19 / 05 / 2024

Bursa Balat yol

Bursa Balat yol

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan yeni yol düzenlemesi ile Balat’a giriş sorunu çözüme kavuşurken, kavşağa yapılacak ilave luplarla Balat’tan Mudanya istikametine gidiş sorunu kısa sürede ortadan kalkacak.

Orange City Balat projesiyle doğanın içinde modern bir yaşam başlıyor!

Özdilek Holding bünyesinde yer alan Orange İnşaat, Bursa’nın nezih semti Balat’ta yükselen Orange City Balat ile doğanın içinde huzurlu ve modern bir yaşamı da başlatıyor.

Orange İnşaat'tan yeni proje! Orange City Balat, yüksek prestijli bir hayat sunmaya hazırlanıyor

Bursa’daki konut projelerine bir yenisini daha ekleyen Orange İnşaat, Orange City Balat’ın lansmanını gerçekleştirilen Özdilek Holding Kurumsal İletişim ve Destek Operasyonları Genel Müdürü Ufuk Kılınçarslan, Balat'ta yer alan konut projesini anlattı.

Yolçatı 2 lansmana özel fiyatlarıyla satışta! Yeni proje!

Karnur İnşaat tarafından, Bursa'nın Nİlüfer ilçesi Yolçatı Köyü yolunda yükselen Yolçatı 2 lansmana özel fiyatlarıyla satışta. Peki Yolçatı 2 projesinde daire fiyatları ne kadar? Yolçatı 2'da hangi konut tipleri yer alıyor, teslimler ne zaman? İşte Yolçatı 2 ile ilgili ayrıntılar...

Bursa Osmangazi’nin 5 yıllık yol haritası belirlendi!

Bursa Osmangazi Belediyesi’nin 2020–2024 Stratejik Planı Belediye Meclisinde oy çokluğuyla kabul edildi. Osmangazi Belediyesi’nin 5 senelik yol haritasını belirleyecek olan stratejik planın ana misyonu, kaynakların en doğru ve en verimli biçimde kullanması oldu.

Bursa'nın raylı sistem hattı 114 kilometreye çıkacak!

AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan’ı ve adayı Alinur Aktaş, “Bursa için bir yol haritası belirledik. 20 yılda yapılan 54 kilometrelik raylı sistemi, 114 kilometreye çıkaracağız” diye konuştu.

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Ekim'de tamamlanacak!

İstanbul-İzmir arasını 9 saatten 3.5 saate indirecek olan İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu yeni bir alışveriş konsepti yarattı. 446 km yol üzerine kurulacak 33 tesiste markalar ciro rekoru kıracak.

Andapark Balat 2 sitesinde dava sürüyor!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Bursa Nilüfer Andapark Balat 2 sitesindeki dava hakkında açıklama yayınladı. 

Trend GYO Balat 2'nin yapı kullanım izin belgesini aldı!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bursa İli, Nilüfer ilçesinde yer alan Balat 2 projesinin yapı kullanma izin belgesini aldı..

Bursa Soğanlı dönüşüm projesinde 1. etapta hayat başladı!

Osmangazi Belediyesi’nin Bursa’ya kazandırdığı Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında alt yapı, çevre düzenlemesi, park ve yol çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Bursa Kaplıkaya Köprüsü açıldı!

Bursa’da ulaşım sorununu en aza irdirmek amacıyla raylı sistem, yeni yol ve yol genişletme, köprü ve kavşak yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kaplıkaya Köprüsü'nü hizmete açtı.

Bursa Panayır Kavşağı tamamlanıyor!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Karayolları ile işbirliğinde yaptığı Panayır Kavşağı’nda imalatları büyük ölçüde tamamladı.

Bursa Selvili Cadde’nin ulaşımı viyadük ile rahatlayacak!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği çalışmalar kapsamında Selvili Cadde’ye viyadük kazandırıyor.

Bursa Silva Balat projesi yükseliyor!

Alpiş Group tarafından 3 ay önce temeli atılan Silva Balat projesi inşa ediliyor. Proje 356 daire ile 23 işyerinden oluşuyor.

Bursa Balat yol Haberi

Bursa Balat yol


Bursa’da ulaşımı sorun olmaktan çıkarmak amacıyla raylı sistem yatırımları, yeni yollar ve kavşak düzenleme çalışmalarına ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi, trafikteki bir düğümü daha çözdü. Emek ve Bademli kavşaklarının tamamlanmasının ardından trafik akışının durma noktasına geldiği Balat kavşağını sola dönüşlere kapatan Büyükşehir Belediyesi, bölge halkının yoğun talepleri üzerine Balat’a girişleri kolaylaştırmak üzere bölgeye yeni bir yol kazandırdı. Bursa’dan Balat’a girecek sürücüler, Geçit’teki Özdilek Kavşağı’ndan çevre yoluna girişten hemen sonra açılan yeni yolu kullanarak Balat’a ulaşabilecek. Böylelikle sürücüler, Balat’a gitmek için Bademli Kavşağı’na kadar gitmek zorunda kalmayacak.


Dönüş lupları yapılıyor 

Yeni açılan yolda inceleme yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ana yollarda trafiğin aksamaması için sola dönüşleri kapattıklarını, bu kapsamda Emek ve Bademli Kavşaklarının tamamlanmasının ardından Balat kavşağının kapatıldığını hatırlattı. Kavşağın kapatılması ile...