17 / 05 / 2024

Bursa Kaplıkaya Yaya Köprüsü açıldı

Bursa Kaplıkaya Yaya Köprüsü açıldı

Yıldırım Belediyesi tarafından Mimarsinan ve Bağlaraltı mahallelerini birbirine bağlamak için yapılan Kaplıkaya Yaya Köprüsü törenle açıldı.

Bursa Mustafakemalpaşa'ya yeni termal otel geliyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa’nın termal turizm merkezi olan Tümbüldek Kaplıcalar Bölgesi’ne otel inşa edilmesi için düğmeye bastı. 

Bursa büyük depreme ne kadar hazır?

Şehir Plancıları Odası Bursa Şubesi Başkanı Alp Kaya, Bursa’nın yaşanacak olası bir büyük bir depreme hazır olmadığını aktardı.

Bursa'da kentsel dönüşüm kapsamında binalar yıkılıyor!

Bursa'da dün altı katlı eski Kızılay binasının yıkımı yapıldı. Yıkım araç ve yaya trafiğine rağmen önlem alınmadan gerçekleştirildi. O sırada güzergahtan geçmekte olan yolcu dolu iki otobüs tehlike yaşadı. Korku dolu o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. 

Yıkımına başlanan Bursa İller Bankası'nın binası çöktü!

Bursa'da yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu cadde üzerinde bulunan İller Bankası´na ait eski binanın yıkıma başlandı. Bina kısa süre sonra kendiliğinden çöktü.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifa etti!

Kaplıkaya Hacıvat Deresi Islahı ve Bağlaraltı Siteler Köprüsü'nün açılış törenine katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe girevinden istifa ettiğini duyurdu.

Bursa Kaplıkaya Köprüsü açıldı!

Bursa’da ulaşım sorununu en aza irdirmek amacıyla raylı sistem, yeni yol ve yol genişletme, köprü ve kavşak yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kaplıkaya Köprüsü'nü hizmete açtı.

Yıldırım kentsel dönüşümle değerleniyor!

Bursa Yıldırım'da Ertuğrulgazi ve Kaplıkaya mahalleleri için hazırlanan kentsel dönüşüm projesiyle Yıldırım’ın değeri, yapılacak kaliteli yaşam merkezleriyle daha da artacak.

Bursa Yıldırım kentsel dönüşümle yenileniyor!

Yıldırım Belediyesi, Ertuğrulgazi ve Kaplıkaya mahalleleri için hazırladığı proje ile bölgenin çehresinde önemli bir değişim yapmayı planlıyor.

Bursa, Termal Turizm Şehir ihalesi 20 Haziran'da!

Bursa'da kaplıca merkezi olmak için harekete geçildi. Bursa, Termal Turizm Şehir projesinde ilk etap ihalesi 20 Haziran 2017 Salı günü gerçekleşecek.

Bursa Kaplıkaya Köprüsü 6 milyon TL'ye mal olacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yıldırım'da hayata geçirdiği Kaplıkaya Köprüsü 6 milyon TL'ye mal olacak.

Bursa Orhaneli'ne 2 termal otel geliyor!

Bursa Orhaneli Devlet Hastanesi'ne kaplıca suyu getirilerek fizik tedavi merkezi kurulacak. İlçeye 2 bin yatak kapasiteli iki termal otel inşa edilecek.

Bursa'ya 5 yeni sosyal merkez kazandırılacak!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Bursa'ya ziyarette bulundu. Kaya, Gemlik, Mustafakemalpaşa, Yıldırım, Orhangazi ve Orhaneli'ye 5 yeni sosyal hizmet merkezi kazandırılacağını söyledi.

Bursa Kaplıkaya Köprüsü gün sayıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Yıldırım'da projelendirilen Kaplıkaya Köprüsü, Siteler ve Bağlaraltı mahalleleri birbirine bağlayarak yıllardır konuşulan bir hizmeti daha bölgeye kazandırıyor.

Bursa Kaplıkaya Yaya Köprüsü açıldı Haberi

Bursa Kaplıkaya Yaya Köprüsü açıldı

Yıldırım Belediyesi tarafından Mimarsinan ve Bağlaraltı mahallelerini birbirine bağlamak için yapılan Kaplıkaya Yaya Köprüsü törenle açıldı. 


Mimarsinan ve Bağlaraltı mahalle sakinlerinin günlük hayatlarını kolaylaştıracak modem yaya köprüsünün açılış törenine çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı. 51 metre uzunluktaki betonarme köprünün ahşap kaplama yürüme yolu ile engelli vatandaşların da rahatça kullanabileceği şekilde tasarlandığını söyleyen Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Mimarsinan ve Bağlaraltı mahaflelerimizi birbirine bağlayarak, bölge sakinlerinin hayatını kolaylaştırdık. Yıldırım'da başlattığımız kentsel dönüşüm hamlemizde, fizikî değişimin yanı sıra değerlerimizi de muhafaza etmeye dikkat ediyoruz. 


Hizmetlerimizde kaynaklarımızı tüketmeden gelecek nesilleri düşünerek planlarken, bizi bir arada tutan değerler inşasına her zamankinden fazla önem veriyoruz. Fiziki projelerle birlikte toplumun temelini oluşturan çocuklar, gençler ve kadınlara yönelik birçok faaliyetimizle birlikte geleceğimizi sağlam temellere oturtmaya devam ediyoruz....