08 / 05 / 2024

Bursa Karacabey Milli Eğitim Müdürlüğü açılış

Bursa Karacabey Milli Eğitim Müdürlüğü açılış

Uzun yıllardır bir iş hanında faaliyet gösteren Karacabey İlçe Milli eğitim Müdürlüğü’nün yeni hizmet binası törenle hizmete açıldı. Açılışa Ak Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı, Belediye Başkanı Ali Özkan ile çok sayıda davetli katıldı.

Milli Emlak satış: Edirne ve Bursa'daki 13 adet arsa ve arazi yüzde 20 indirimle satılıyor!

Milli Emlak, Edirne ve Bursa'da yer alan 13 adet gayrimenkulü yüze 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Edirne ve Bursa'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Türkiye Şeker Fabrikası’na ait taşınmaz 58 milyon 500 bin TL'ye satıldı!

Bugünkü 32487 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre Bursa Karacabey'de yer alan Türkiye Şeker Fabrikası'na ait taşınmaz 58 milyon 500 bin Türk Lirası'na satıldı.

Milli Emlak'tan Bursa Nilüfer'de satılık arazi!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arazi için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak Bursa'daki arsa ve arazileri 8 taksitle satıyor! Satış gününü kaçırmayın! 

Bursa Mustafakemalpaşa Milli Emlak, Bursa ili, Mustafakemalpaşa ilçesinde yer alan 8 adet arazi ile 1 adet arsayı 8 taksitle satıyor. Peki Bursa Mustafakemalpaşa'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak'tan Bursa'da KDV ve harçtan muaf arsa fırsatı!

İnegöl Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Bursa İnegöl'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa KDV ve harçtan da muaf.

Milli Emlak o ilde arsa, arazi ve bahçeli ahşap ev satıyor! Yüzde 20 indirim ve 8 taksit fırsatını aman kaçırmayın!

Bursa Karacabey Milli Emlak, Bursa ili, Karacabey ilçesinde yer alan 6 adet arsa ile 3 adet arazi ve 1 adet bahçeli ahşap evi 8 taksit fırsatıyla satıyor. İşte merak edilen detaylar...

Milli Emlak Bursa Nilüfer'de yüzde 20 indirimle arsa ve arazi satacak! 

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü Bursa Nilüfer'de yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan o ilde 8 taksit fırsatıyla 2 adet arazi satılıyor! Aman bu tarihi kaçırmayın! 

Milli Emlak, Bursa ili, Karacabey ilçesi, Yarış Mahallesi'nde yer alan 2 adet araziyi 8 taksit fırsatıyla satıyor. Peki Bursa Karacabey'deki arazilerin fiyatları ne kadar? 

O ilde yüzde 20 indirim fırsatıyla 12 adet arazi satılıyor! Milli Emlak'tan büyük fırsat! 

Bursa Keles Milli Emlak Şefliği, Bursa ili, Keles ilçesinde yer alan 12 adet araziyi yüzde 20 indirim ve taksit fırsatıyla satıyor. Peki Bursa Keles'te yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak Bursa İnegöl'de imarlı arsa satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Ekim ayı ihale ilanları arasında Bursa İnegöl'deki arsa da yer alıyor. 

TOKİ Bursa Karacabey 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle! 12 soruda TOKİ Bursa Karacabey!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Karacabey projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Bursa 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

Milli Emlak'tan Bursa'da 65 bin TL'ye tarla fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bursa ili, Keles ilçesi Alpagut Mahallesi'nde bulunan tarlayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 27 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan Bursa'da satılık tarla fırsatı! Siz de 65 bin TL'ye tarla sahibi olabilirsiniz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bursa ili Keles ilçesi, Alpagut Mahallesi'nde yer alan imarlı tarlayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği Milli Emlak ihalesi 27 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Bursa Karacabey Milli Eğitim Müdürlüğü açılış Haberi

Bursa Karacabey Milli Eğitim Müdürlüğü açılış

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasının açılışına Ak Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı, Belediye Başkanı Ali Özkan ile çok sayıda davetli katıldı. Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, “Bir iş hanından böyle güzel bir binaya kavuşmak çok güzel bir duygu. bugün bizim en mutlu günümüz. 25 yıldır buradayım ve 25 yıllık hasreti yaşamak ve yaşatmak çok başka bir his. Yeni hizmet binamıza taşınmamızda emeği geçen Milletvekilimiz Önder Matlı’ya, Kaymakamımız Ahmet Yurtseven’e, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze, müteahhit firmamıza ve katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Yeni hizmet binamız Bodrum ve zeminle birlikte 5 kattan oluşuyor. Sığınak, arşiv odası, teftiş ve toplantı odası, mescitle birlikte 12 hizmet birimimiz mevcut. Ayrıca yeni olarak Engelli Hizmet Birimi de oluşturduk” dedi.


İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün çağdaş...