02 / 10 / 2024

bursa beşevler riskli bina

bursa beşevler riskli bina

Bursa Hayat Gazetesi'nin köşe yazarı Metin Eskin bugün köşesinde " Nilüfer'de bir gün " başlıklı yazısına yer verdi. İşte " Nilüfer'de bir gün " yazısının detayları..

Bursa'daki riskli yapı stokları hangi ilçelerde? Tek tek açıklandı! Sıvılaşma riski de var!

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Genel Sekreteri ve Bursa Şube Başkanı Esra İnhanlı, Bursa ilçelerinde özellikle riskli olan ve sıvılaşma ihtimali yüksek olan yerleri tek tek açıkladı ve zeminde yapılan uygulamalara dikkat çekti. Peki Bursa'da riskli yapı stokları hangi ilçelerde?

Live In Beşevler satışta! Telimler Mart 2024'te!

Taşkoyan İnşaat tarafından inşa edilen Live In Beşevler konut projesinde satışlar devam ediyor. Proje kapsamında 28 adet daire inşa edilecek. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

O belediye konut imarlı arsa satacak! İhale tarihi belli oldu!

Osmaniye’nin Toprakkale ilçesine bağlı Göçmenler Mahallesi Beşevler Sokak’taki konut imarlı hisseli arsa satılacak. Söz konusu arsa, 31 Ekim tarihinde açık teklif usulüyle satışa çıkacak.

Beşiktaş Rumelihisarı'ndaki riskli alana ilişkin 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Rumelihisarı (Akat) Mahallesi 24.07.2013 Tarihli ve 28717 Sayılı Resmi Gazetede Yayımlanarak İlan Edilen Riskli Alana İlişkin İmar Planlarına Askı İtirazları Kapsamında Yapılan 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Beşiktaş Rumelihisarı Mahallesi'ndeki riskli alana ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Rumelihisarı (Akat) Mahallesi 24.07.2013 tarihli ve 28717 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak ilan edilen Riskli Alana ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Beşiktaş Dikilitaş'taki riskli yapılara ilişkin plan notu ilavesi askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Beşiktaş ilçesi, 1. Etap Dikilitaş Balmumcu Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Tuzla Beşevler 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Beşevler Mevkii ve Yakın Çevresine İlişkin 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Bursa'daki riskli bina yıkıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ'nin Acemler yerleşkesinde yer alan riskli binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Tuzla Şehriyaz Beşevler!

Tuzla Şehriyaz Beşevler projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 400 bin liradan başlıyor.

Şehriyaz Beşevler nerede?

Şehriyaz Beşevler nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Şehriyaz Beşevler nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Şehriyaz Beşevler fiyat!

Şehriyaz Beşevler fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Şehriyaz Beşevler fiyat bilgisi ve projeyle ilgili detaylar...

Şehriyaz Beşevler projesi geliyor! Yeni proje!

İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da hayata geçirilen Şehriyaz Beşevler projesinde yer alan 2 oda 1 salon konutların fiyatları 400 bin TL'den başlıyor. Projenin teslimlerinin 24 ay sonra yapılması planlanıyor.

İstanbul Beşiktaş Akat Mahallesi için riskli alan kararı!

İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Akat Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

bursa beşevler riskli bina Haberi

bursa beşevler riskli bina

 Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in gazetemiz kadrosunu Nilüfer Halkevi'ne davetine icabet ederek yolumuzu Nilüfer Belediyesi'ne düşürdük. Davet esnasında Başkan Bozbey'i dinledik ve sorularımızı kendisine yönelttik. Sayın Bozbey'de tiim içtenliği ve konulara hakimiyeti ile her soruya açıklık getiren cevaplar verdi. 

Katıldığım her toplantı sonrası, Mustafa Bozbey'in neden uzun süredir Nilüfer'i yönettiğini daha iyi anlıyorum. Yukarıda bahsettiğim gibi konulara hakimiyetinin temelinde destek kadrolarının genişliği ve niteliği çok önemli. Mustafa Bozbey, yerel yöneticiliği kadar, kadro ve kurum yöneticiliği açısından Türkiye'de ders olarak okutulmalı. 

Şimdiye kadar yazdıklarım ve bundan sonra yazacaklarım her türlü ideolojiden arındırılmış anlatımlardır. 

Her ne kadar siyasi yelpazenin aynı tarafında olmasak ta, uygulama ve düşünceleri ile birçok noktada yan yana gelebiliyoruz. 

KENTSEL DÖNÜŞÜM DEĞİL; YAPI YENİLEME

Nilüfer ilçesi, bilindiği üzere ülkemizin en iyi planlanmış yerleşimlerinden...