27 / 07 / 2024

Bursa İstanbul otoyolu projesi

Bursa İstanbul otoyolu projesi

Makyol Genel Müdürü Alp Girgin ve şirket danışmanlarından Gülsin Akman,İstanbul İzmir otoyol çalışmaları, yol üzerinde yapılacak ticari faaliyetler ve Gemlik’in konumu ile alakalı açıklamalar yaptı.

Ankara-Bursa Hızlı Tren Hattı ile seyahat süresi 2 saat 15 dakika olacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Bursa Hızlı Tren Hattı tamamlandığında Ankara-Bursa ve Bursa-İstanbul arası seyahat süresinin 2 saat 15 dakika olacağını söyledi. İşte hattaki son durum...

SON DAKİKA! Yine deprem oldu!

AFAD tarafından paylaşılan verilere göre, Marmara Denizi'nde Yalova açıklarında saat 18:29'da 3,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 7,7 kilometre derinliğinde yaşanan deprem, Yalova, Bursa, İstanbul, Kocaeli ve çevre kentler de hissedildi.

Arsa-arazi fiyatlarına Kuzey Marmara ve İzmir-İstanbul Otoyolu dopingi!

Yakın zamanda inşaatı tamamlanan Kuzey Marmara ve İzmir-İstanbul Otoyolu projesi bölgedeki arsa ve arazilerin değerini ikiye katladı. İzmir’de arsa fiyatların son 1 yılda yüzde 49, son 4 yılda yüzde 133 artış gösterdi

Manisa'da sanayi imarlı arsalara talep artıyor!

Ege'nin değerli bölgelerinden Manisa'da son zamanlarda imarlı arsalara rekor sayıda talep bulunuyor. İzmir-İstanbul Otoyolu Projesi ve Kuzey Ege Otoyolu gibi yatırımlar Manisa'ya olan ilgiyi artırdı. 

İzmir gayrimenkulde yükselen değer olacak!

Gözde Grup Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, inşaatı tamamlanan yeni İstanbul Otoyolu'nun İzmir  için büyük kazanımlara aracı olacağını söyledi…

Bursa Şehir Hastanesi resmen açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa’ya gelerek, Türkiye’nin en büyük yatırımı olan İstanbul – İzmir Otoyolu ile Bursa Şehir Hastanesi’nin açılışlarını resmen gerçekleştirdi.

İzmir-İstanbul Otoyolu 8 Ağustos'ta hizmete açılacak!

İstanbul ile İzmir arasındaki mesafeyi 3.5 saate düşürmesi planlanan İzmir-İstanbul Otoyolu'nun 8 Ağustos'ta hizmete açılması planlanıyor.

Sanayicilerden özel endüstri bölgelerine destek!

Cumhurbaşkanı Kararı ile Bursa, İstanbul, Mardin, Balıkesir ve İzmir'de toplam 3,7 milyar dolarlık yatırım bedeliyle kurulacak 6 özel endüstri bölgesi 49 bin 225 kişiye istihdam sağlayacak.

6 yeni endüstri bölgesi kuruldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dün Resmi Gazete’de yayımlanan kararlarıyla Bursa, İstanbul, Mardin, Balıkesir ve İzmir’de 6 özel endüstri bölgesi ilan edildi. Bu bölgeler özel teşviklerden yararlanacak.

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Ekim'de tamamlanacak!

İstanbul-İzmir arasını 9 saatten 3.5 saate indirecek olan İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu yeni bir alışveriş konsepti yarattı. 446 km yol üzerine kurulacak 33 tesiste markalar ciro rekoru kıracak.

İzmir- İstanbul Otoyolu'nda 'arazi' isyanı!

İzmir - İstanbul Otoyolu projesi kapsamında 'acele kamulaştırma' yöntemi ile düşük bedelle kamulaştırılan tarım arazileri için ödenmesi gereken ücret farklarını aradan geçen süreye rağmen alamayan vatandaşlar duruma tepki gösterdi.

İzmir-İstanbul Otoyolu’nun bir etabı daha açılıyor!

İzmir ve İstanbul arasındaki mesafeyi 3.5 saate düşürecek 2019’un yazına yetiştirilmeye çalışılan İzmir-İstanbul Otoyolu’nun Saruhanlı-Kemalpaşa etabı trafiğe açılıyor.

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu 29 Ekim 2019'da açılıyor!

Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük otoyol projesi olan İstanbul- Bursa - İzmir otoyolu 29 Ekim 2019'da açılıyor.

Bursa İstanbul otoyolu projesi Haberi

Bursa İstanbul otoyolu projesi

Projeye göre Türkiye’nin sağladığı imkanlarla ilk akıllı otoyolu olma özelliği taşıyan güzergahın Gemlik İstanbul kısmının yıl sonuna kadar faaliyet girmesi bekleniyor.Başkan yardımcısı Nurettin Hacıoğlu, yönetim kurulu üyeleri Ergin Erenoğlu, Mehmet Anar, Şefik Yılmaz ve Fikret Mete ile meclis üyelerince karşılanan Alp Girgin, yol üzerinde dünyanın en büyük üçüncü köprüsünü de inşa ediyoruz. Yol boyunca ticari alanlar ile alakalı ayrı projeler üretiyoruz. Her bölümde, kendine özgü ciddi bir potansiyel var. Proje, gayet güzel gidiyor, önemli aşamalar kat edildi. Bizim alanımız ticaret boyutu. Bazı noktalarda yoğun potansiyele göre projeler üretilecek.


 ‘’Dünyada ilk’’


Bir yolun tamamının tek bir şirket tarafından yönetilmesi dünyada ilk olacak. Bu yönetim de, büyük kazanımlar ve bütünlük anlamına geliyor. Sürecin başında beri planlamalarımız üzerinden yürüyoruz. Yoldaki potansiyele göre üzerinde bir...