28 / 04 / 2024

bursa Küçükbalıklı bina yıkımları

bursa Küçükbalıklı bina yıkımları

Bursa'da sürdürülen 30 metrelik yol çalışmaları kapsamında, Eski Yalova Yolu İnönü Caddesi ile Küçükbalıklı Caddesi’ni birbirine bağlayan güzergah üzerinde kamulaştırılan binanın yıkımı yapıldı.

Kısıklı Park görücüye çıktı! Lansmana özel yüzde 10 indirim!

Summa’nın Yıldızı Kısıklı Park görücüye çıktı. Fiyatların 16 milyon 500 bin TL’den başladığı projede lansmana özel olarak yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. 

Kısıklı Park 20 Aralık'ta satışta! Yeni proje!

Summa Turizm Yatırımcılığı tarafından hayata geçirilen Kısıklı Park 20 Aralık'ta satışa çıkıyor. Kısıklı Park projesi yemyeşil korusu, oyun alanları ve çepeçevre peyzajıyla dikkat çekiyor.

Ünlü ekonomistten düşük faizli konut kredisini bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak açıklama!

Ziraat Bankası’nın önceki dönemlerde Genel Müdür Yardımcılığı görevini yapan Ekonomist Prof. Dr. Şenol Babuşcu, ekonomiye ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Şenol Babuşcu, düşük faizli konut kredisi bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak bir açıklama yaparak, “Öyle bir kredi gelmez” dedi.

Çiftçilere kara haber! Açıklanan fiyat hayal kırıklığı yarattı!

Çiftçiler, merakla beklenen pamuk alım fiyatlarının açıklanmasıyla hayal kırıklığına uğradı. Söke Ziraat Odası Başkanı Mustafa Tanyeri, “Fiyatlar böyle devam ederse, çiftçi maliyetin altında satacak. Pamuk ekim alanları ciddi manada azalacak” şeklinde konuştu.

Üsküdar Kısıklı ve Burhaniye imar planı değişikliği askıda!

Üsküdar İlçesi, Kısıklı Mahallesi, 789 ada, 63 parsel, 789 ada, 32-35 par. 12 ve 13 parsellerin bir kısmı ile Burhaniye Mahallesi, 789 ada 23-24-26-28-35-25-29-31-4-33-34-41-21 parseller, 725 ada 101-726 ada 1-789 ada 36 parselin bir kısmı için Nazım İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Lale Kısıklı Konakları'nda yaşam başlıyor! Yüzde 15 indirimle konut alma fırsatı!

Rekon Grup ve Demir Vakfı tarafından hayata geçirilen Lale Kısıklı Konakları'nda satışlar devam ediyor. Lale Kısıklı Konakları'nda yarısı peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sağlanacak. 

Depreme dayanıklı bina nasıl tasarlanır? Depreme dayanıklı olması için ne yapılmalıdır?

En yıkıcı doğal afetlerden biri olan deprem, can ve mal kaybına neden oluyor. Bu nedenle günümüzde depreme dayanıklı bina uygulamaları da yaygınlaştı. Peki depreme dayanıklı binalar nasıl yapılır ve depreme dayanıklı olması için ne yapılmalıdır?

Çiğ süt fiyatında büyük hayal kırıklığı! Sütün fiyatı bu kadar olmalıydı...

Ulusal Süt Konseyi’nin 11.5 lira olarak açıkladığı çiğ süt fiyatı üreticiler tarafından tam bir hayal kırıklığı oldu. Üreticilerin süt fiyatlarından beklentisi ise farklıydı, sütün fiyatı bu kadar olmalıydı...

Tefal Köpüklüm Türk Kahvesi Makinesi fiyatıyla dikkat çekti: Kahveseverlere en özel hediye

Kim güzel bir Türk kahvesine "hayır" diyebilir ki... Tefal Köpüklüm Türk Kahvesi Makinesi sizin için en güzel Türk kahvesini pişiriyor. Peki Tefal Köpüklüm Türk Kahvesi Makinesi fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Jaguar E-Pace'e 265 bin liralık çılgın zam! Fiyatı aniden arttı, almak isteyen hayal kırıklığına uğradı!

Otomobil severleri üzen gelişme! Jaguar E-Pace'in fiyatlarına dev bir zam geldi, bekleyenlere hayal kırıklığı yaşattı. İşte bütün ayrıntılar...

Üsküdar Kısıklı Mahallesi plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Üsküdar ilçesi, Kısıklı Mahallesi, 725 ada, 145 parsel ve 789 ada, 47 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.12.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Arnica Köpüklü Türk Kahve Makinesi 1.590 TL! Peki en ucuza nereden alınır? İşte Arnica 11  Mart 2023 fiyat listesi

Kahve makinesini değiştirmek isteyen kahve severler, sizin için Arnica IH32059 Eko Otomatik Köpüklü Türk Kahve Makinesi'ni en ucuza alacağınız yerleri, fiyatlarıyla birlikte araştırdık ve listeledik. İşte o fiyat listesi..

Tefal Köpüklüm Türk Kahvesi Makinesi en ucuza nerede satılıyor? İşte Tefal 9 Mart 2023 fiyat listesi

Türk kahve makinesi arayışı içinde olanlar için, Tefal Köpüklüm Türk Kahve Makinesi'ni en ucuza nereden alırsınız sizin için araştırdık. İşte Tefal 9 Mart 2023 fiyat listesi

bursa Küçükbalıklı bina yıkımları Haberi

bursa Küçükbalıklı bina yıkımları


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Küçükbalıklı Mahallesi’nde yapılan yıkım öncesinde Çelebi Mehmet Bulvarı Altınova, Yeşilova, Küçükbalıklı ve Veysel Karani mahallelerini kapsayan 30 metrelik yol çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa’nın yaşanılabilir bir kent olması hedefiyle gece gündüz çalıştıklarını söyleyen Başkan Altepe, “Büyükşehir Belediyesi olarak ulaşımın her dalında yatırımlarımıza hızla devam ediyoruz. Özellikle bu dönemde yeni yolların açılmasına büyük önem veriyoruz. Bursa kent içi trafiğini rahatlatacak ve kent içi ulaşıma nefes aldıracak olan yeni yollar halkımızın da bizden en büyük talebi. Bu konuda Büyükşehir Belediyesi olarak örnek projelere imza atıyoruz” dedi.


“İstanbul Caddesi ile Gökdere birbirine bağlanıyor”

Bursa’yı boydan boya geçen alternatif, 30 metrelik yol üzerindeki Küçükbalıklı’da bir binanın yıkımını gerçekleştirdiklerini anlatan Başkan Altepe, “Daha önce İstanbul Caddesi’nden batıya, Sırameşeler Soğanlı...