05 / 05 / 2024

bursa inkaya yolu ne durumda

bursa inkaya yolu ne durumda

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin batısından Bursa Uludağ’a ulaşım için alternatif bir güzergah olarak yaptırılan Dobruca Caddesi – İnkaya bağlantı yolu tören ile ulaşıma açıldı.

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, otoyola bağlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Bursa Büyükşehir Belediyesi ile yapılan Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun da katıldığı tören ile açıldı. Bakan Uraloğlu bu bağlantı ile senelik 150 milyon lira tasarruf sağlanacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli demir yolu için acil kamulaştırma kararı alındı!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demir Yolu Projesi'nin tamamlanması için Bursa, Bilecik ve Balıkesir'in bazı ilçelerinde acil kamulaştırma yapılması kararı alındı.

Bursa İnegöl bisiklet yolunda çalışmalar tam gaz!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde hayata geçirilen bisiklet yolu projesinin ikinci etabında çalışmalar başladı. 

Bursa Panayır'a bisiklet yolu inşa ediliyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Panayır Mahallesi'ne 1360 metre uzunlukta bisiklet yolu inşası için çalışmalara başladı. 

Bursa Gemlik'te istinat duvarı çöktü!

Bursa'nın Gemlik ilçesi Kurşunlu Mahallesi'nde yer alan sahil yolu kenarındaki istinat duvarı şiddetli yağış sebebiyle çöktü.

Korona günlerinde Bursa'nın gündeminde arsa satışları var!

Koronavirüsün ardından gelirler düştükçe, şehirler de hizmet beklerken, belediyeler kendilerine yeni kaynaklar aranmaya başlandı. Ek gelirin en kolay yolu ise Belediyeye ait arsaların satışıydı. Bursa’nın Orhangazi İlçesi için bu durum geçerli oldu.

Bursa'nın ulaşım sorununa metrobüs önerisi!

Bursa gibi büyüyen kentler için toplu ulaşımın omurgası olarak raylı sistem en önemli çözüm yolu olarak görülüyor. Ulaşım sorunu için metro ve metrobüs önerisinde bulunuldu.

Lotus Office Bursa'da fiyatlar 650 bin TL’den başlıyor!

Bursa’nın akıllı ofis projesi Lotus Office, son yıllarda iş dünyasının merkezi olarak nitelenen Nilüfer’de, İzmir Yolu üzerinde hayata geçiriliyor. 

Bursa T2 Tramvay Hattı ne zaman bitecek?

İstanbul Yolu'na inşa edilen Bursa T2 Tramvay Hattı'nda çalışmalar sürüyor. Haziran 2018'de teslim edilmesi planlanan projenin inşaatı hala devam ediyor.

Bursa İstanbul Yolu dönüşüm projesinin imar planları kabul edildi!

Bursa Büyükşehir Meclisi, İstanbul Yolu kentsel dönüşüm projesiyle ilgili 1/25000,1/5000 ve 1/1000'lik planları kabul edildi.

Bursa'ya yeni bağlantı yolu!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe yaptığı açıklamada Bursa’nın ulaşılabilir bir kent olması yolundaki çalışmaların hızla sürdürüldüğünü söyledi

Bursa Balat Yolu hizmete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve Yakın Çevre Yolu’nu Bursa-Mudanya karayoluna bağlayan Balat Yolu açıldı

Bursa Büyükşehir'den 6 milyonluk yol!

Bursa Büyükşehir’in ‘Bütünşehir’ uygulamaları kapsamında İnegöl’de hizmete alınan 18 kilometrelik Boğazköy Yolu, ilçenin Kestel ve Yenişehir’le bağlantısını sağlamış oldu.

bursa inkaya yolu ne durumda Haberi

bursa inkaya yolu ne durumda

Uludağ’a ulaşımın en önemli araçlarından olan Teleferiğin Sarılan’a kadar olan etabını baştan sona yenileyerek hizmete açan Büyükşehir Belediyesi, Uludağ’a karayolu ile ulaşımda yeni bir dönem başlattı. Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin batısından Uludağ’a ulaşım için alternatif bir güzergah olarak yaptırılan Dobruca Caddesi – İnkaya bağlantı yolu törenle ulaşıma açıldı.


Geçtiğimiz dönem yaklaşık 540 kilometrelik yeni yol ve yol genişletme çalışması ile Bursa’nın tıkanan damarlarını bir bir açan Büyükşehir Belediyesi, bu dönemin ilk ulaşım projesini de Bursalıların hizmetine sundu. Kentin batısından Uludağ’a ulaşım için alternatif bir güzergah olarak yaptırılan yaklaşık bin 300 metre uzunluğundaki Dobruca Caddesi – nkaya bağlantı yolu törenle ulaşıma açıldı. Uludağ’a karayolu ulaşımında yıllardır kullanılan yolun yolun tek alternatifi olan Dobruca – İnkaya bağlantı yolunun açılış törenine Büyükşehir Belediye...