazanması bekleniyor. 

2009 yılı içerisinde yer seçimi onaylanan 2. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti'nin oluşturulması ile çalışmalanna başlamıştı. 

Bu tarihten soııra 2012-2013 yıllannda hız kazanan Organize Sanayi Bölgesi çalışmaları ile kamulaştırma ve imar planı çalışmaları başlatıldı. 

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından imar planı onaylanan 2. OSB'de 2014 yılının başında çalışmalar daha da hızlı ilerlemeye başladı. Bu yıl içerisinde yaz sezonunda 2-Organize Sanayi Bölgesi'nde altyapı çalışmalarının başlaması ile birlikte müracaatçı firmaların da gösterilecek yerlerde fabrika inşaatlarma başlaması öngörülüyor


Antalya...