11 / 05 / 2024

Bursa köprü yatırımları

Bursa köprü yatırımları

Bursa Büyükşehir Belediyesi Yıldırım'da projelendirilen Kaplıkaya Köprüsü, Siteler ve Bağlaraltı mahalleleri birbirine bağlayarak yıllardır konuşulan bir hizmeti daha bölgeye kazandırıyor.

Bursa'ya 6 milyon TL'lik yeni köprü!

Kent içi trafiğe nefes aldırmak amacıyla alternatif güzergahlar oluşturan Büyükşehir Belediyesi, Panayır Kavşağı ile Yunuseli’yi birbirine bağlayacak 6 kilometrelik yolun İstanbul Caddesi bağlantısını sağlayacak köprüdeki çalışmaları tamamlanma aşamasına getirdi.

2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımlar!

Yatırımcıların yakından takip ettiği altında yükseliş hız keserken, dolar ise yüzde 0,39 değer kazandı. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden 2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımları paylaştı...

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kadıköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Evrim Kaşlıoğlu tarafından kuruldu.

Elmas Group Danışmanlık Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Elmas Group Danışmanlık Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  Samaneh Heıdarkhanzadeh Kham tarafından kuruldu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Yastık altı yatırımlar eve harcandı!

Son zamanlarda altın fiyatlarının tavan yapması ile altın satışları yüzde 25 arttı. Altınlarını bozduran vatandaşlar, yatırımlarını ev veya araba almak için kullanıyor.

Yastık altı yatırımlar konuta gitti!

Konut kredisinde yüksek faizlere rağmen konut satışlarında artış devam etti. Gayrimenkul temsilcileri yastık altı döviz yatırımlarının konuta gittiğini dile getirdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ulaştırma yatırımlarına 932 milyar lira harcadık!

Hasankeyf-2 Köprüsü Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ulaştırma yatırımları noktasında bugüne kadar 932 milyar lira kaynak kullandık'' diye konuştu.

Kocabaş Honaz Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kocabaş Honaz Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 230 bin 500 TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Galeri Pamukkale Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Galeri Pamukkale Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 781 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıca ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 512 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Bursa'da büyük yatırımlar için arsa bulunmuyor!

Türkiye’nin en büyük sanayi şehirleri arasında yer alan Bursa, aynı zamanda bir ihracat üssü haline geldi. Yatırımcılar büyük yatırımlar için arsa bulunamadığını söylüyor.

Şanlıurfa Büyükşehir 2020 yatırımları için düğmeye bastı!

Yeni projeler hayata geçirmeyi sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 2020 yatırımları için düğmeye bastı.

Bursa köprü yatırımları Haberi

Bursa köprü yatırımları


Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım İlçesi’ne yatırımlarıyla değer katmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından Hacivat Deresi üzerinde projelendirilen Kaplıkaya Köprüsü’nün inşaat çalışmalarını inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, köprü ile Siteler ve Bağlaraltı mahallelerinin birbirine bağlanacağını, ulaşımın bu alternatif yolla daha da rahatlayacağını söyledi. Bursa’nın rahat ulaşılabilir bir kent olması yolundaki çalışmaları hızla sürdürdüklerini belirten Başkan Altepe, “Yıldırım’da Kaplıkaya bölgesinde, uzun yıllardır gündemde olan, Siteler ve Bağlaraltı mahallelerini birbirine bağlayan köprüde çalışmalar devam ediyor. Köprüyle Siteler’den Değirmenönü ve Karapınar üzerinden Kestel’e kadar ulaşım sağlanmış olacak” dedi.


Alternatif yol

Başkan Altepe, Kaplıkaya Köprüsü’nün önemli bir alternatif yol olacağına değinerek, “Gidiş ve dönüş yönleri ayrı olan iki köprüyü burada inşa ediyoruz. Toplam 6 milyon TL (6 trilyon) değerinde olan köprünün imalatları sürüyor. Toprağın yapısı...