11 / 05 / 2024

Bursa lojman satışı

Bursa lojman satışı

Bursa Balabanbey Kalesi'nin bulunduğu arazi içinde kalan Milli Eğitim Müdürlüğüne ait lojmanların satışı için bölgenin tescil kaydının kaldırılacağı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir ve Bursa'da satılık 11 arsa!

İzmir ve Bursa'da yer alan 11 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihaleleri 27 Mart'ta yapılacak.

İstanbul ve Bursa'da 8 adet arsa satılıyor! Büyükşehirde arsa arayanlara fırsat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Osmangazi Belediyesi 8 adet arsayı satıyor. Peki İstanbul ve Bursa'da satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman yapılacak? 

3 ilde 29 adet arsa, arazi ve lojman satılıyor! Gayrimenkul alacaklar dikkat! 

Kırklareli, İzmir ve Giresun'da yer alan arsa, arazi ve lojmanlar satılıyor. Peki 3 ildeki gayrimenkullerin satış ihaleleri ne zaman yapılacak? Arsa ve konutların fiyatları ne kadar? 

Memurlar kira bedellerini karşılayamıyorlar! Milletvekilinden lojman satışına tepki!

CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, memurların geçinemediğine değindiği açıklamasında kira bedelleri ve satılan lojmanlar ile ilgili de konuştu. İşte o açıklama... 

Osmangazi Belediyesi'nden Bursa'da satılık 4 arsa!

Osmangazi Belediye Başkanlığı Bursa Osmangazi'de yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 16 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak ucuza lojman satışı gerçekleştiriyor! 1825 metrekare müstakil evi 480 bin TL ile satıyor!

Son zamanlarda Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılan arsa ve konutlar, yoğun bir ilgiyle karşılanıyor. Son yayınlanan ilana göre ucuza lojman satışı gerçekleşecek. Bu kapsamda, 480 bin TL değerindeki müstakil evin satış şartları da merak konusu oldu.

Bursa'da satılık ev ve arsa fırsatı! Hemen bir göz atın!

Arsa ya da konut almak isteyen yatırımcılar Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün Eylül 2022 ihale ilanları ile ilgili detayları merak ediyor ve araştırıyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 1 milyon 276 bin 800 TL'ye ev ve arsa satıyor...

550 bin TL'ye sıfır ev sahibi olma fırsatı! Bu 2+1'ler kaçmaz! Hemen bakın!

Niğde Belediyesi, Niğde ili, Merkez ilçesi, Efendibey, Şehitler, Şahinali, Yağdan mahallelerinde yer alan 73 adet lojmanı satıyor. İşte o lojmanların fiyatları ve büyüklükleri...

Milli Emlak'tan Bursa'da satılık tarla fırsatı! Siz de 65 bin TL'ye tarla sahibi olabilirsiniz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bursa ili Keles ilçesi, Alpagut Mahallesi'nde yer alan imarlı tarlayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği Milli Emlak ihalesi 27 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan lojman fırsatı! Satış fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bursa Yıldırım'da kamu lojmanı satışı için ihale düzenliyor. Merakla beklenen ihale 19 Temmuz 2022 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Bursa projesini satışa çıkardı! İnegöl'de 1.449 lira taksitle 2+1 daire!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa İnegöl projesini satışa çıkardı. Proje için ödenecek taksit bedeller 1.449 TL'den başlıyor...

İstanbul'da Milli Emlak 16 lojman satıyor! 

İstanbul'da Milli Emlak 16 lojmanı satıyor. Peki satışa çıkarılan lojmanların fiyatları ne kadar? Satışa sunulan lojmanlar için ne kadar ödemek gerekiyor? İşte satılık ev arayanları cezbeden ihalenin tüm detayları...

5 büyük kentte konut fiyatları bir yılda ne kadar arttı?

Türkiye’nin uzman emlak platformu Hepsiemlak, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa’daki satılık ev fiyatlarının son bir senedeki değişimlerini analiz etti.

Bursa lojman satışı Haberi

Bursa lojman satışı

CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Bursa Balabanbey Kalesi'nin bulunduğu arazi içinde kalan Milli Eğitim Müdürlüğüne ait lojmanların satışı için bölgenin tescil kaydının kaldırılacağı iddiasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Kayışoğlu, sorusunun Kültür Ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Kayışoğlu, ''Tarihteki Bursa'nın günümüzdeki iz düşümlerinden birisi olan Balabanbey Kalesi'nin mevcut arazisi içinde kalan Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ait lojmanların satışı için bölgenin tescil kaydının kaldırılması yönünde bir girişim söz konusudur'' diye konuştu.

CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu'nun soruları:
1. Bursa Yıldırım İlçesi sınırları içinde bulunan Balabanbey Kalesi'nin tescil kaydının kaldırılmasıyla ilgili bir girişim söz konusu mudur? 

2. Söz konusu ise talepte bulunan Milli Eğitim Müdürlüğü'nün gerekçesi nedir? 

3. Balabanbey Kalesi'nin arazisi üzerine yapılan lojmanların yıkılarak bölgenin tarihine yakışır bir çehreye...