26 / 08 / 2024

bursa marka bulvarı

bursa marka bulvarı

BTSO Başkanı Burkay, 16 makro projeden biri olan 'Marka Bulvarı'nın Bursa 'ya " prestijli bir merkez " kazandıracağını söylerken, Paris' teki Şanzelize Caddesi'ni örnek gösterdi.

Trend GYO Trend Bulvar'da yaşam ay sonunda başlıyor!

Trend GYO imzasıyla Bursa Görükle'de inşa edilen Trend Bulvar projesinde teslimler devam ediyor. Ekim ayı sonu itibarıyla yapılacak resmi açılışın ardından projede yaşam tam olarak başlayacak. İşte Trend Bulvar ile ilgili detaylar...

Bulvar Sitesi satışta! Teslimler Haziran 2024'te!

Garaj Teknik Yapı tarafından Bursa Nilüfer'de inşa edilen Bulvar Sitesi'nde satışlar devam ediyor. Proje Haziran 2024'te teslim edilecek. 

Kira protestosu markalara Bursa Marka AVM'de kepenk indirtti!

Yüksek kirayı protesto eden bir grup marka, Bursa’da bulunan Marka AVM’de kepenk indirme eylemi yaptı.

Prestij Park Bulvar Evleri geliyor! Yeni proje!

Prestij Park Bulvar, Bursa'nın Osmangazi ilçesinde Bakyapı imzası ile hayata geçirilecek. Proje toplam 1.100 konut ve 50 işyerinden meydana gelecek..

Sur Yapı Bursa ve İstanbul'daki 3 projesinde teslimlere başladı!

Bölgelerine değer katan Bursa Nilüfer’de bulunan Marka Rezidans ve AVM, Sultanbeyli’de yükselen İlkbahar 1. Etap ile Güneşli ’de yer alan Mirage Rezidans ve Çarşı projelerinde teslimler başlıyor. 

Bursa Beton müteahhitlerin tercih ettiği bir marka oldu!

Kentsel dönüşümde kaliteli beton vurgusu Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar "Nilüfer gerekse Osmangazi’deki yenileme ve dönüşüm süreçlerinde müteahhitlerin tercih ettiği bir marka olduk. " dedi.

Bursa Emniyet Sitesi Bulvar Lotus’a dönüşüyor!

Kentsel dönüşümde hız kesmeyen Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm noktasında aldığı kararların meyvesini de toplamaya devam ediyor.

Decathlon, Bursa Marka AVM’de açıldı!

Decathlon’un Türkiye’deki 22. Mağazası bugün Bursa Sur Yapı Marka AVM’de açıldı. Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon, Türkiye’de hızla büyümeye ve spor tutkusunu yaymaya devam ediyor.

Sur Yapı Marka AVM 3 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Sur Yapı-Ekart Gayrimenkul ortaklığı tarafından hayata geçirilen Marka projesinin AVM bölümü açıldı. Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde inşa edilen karma projede konutlar Ağustos ayında teslim edilecek.

Bursa Marka AVM 1 Haziran'da açılıyor!

Sur Yapı tarafından Bursa Nilüfer'de inşa edilen Bursa Marka AVM kapılarını açıyor. Yapımı tamamlanan AVM 1 Haziran'da açılacak.

Bursa Çamlık Sitesi'nde dönüşüm başladı!

Kentsel dönüşüm yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Nilüfer İlçesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’ndaki Çamlık Sitesi’nde dönüşümü başlattı.

Bursa'daki iki kavşak için 500 bina yıkıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Çelebi Mehmet Bulvarı ile Hüdavendigar Bulvarı için 500 bina yıkıldı.

Bursa Altıparmak Atatürk Meydanı gün sayıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Marka Kent Bursa’ hedefi doğrultusunda hayata geçirilen Altıparmak Atatürk Meydanı, kombine etkinliklerin birbiri ardına düzenlenebileceği çok özellikli alan haline getiriliyor.

bursa marka bulvarı Haberi

bursa marka bulvarı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Burkay, BTSO'nun 16 makro projesinden biri olan 'Marka Bulvarı' projesinin şehrin prestijli bir merkeze kavuşmasını sağlayacağını söyledi. 


Burkay, İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) üyelerine 'Marka Bulvarı'nı anlattı. Burkay, Paris'teki Champs-Elysees (Şanzelize) Caddesi'ni örnek göstererek, "Her kentin modern bir yüzü olması lazım. Dünyanın birçok kentinde bu örneği görebiliriz. Paris'e milyonlarca turist akın ediyor. Mesela Şanzelize Caddesi, turistlerin en uğrak mekanı. 

modern bir yüz olması gerek" diye konuştu. 


YAŞAM KÜLTÜRÜ DEĞİŞTİ 


Bursa'nın tarihi çarşılarının yanı sıra şehri dünyada marka yapacak bir bulvar oluşturulması için harekete geçtiklerini dile getiren Burkay, şöyle devam etti: "Marka Bulvarı'nın tasarımını iş dünyası ortaya çıkaracak. Bu standartlara göre kentsel dönüşüm alanı oluşturursak o dünyaca ünlü markalar Bursa'ya neden gelmesin? Sonuç itibariyle...