16 / 05 / 2024

Burhaniye Karınca Deresi Köprüsü yapılıyor

Burhaniye Karınca Deresi Köprüsü yapılıyor

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, merkez taşıyıcı yolu üzerinde kalan Karınca Deresi üzerindeki eski köprünün yıkımının ardından, yeni köprünün yapım aşaması başladı. İnşaatın kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Beykoz Riva Deresi çevresindeki 6 mahallenin imar planları askıya çıkarıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından tamamlanan Riva Deresi çevresindeki toplam 6 mahallenin imar planları askıya çıkarıldı. İşte detaylar...

Mahkeme kararı ile evden çıkarılan kiracı, 2 kızıyla sokakta kaldı!

Antalya'da iki kızıyla bir binanın giriş katında 7 yıldır ikamet eden Edip Ayhan, mahkeme kararıyla evden çıkarılınca sokakta kaldı.

Zeytinburnu'nun kentsel dönüşüm başarısı taçlandırıldı! 'Yeni İmar Plan Notu' projesi ile ödül aldı!

Zeytinburnu, Çevre ve İklim Değişikliği Eğitim Merkezi'ndeki çalışmalar ile "Yeni İmar Plan Notu" projeleriyle "Altın Karınca 2022" ödüllerine layık görüldü.

Üsküdar Kısıklı ve Burhaniye imar planı değişikliği askıda!

Üsküdar İlçesi, Kısıklı Mahallesi, 789 ada, 63 parsel, 789 ada, 32-35 par. 12 ve 13 parsellerin bir kısmı ile Burhaniye Mahallesi, 789 ada 23-24-26-28-35-25-29-31-4-33-34-41-21 parseller, 725 ada 101-726 ada 1-789 ada 36 parselin bir kısmı için Nazım İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Son 4 yılda TL, Sterlin karşısında 4 kattan fazla eridi! İngilizler, akın akın Türkiye’ye geliyor!

Türk Lirası, Sterlin karşısında 4 kattan daha fazla değer kaybına uğrayınca, Türkiye İngiliz tatilcilerin gözde tatil yerlerinden biri oldu. 2019 yılına kıyasla tatil için Türkiye’yi tercih eden İngilizlerin sayısının arttığı belirtiliyor.

Üsküdar Burhaniye Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Burhaniye Mahallesi, 731 Ada, Muhtelif Parseller ile Bir Kısım Tescil Harici Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği İle 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

İncome Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İncome Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Murat Karınca tarafından kuruldu.

Kafaları karıştıran tabela! Fiyatları gören isyan etti

İstanbul Sultangazi'de bulunan 'Et ve Balık K.' isimli kasabın tabela ve dükkan tasarımı müşteriler tarafından 'Et ve Süt Kurumu' mağazalarına benzetilyor. Dükkana gelenler, yüksek fiyatla karşılaşınca büyük tartışma oldu.

Maltepe 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Maltepe ilçesi, E-5 Kuzeyi Büyükyalı Deresi ve Yan Kollarına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Bu saat bir canlı gibi yaşıyor! İlgisiz kalınca ölüyor

90'lı yılların çocukları hatırlar 'sanal bebekler' vardı, belirli saatlerde tıpkı bir insan bakar gibi yemesi ve diğer insani ihtiyaçlarını karşılamamız için uyarı verirdi Şimdi de buna benzer bir ürün tanıtacağız. Bu saat tıpkı bir insan gibi ilgisiz kalınca ölüyor.

İşten çıkarılınca sağlık sigortasından yararlanma hakkı hemen biter mi?

İşten istifa ya da çıkarılma durumlarında sosyal güvenceden yoksun kalmak, pek çok kişi için en fazla endişe yaratan durumlardan biri.  Peki işle ilişiği kesilenlerin sağlık hizmetlerinden yararlanma hakkı da hemen sona eriyor mu?

Çiftçilere aşırı pahalı ilaç şoku! Ürünü satın alamayınca kendi formüllerini ürettiler

Tarımda aşırı artan maliyetler nedeniyle akaryakıt gübre gibi ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan çiftçiler ürünlerine atacakları ilacın da pahalı olması nedeniyle kişisel yöntemlere başvurmaya başladı. Üretici pahalı tarım ilacını satın alamayınca çareyi bakın ne yapmakta buldu?

Karınca Teknik Mühendislik Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karınca Teknik Mühendislik Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Ali Evin ve Mehmet Akif Üzüm ortaklığında kuruldu.

Burhaniye Karınca Deresi Köprüsü yapılıyor Haberi

Burhaniye Karınca Deresi Köprüsü yapılıyor

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, merkez taşıyıcı yolu üzerinde kalan Karınca Deresi üzerindeki eski köprünün yıkımının ardından, yeni köprünün yapım aşaması başladı. 


Belediye Başkanı Necdet Uysal’ın göreve geldikten sonra titizlikle üzerinde durduğu konulardan biri olan eski köprünün yapımına başlanması vatandaşları sevindirdi.


Yüklenici firma fore kazık çalışmalarına başlarken, köprü inşaatının kısa sürede tamamlanması hedeflendi.


Eski köprünün, Burhaniye Belediyesi teknik personelinin geniş çaplı araştırmalarının ardından yıkılmasının ardından uzun süre inşaata başlanamaması eleştiri konusu oldu. 2009 yılında yapılan yeni köprünün aynısı olarak planlanan köprü, özellikle Cumhuriyet Mahallesi halkının ve sanayi esnafının, yaya olarak çok kullanmasından dolayı 2,15 cm genişliğinde tretuvarlı olacak.


Hürriyet...