16 / 05 / 2024

Burhan Karahan ısı yalıtımı

Burhan Karahan ısı yalıtımı

Sonbaharla ve okulların açılması ile birlikte her yıl astım, alerjik reaksiyonlar ve solunum yolu enfeksiyonu şikâyetlerinde ciddi bir artış yaşanıyor. BİTÜDER Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Karahan su yalıtımı ile sağlığın da korunduğunu açıkladı...

Kredi kartı kısıtlaması için tarih verildi: Seçim sonrası Nisan'da bunlar yapılabilir...

TCMB Başkanı Fatih Karahan ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kredi kartları ile ilgili düzenlemeleri işaret etmitşi. Peki kredi kartı kısıtlamaları neler olabilir? İşte ayrıntılar... 

Depremzedelere son dakika uyarısı: Zemin etüt raporu alırken sakın bunu yapmayın! 

Jeofizik Mühendisleri Odası Antep Bölge Temsilcisi Burhan Canpolat, Gaziantep'teki depremzede vatandaşalra son dakika uyarısında bulundu. İşte zemin etüt raporu ile ilgili dikkat edilmesi gereken o detay....

Hilal Söve İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hilal Söve İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Emre tarafından kuruldu.

13 bin 500 vakıf kiracısı için yapılandırma başvuruları 28 Şubat'ta sona eriyor!

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, 13 bin 500 vakıf kiracısı için başvuru sürecinin 28 Şubat'ta sona erdiğini hatırlattı. 

Pelin Karahan ve eşi yeni evine taşındı!

Bir süredir Avrupa Yakası'nda ev arayan oyuncu Pelin Karahan ve eşi Bedri Güntay, Anadolu Yakası'nda kalma kararı aldı. 

Burhan Ersoy: Galata Kulesi'ni en kısa sürede açacağız!

Vakıflar Genel Müdürü Ersoy, 5737 sayılı Vakıflar Kanunu'nun 30. maddesine göre yaklaşık 400 taşınmazın devrinin Vakıflar Genel Müdürlüğüne geçtiğini kaydederek, "Şu anda Galata Kulesi'ni restore ediyoruz, en kısa sürede burayı açacağız" dedi.

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy'dan Galata Kulesi açıklaması!

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, Galata Kulesi'nin restorasyonu sırasında orijinal duvarlarının yıkıldığı iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

Burhan Ersoy'dan Nasrullah Cami açıklaması!

514 yıllık tarihe sahip Nasrullah Camii'nde restorasyon yerine badana yapıldığı iddialarını cevaplayan Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, "Tüm hatlar, konumları ne olursa olsun sadece temizlenmiş ve özgün haliyle bırakılmış olup mevcut hiçbir hat yazısı kaldırılmamıştır" diye konuştu.

Ilgın'ın imar planı askı süreci devam ediyor!

Belediye Başkanı Mehmet Karahan, Ilgın Belediyesi tarafından revize edilerek hazırlanan 1/1000 ölçekli taslak imar planının bir aylık askı sürecinin devam edeceğini açıkladı. 

Ilgın Belediyesi'nde imar ve ruhsat toplantısı!

Ilgın Belediyesi'nde imar ve ruhsatlarla ilgili sorunlar görüşüldü. Belediye Başkanı Karahan, alt yapının tamamlanmasıyla çok sayıda inşaat ve konutun yapılmaya başlandığını söyledi.

Hasan Karahan : Giresun cazibe merkezi haline gelecek!

Aksu Mahallesi'nde yapımı devam eden konut, stadyum ve hastane projeleri tamamlandığında bölgenin, Giresun'un cazibe merkezi haline geleceğini söyleyen Vali Karahan, inşaat imalatlarının ne aşamada olduğu ve konut teslimlerinin ne zaman yapılabileceğini sordu.

Kıbrıs Onkoloji Hastanesi Ağustos sonu açılacak!

Kıbrıs Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi kampüsü içerisinde inşa edilen ancak henüz hizmete girmeyen Onkoloji Hastanesi’nin Radyasyon Onkoloji Birimi’nin hizmete açıldı. Hastanenin tamamının ise Ağustos sonu gibi açılacağı belirtildi.

Burhan Yapı İnşaat Gıda Turizm Tekstil Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burhan Yapı İnşaat Gıda Turizm Tekstil Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İzzet Babir tarafından 100 bin TL sermaye ile 13 Mayıs'ta Kartal, Gümüşpınar Mahallesi, Yalı Sokak'ta kuruldu.

Burhan Karahan ısı yalıtımı Haberi

Burhan Karahan ısı yalıtımı

Sonbaharla ve okulların açılması ile birlikte her yıl astım, alerjik reaksiyonlar ve solunum yolu enfeksiyonu şikâyetlerinde ciddi bir artış yaşanır. Doğal ortamdaki nem ve rutubet yükselmesinin yanı sıra kapalı bir ortam olan okulların açılması da bu hastalıkların yayılması ve etkinliğinin artmasında önemli bir faktör. Tüm bu şikayetleri azaltmak için alerjik reaksiyonlar, solunum yolu enfeksiyonları ve romatizmal hastalıkların tetikleyicisi olarak görülen nem ve rutubetten kendimizi ve çocuklarımızı korumamız gerekiyor. 

Binaları nem ve rutubetten koruyan faktör ise su yalıtımı uygulamasının yapılmış olması. Ancak; genel olarak yağışlı bir iklime ve yüksek rutubet oranına sahip ülkemizde binaların yüzde 85’inde su yalıtımı yok.  Bu oranın bu denli yüksek olmasının en önemli nedeni ise su yalıtımı uygulamasının zorunlu olmaması… Yaşadığımız evler, işyerlerimiz ve canımızdan fazla değer...