13 / 05 / 2024

Bursa Gürsuspor Stadı yenileniyor mu

Bursa Gürsuspor Stadı yenileniyor mu

Belediyesi, Bölgesel Amatör Lig’e (BAL Ligi) yükselen Gürsuspor’un tesislerini 2 milyon TL’lik harcamayla sil baştan yeniliyor.

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Bursa Gürsu'da 240 ay vadeyle ucuz konut! 12 soruda TOKİ Bursa Gürsu 2022!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Gürsu 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Gürsu projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Gürsu 2022 ucuz konut projesi...

Akfen GYO'nun Bursa Görükle'deki projesinde son durum ne?

Akfen GYO tarafından 10 Mart 2022'de imza atılan sözleşmeyle anlaşması gerçekleştirilen Bursa Görükle'de Penguen Gıda Sanayi A.Ş.'nin merkezi ve üretim tesisinin bulunduğu alanda gerçekleştirilecek olan karma projenin ön konsept tasarım çalışmaları sürüyor. 

TOKİ Bursa Gürsu başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Gürsu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Bursa Gürsu başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Gürsu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Bursa Gökçe Mahallesi sakinleri yeni tapularına kavuştu!

Bursa Gökçe Mahallesi’ndeki 244 parsel üzerinde 1/1000 ölçekli Gökçe İmar Planı dâhilinde şuyulama çalışmalarını tamamlayan Nilüfer Belediyesi, 232 hak sahibine tapularını verdi.

Göztepe Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Bayraklı'da Deprem Konutları Temel Atma ve Göztepe Stadı Açılış Töreni'nde önemli açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından sonra Göztepe Stadı'nın açılışı gerçekleştirildi.

TOKİ Bursa Gürsu kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi!

TOKİ Bursa Gürsu kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bursa Gürsu kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi ve TOKİ Bursa Gürsu kura sonucu 2020...

TOKİ Bursa Gürsu kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 100 bin konut projesi kapsamında inşa edilecek olan Bursa Gürsu projesinin kuraları bugün çekilecek.

TOKİ Bursa Gürsu 2020 başvuru şartları ve fiyatları!

TOKİ Bursa Gürsu 2020 başvuru şartları ve fiyatları haberimizde yer alıyor. TOKİ Bursa Gürsu 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ Bursa Gürsu 2020 ödeme planı nasıl? İşte projelerle merak edilen detaylar...

Göztepe Stadı tamamlanıyor!

Göztepe Stadı yapım çalışmalarında sona geliniyor. Stadın mimarı Tuğrul Büyükköken, statla ilgili "Stadımızın 15-17 Ocak itibariyle müsabaka oynanmasına hazır hale gelmesi için çalışıyoruz" dedi...

Göztepe Stadı inşaatı tam gaz!

İzmir Göztepe Stadı'nda çalışmalar aralıksız devam ediyor. 24 saat çalışmaların devam ettiği projenin yıl sonunda tamamlanması hedefleniyor. 

Göztepe Stadı 2020'de, Alsancak Stadı 2021'de açılacak!

İzmir'in yıllardır büyük bir özlemle beklediği Göztepe ve Alsancak Stadı'nın inşaatlarında yol yarılanırken, futbolseverleri yeni tesislerin ne zaman açılacağıyla ilgili büyük bir heyacan yaşanıyor.

Bursa Gürsuspor Stadı yenileniyor mu Haberi

Bursa Gürsuspor Stadı yenileniyor mu


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın sporda Avrupa standartlarını yakaladığını ifade etti. Bursaspor’un yanı sıra amatör spor takımlarını her branşta desteklediklerini söyleyen Başkan Altepe, şu ana kadar 230’un üzerinde tesisi sporcu ve sporcu adaylarıyla buluşturduklarını hatırlattı. Tüm ilçelerde spor alt yapısının geliştirilmesi konusunda büyük gayret sarf ettiklerini vurgulayan Başkan Altepe, “Bir yandan Bursaspor’a sahip çıkarken diğer yandan tüm amatör sporumuzu destekleyici çalışmaları sürdürüyoruz. Özellikle tesis konusunda bu dönem büyük bir atılım oldu. Büyükşehir Belediyesi olarak neredeyse her mahalleye yürüme mesafesinde tesis kazandırdık. Gerçek anlamda spor kenti olma yolunda hızla ilerliyoruz. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla Avrupa’nın en gelişmiş kentleri seviyesine ulaştık” dedi.


Başkan Altepe, amatör spora verilen destekler kapsamında Gürsuspor’un da yer aldığını vurguladı. Gürsuspor’un çıktığı müsabakalarda başarı göstererek BAL Ligi’ne yükseldiğini...