07 / 05 / 2024

Bursa Balat Yolu açıldı mı

Bursa Balat Yolu açıldı mı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve Yakın Çevre Yolu’nu Bursa-Mudanya karayoluna bağlayan Balat Yolu açıldı

Orange City Balat projesiyle doğanın içinde modern bir yaşam başlıyor!

Özdilek Holding bünyesinde yer alan Orange İnşaat, Bursa’nın nezih semti Balat’ta yükselen Orange City Balat ile doğanın içinde huzurlu ve modern bir yaşamı da başlatıyor.

Orange İnşaat'tan yeni proje! Orange City Balat, yüksek prestijli bir hayat sunmaya hazırlanıyor

Bursa’daki konut projelerine bir yenisini daha ekleyen Orange İnşaat, Orange City Balat’ın lansmanını gerçekleştirilen Özdilek Holding Kurumsal İletişim ve Destek Operasyonları Genel Müdürü Ufuk Kılınçarslan, Balat'ta yer alan konut projesini anlattı.

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, otoyola bağlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Bursa Büyükşehir Belediyesi ile yapılan Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun da katıldığı tören ile açıldı. Bakan Uraloğlu bu bağlantı ile senelik 150 milyon lira tasarruf sağlanacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli demir yolu için acil kamulaştırma kararı alındı!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demir Yolu Projesi'nin tamamlanması için Bursa, Bilecik ve Balıkesir'in bazı ilçelerinde acil kamulaştırma yapılması kararı alındı.

Bursa İnegöl bisiklet yolunda çalışmalar tam gaz!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde hayata geçirilen bisiklet yolu projesinin ikinci etabında çalışmalar başladı. 

Bursa Panayır'a bisiklet yolu inşa ediliyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Panayır Mahallesi'ne 1360 metre uzunlukta bisiklet yolu inşası için çalışmalara başladı. 

Bursa Gemlik'te istinat duvarı çöktü!

Bursa'nın Gemlik ilçesi Kurşunlu Mahallesi'nde yer alan sahil yolu kenarındaki istinat duvarı şiddetli yağış sebebiyle çöktü.

Korona günlerinde Bursa'nın gündeminde arsa satışları var!

Koronavirüsün ardından gelirler düştükçe, şehirler de hizmet beklerken, belediyeler kendilerine yeni kaynaklar aranmaya başlandı. Ek gelirin en kolay yolu ise Belediyeye ait arsaların satışıydı. Bursa’nın Orhangazi İlçesi için bu durum geçerli oldu.

Bursa'nın ulaşım sorununa metrobüs önerisi!

Bursa gibi büyüyen kentler için toplu ulaşımın omurgası olarak raylı sistem en önemli çözüm yolu olarak görülüyor. Ulaşım sorunu için metro ve metrobüs önerisinde bulunuldu.

Lotus Office Bursa'da fiyatlar 650 bin TL’den başlıyor!

Bursa’nın akıllı ofis projesi Lotus Office, son yıllarda iş dünyasının merkezi olarak nitelenen Nilüfer’de, İzmir Yolu üzerinde hayata geçiriliyor. 

Andapark Balat 2 sitesinde dava sürüyor!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Bursa Nilüfer Andapark Balat 2 sitesindeki dava hakkında açıklama yayınladı. 

Bursa T2 Tramvay Hattı ne zaman bitecek?

İstanbul Yolu'na inşa edilen Bursa T2 Tramvay Hattı'nda çalışmalar sürüyor. Haziran 2018'de teslim edilmesi planlanan projenin inşaatı hala devam ediyor.

Trend GYO Balat 2'nin yapı kullanım izin belgesini aldı!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bursa İli, Nilüfer ilçesinde yer alan Balat 2 projesinin yapı kullanma izin belgesini aldı..

Bursa Balat Yolu açıldı mı Haberi

Bursa Balat Yolu açıldı mı


Bursa’nın bir trafik sorunu daha, Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarıyla çözüme kavuştu. Bursalıların Balat’a, Balatlıların da kent merkezine geçişinde büyük sıkıntılara neden olan karayolu, çevre yolundan Balat’a, semt içinden de Bursa-Mudanya kara yoluna verilen alternatif yolla rahatlamış oldu. Toplam 1 milyon 250 bin TL’ye mal olan ve finansmanını İşadamı Hüseyin Özdilek’in sağladığı Balat Yolu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından araç geçişine açıldı.


Yolun açılışı nedeniyle düzenlenen törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bundan yaklaşık 1 yıl önce ana arterlerde sola dönüşü kaldırdıklarını, bu nedenle Balat bölgesinde ulaşımda sıkıntılar baş gösterdiğini söyledi. Başta İşadamı Hüseyin Özdilek olmak üzere bölge halkının, muhtarların kendisini ziyaret ettiğini ve Balat’a çevre yolundan giriş verilmesi yönünde talepte bulunduğunu hatırlatan Başkan Altepe, Karayolları Genel Müdürlüğü’yle yapılan istişareler...