03 / 05 / 2024

bursa cihatlı mahallesi imar durumu

bursa cihatlı mahallesi imar durumu

Bursa Gemlik İlçesi, Cihatlı Mahallesi, “Rezerv Yapı Alanında bulunan 1337, 1338, 1339 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı' askıya çıktı...

Bursa'nın o mahallesi için acil kentsel dönüşüm çağrısı!

Bursa’nın Gaziakdemir Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm vatandaşlar tarafından dört gözle bekleniyor. Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, Bursa’nın Gaziakdemir Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların taleplerini köşesinde kaleme aldı.

Güler Concept satışta! Yeni proje!

Güler Concept tarafından  Bursa Balkan Mahallesi’nde yükselen adını firmanın kendisinden alan Güler Concept satışta...

O ilde 8 adet konut ile 16 adet iş yeri 312 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Ev ve iş yeri arayanlar dikkat! 

Bursa ili Gemlik Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Gemlik ilçesi, Cihatlı Mahallesi'nde yer alan 8 adet iş yeri ile 16 adet konut satılıyor. İşte ayrıntılar...

Bursa'da dönüşüm kapsamında 301 konut yıkıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği Bursa Mevlana Mahallesi'nde depreme dayanıksız yapılar yıkıldı.

Bursa Mevlana Mahallesi'nde yıkım başladı!

Bursa'nın Mevlana Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkımlar başladı. Yıkıma Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum da katıldı. 

Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi 7. Etap dönüşüm ihalesi 24 Mayıs'ta!

TOKİ, Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap 644 Adet Konut ve 177 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 24 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Bursa Gökçe Mahallesi sakinleri yeni tapularına kavuştu!

Bursa Gökçe Mahallesi’ndeki 244 parsel üzerinde 1/1000 ölçekli Gökçe İmar Planı dâhilinde şuyulama çalışmalarını tamamlayan Nilüfer Belediyesi, 232 hak sahibine tapularını verdi.

Bursa Akpınar Mahallesi kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Bursa'nın yıllardır çözülemeyen Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm sorunu çözüme kavuştu. Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm için hak sahipleriyle Büyükşehir Belediyesi arasında sıcak rüzgarlar esiyor. Her iki tarafta anlaşmanın en kısa zamanda yapılmasını istiyor.

Trend GYO İrfaniye arsası yıl sonu değerleme raporu!

Trend GYO portföyünde yer alan Bursa İrfaniye Mahallesi arsasına ilişkin Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Bursa Mevlana Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için imzalar atıldı!

Bursa Yıldırım Belediyesi, Mevlana Mahallesi'nde hayata geçecek olan kentsel dönüşüm çalışmaları için hak sahipleri ile sözleşme imzaladı.

Bursa'da 12.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa İli Orhangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Gemiş Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 12 milyon 967 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa'da evi yanan aileye geçici konut tahsis edildi!

Bursa Tabakhane Mahallesi'nde evi yanan ailenin diğer fertlerinin ise başka bir eve yerleştirildiği ve ihtiyaçlarının temin edildiği belirtildi.

TOKİ Bursa Gemlik Cihatlı kura sonucu 26.09.2020!

TOKİ Bursa Gemlik Cihatlı kura sonucu 26.09.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bursa Gemlik Cihatlı kura sonucu 26.09.2020 ve TOKİ Gemlik kura sonuçları kazananlar listesi...

bursa cihatlı mahallesi imar durumu Haberi

bursa cihatlı mahallesi imar durumu


Bursa Gemlik İlçesi, Cihatlı Mahallesi, “Rezerv Yapı Alanında bulunan 1337, 1338, 1339 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı'”  19 Şubat 2015 tarihinde bakanlık tarafından onaylandı. Bugün askıya çıkarılan imar planı 1 Nisan 2015 tarihinde askıdan inecek.


1/1000'lik imar planı için tıklayınız



1/5000'lik imar planı için tıklayınız



Gülcihan...