03 / 05 / 2024

Bursa İstanbul yolu son hali

Bursa İstanbul yolu son hali

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Kent Meydanı´ndan Terminal´e gidecek T2 hattı için yer tesliminin yapıldığını belirterek, "İstanbul Yolu´nun çehresini değiştiriyoruz. 300 milyon liralık yatırım yapıyoruz" dedi

Konya'nın en büyük AVM'si olacaktı! Çürümeye terk edildi! İşte nedeni...

2016 yılında Yeni İstanbul Yolu Caddesi üzerinde “Konya'nın en büyüğü olacak” iddiasıyla temeli atılan ve hemen çalışmalara başlanılan AVM projesinde 7 yıldır dal kıpırdamıyor. 

Şehir Plancıları Odası'ndan Ankara'daki projeye tepki: Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yanlış bir kararı!

Şehir Plancıları Odası (ŞPO), İstanbul Yolu’ndan Eryaman’a giriş- çıkış için yapılması istenen alternatif kavşak projesine tepki gösterdi.

Ankara-Bursa Hızlı Tren Hattı ile seyahat süresi 2 saat 15 dakika olacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Bursa Hızlı Tren Hattı tamamlandığında Ankara-Bursa ve Bursa-İstanbul arası seyahat süresinin 2 saat 15 dakika olacağını söyledi. İşte hattaki son durum...

SON DAKİKA! Yine deprem oldu!

AFAD tarafından paylaşılan verilere göre, Marmara Denizi'nde Yalova açıklarında saat 18:29'da 3,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 7,7 kilometre derinliğinde yaşanan deprem, Yalova, Bursa, İstanbul, Kocaeli ve çevre kentler de hissedildi.

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli demir yolu için acil kamulaştırma kararı alındı!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demir Yolu Projesi'nin tamamlanması için Bursa, Bilecik ve Balıkesir'in bazı ilçelerinde acil kamulaştırma yapılması kararı alındı.

Bursa Panayır'a bisiklet yolu inşa ediliyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Panayır Mahallesi'ne 1360 metre uzunlukta bisiklet yolu inşası için çalışmalara başladı. 

Sanayicilerden özel endüstri bölgelerine destek!

Cumhurbaşkanı Kararı ile Bursa, İstanbul, Mardin, Balıkesir ve İzmir'de toplam 3,7 milyar dolarlık yatırım bedeliyle kurulacak 6 özel endüstri bölgesi 49 bin 225 kişiye istihdam sağlayacak.

6 yeni endüstri bölgesi kuruldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dün Resmi Gazete’de yayımlanan kararlarıyla Bursa, İstanbul, Mardin, Balıkesir ve İzmir’de 6 özel endüstri bölgesi ilan edildi. Bu bölgeler özel teşviklerden yararlanacak.

Lüleburgaz'da üst geçit yıkıldı! Edirne-İstanbul yolu trafiğe kapandı!

Lüleburgaz'da E-5 karayolu üzerinde damperi açılan kamyon üst geçide çarptı. Kazada kamyon şoförü yaralanırken, üst geçidin yıkılmasıyla Edirne-İstanbul yolu trafiğe kapandı.

Ankara Gimart Outlet Otel 20 Ekim'de satılacak!

Ankara'nın Yenimahalle İlçesi Macunköy Mahallesi'nde İstanbul Yolu üzerinde bulunan Gimart Outlet Otel satışa çıktı. Kapalı teklif usulüyle satılacak otel için son teklif verme tarihi 20 Ekim olarak belirlendi.

Bursa T2 Tramvay Hattı ne zaman bitecek?

İstanbul Yolu'na inşa edilen Bursa T2 Tramvay Hattı'nda çalışmalar sürüyor. Haziran 2018'de teslim edilmesi planlanan projenin inşaatı hala devam ediyor.

Ankara Gimart Outlet'in oteli ihaleye çıkıyor!

Anadolu Bulvarı ile İstanbul Yolu'nun kesiştiği bölgede 140 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Gimart Outlet'in oteli ihaleye çıkıyor. 

Kaşmir Yonca projesinde fırsatlar başladı!

Kaşmir Yapı A.Ş, yeni projesiyle Ankara’ya yeniden merhaba diyor. Göksu Gölü'ne ve İstanbul Yolu'na yakın konumu ile dikkat çeken Kaşmir Yonca, 468 adet 4+1 ve 5+1 daireden oluşuyor. Lansmanı yapılan projenin ilk 50 dairesi, 16-24 Eylül tarihleri arasında özel fiyatlarla satışta.

Bursa İstanbul yolu son hali Haberi

Bursa İstanbul yolu son hali


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Kent Meydanı´ndan Terminal´e gidecek T2 hattı için yer tesliminin yapıldığını belirterek, "İstanbul Yolu´nun çehresini değiştiriyoruz. 300 milyon liralık yatırım yapıyoruz. Dönüşümleri de etap etap gerçekleştireceğiz" dedi.


Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi´nde bilgilendirme yapan Başkan Recep Altepe, T2 hattının inşaatını Ultra Firması´nın kazandığını ihaleye Kamu İhale Kurumu´nun onayladığını belirterek, "Yer teslimini yaptık. Şantiyeyi kuruyoruz. İstanbul Yolu´na 300 milyon harcayacağız. ‘Tramvay ortadan gidiyor. Bir sıra ağaç kalsın, yeşilliği koruyalım’ diyoruz. ‘Köprülerle gerdanlıklarla güzel bir Bursa girişi olsun’ istiyoruz. Panayır Kavşağı ihale ediliyor. Kent Meydanı ve 30 metrelik kavşağı ile İstanbul Yolu Bursa´nın en vizyonel caddelerinden birisi olacak. İstanbul Yolu´nda kentsel dönüşümle 70 bina yıkılacak. Önümüzdeki günlerde bu yıkımlara başlayacağız. Dönüşümü etap etap yapıp, İstanbul yolunu değiştireceğiz" diye...