04 / 05 / 2024

Bursa Kiosklarına Kavuşuyor

Bursa Kiosklarına Kavuşuyor

Sahip olduğu potansiyele rağmen yeterli sayıda turist çekemeyen Bursa, turizm sektöründe üç projeyi birden hayata geçiriyor. Bursa'ya gelen yabancı turistler, 'Touch Path Projesi' ile şehri rehbere ihtiyaç duymadan gezebilecek...

40 yıllık bekleyişte mutlu son: Karayazılılar tapularına kavuşuyor!

Erzurum'un Karayazı ilçesinde yaklaşık 40 senedir devam eden tapu sorunu çözüme kavuştu. Karayazılılar tapularına 40 yıl sonra kavuşuyor.

Kocaeli'de riskli alanda oturanlar yeni konutlarına kavuşuyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Derince Yenikent Mahallesi'ndeki 534 konut ile 40 dükkan ve 1 caminin yer aldığı kentsel dönüşüm alanında sürdürülen çalışmaların 10 ay sonra tamamlanması planlanıyor

EYT’liler hem zam hem çifte ikramiyesine kavuşuyor! Temmuz 2023 emekli zammı ne kadar olacak?

Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren Temmuz 2023 zamları refah payı ile belirlenecek. EYT’liler hem zam hem çifte ikramiyesine kavuşuyor! Temmuz 2023 emekli zammı ne kadar olacak?

Galatasaray Adası'nda ışık göründü! Sarı-kırmızılı kulüp adasına kavuşuyor!

Galatasaray Adası'na kavuşuyor, Yargıtay'dan sevindiren karar geldi. Mahkeme tarafından geçtiğimiz sene alınan karar, Yargıtay tarafından da onaylandı...

Elazığ'daki hak sahibi depremzedeler konutlarına kavuşuyor!

Elazığ'da iki sene önce yaşanan depremde konut ve iş yerleri yıkılan vatandaşlar inşaat çalışmaları tamamlanan ve kura ile belirlenen yeni ev iş yerlerine peyderpey kavuşmaya devam ediyor. 

Beklenen gün geldi! Emekliler zamlarına kavuşuyor!

2022 yılı ile birlikte milyonlarca emeklinin maaşına zam yapıldı. Emeklilerin merakla beklediği zamlı maaşların hesaplara ne zaman yatacağı belli oldu...

Galatasaraylılar Düşler Vadisi’ndeki villalarına kavuştu!

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği (GSYİAD)’nin yönetici ve üyeleri, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle Galatasaray’ın Riva arazisinde yükselen Düşler Vadisi projesinde yer alan villalarına kavuştu. 

Manisa Saruhanlı'da 1.500 kişi tapularına kavuştu!

Saruhanlı Belediyesi, ilçede bulunan Cengiz Topel mahallesinde 6 yıldır devam eden imar sorununu çözerek 1.500 kişiyi tapularına kavuşturdu.

Konya Meram'da 5 bin kişi tapularına kavuştu! 

Konya'mın Meram ilçesine bağlı, Eski Kalfalar, Tırılırmak ve Muradiye Mahallelerini de içine alan Uzunharmanlar Mahallesi’nde 5 bin kişi tapularına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Meram Belediyesi ilçe genelinde vatandaşlara tapu teslimi yapmaya devam ediyor. 

Manisa'da 30 yıllık imar sorunu çözüme kavuşuyor! 

Manisa'da uzun süredir yılan hikayesine gelen imar sorunları çözüme kavuşuyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, imar çalışmalarında son gelinen aşamayı anlattı. 

Denizli Sarayköy’de 970 kişi arazilerinin tapularına kavuştu!

Denizli Sarayköy’de yürütülen arazi toplulaştırma çalışmasında bin 100 hektar alan tescil edildi ve 970 kişi tapularına kavuştu.

Avcılar Yeşilkent Mahallesi imar planına kavuşuyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nde 1/5000 ölçekli imar planını hayata geçiriyor.

Lüleburgaz modern bisiklet yollarına kavuşuyor!

Çalışmalarına devam eden Lüleburgaz Belediyesi uzun vadede kentin dört bir yanını saracak bisiklet yolları için düğmeye bastı.

Bursa Kiosklarına Kavuşuyor Haberi

Bursa Kiosklarına Kavuşuyor

Sahip olduğu potansiyele rağmen yeterli sayıda turist çekemeyen Bursa, turizm sektöründe üç projeyi birden hayata geçiriyor. Bursa Valiliği, Kültür Turizm Tanıtma Birliği ve Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) iş birliğiyle üç porje birden hayata geçiriliyor.

Bursa Valiliği, Kültür Turizm Tanıtma Birliği ve Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) iş birliğiyle üç porje birden hayata geçiriliyor. Artık Bursa'ya gelen yabancı turistler, 'Touch Path Projesi' ile akıllı telefonlar sayesinde şehri rehbere ihtiyaç duymadan gezebilecek, 'Bursa Kiosklarına Kavuşuyor' projesiyle de şehrin muhtelif yerlerine konulacak 20 adet akıllı ekrandan turistlere 5 dilde şehir hakkında bilgi verilecek.

Sümbüllü Bahçe Konağında düzenlenen basın toplantısında konuşan kültür ve turizmden sorumlu Bursa Vali Yardımcısı Samet Ercoşkun, küresel ekonomide en hızlı büyüyen sektörün, turizm ve turizmle ilgili endüstriler olduğunu...