03 / 05 / 2024

Bursa Milletvekili Erkan Aydın

Bursa Milletvekili Erkan Aydın

Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Bursa'nın Keles ilçesi ile Kütahya'nın Domaniç ilçesi arasındaki yol sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı. Aydın sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a iletti.

Bursa Keles Dağdibi Göleti meclis gündeminde!

Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Keles Dağdibi Göleti'ne ilişkin soru önergesi hazırladı. Aydın, sorularının Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Mehmet Atmaca'dan kentsel dönüşüm yasası açıklaması: Depreme karşı önlem olmayacak!

Resmi Gazete'de yayımlanan ve yürürlüğe alınan yeni kentsel dönüşüm yasası ile ilgili tartışmalar devam ediyor. Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Uludağ satılıyor mu? Birleşik Arap Emirlikleri anlaşmasında var mı? Meclis'te flaş iddia!

CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, Bursa ile ilgili açıklamalarda bulundu ve kentin beton yığını haline geldiğine, şimdi de Uludağ'ın satılmasından endişe ettiklerine dikkat çekti. İşte Öztürk'ün o açıklaması...

CHP Bursa Milletvekili Sarıbal: Köylerde bakkallar kapandı, yerine emlak ofisleri açıldı!

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Meclis'te yaptığı konuşmada, "Nerde tarımı toprağı, emeği, üretimi, çiftçiyi koruyan, gözeten bütçe? Köylerde bakkallar kapandı, yerlerine emlak ofisleri açıldı." dedi.

Mehmet Atmaca'dan rezerv alan uygulamasından vazgeçilsin önerisi!

Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca, yeni kentsel dönüşüm yasası ve depremlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Atmaca, rezerv alan konusunda ciddi bir problem olduğunu söyledi ve vazgeçilmesini gündeme getirdi. 

Özelleştirme İdaresi'nin gayrimenkul satışlarından elde ettiği gelir Belediyelere aktarılmıyor iddiası!

İYİ Parti Bursa Milletvekili Hasan Toktaş, Özelleştirme İdaresi'nin ve Milli Emlak'ın gayrimenkul satışları ile ilgili konuştu. Toktaş, gayrimenkul satışlarından elde ettiği gelirlerin Belediyelere aktarılmadığını ileri sürdü. 

Mustafa Varank: Kentsel dönüşüm hamleleri hızlanacak!

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm hamlelerinin hızlanacağını ve vatandaşlara desteklerinin artacağını söyledi.

Gayrimenkul alımıyla Türk vatandaşlığı kazanmada usulsüzlük iddiası! Meclis gündemine taşındı! 

CHP Bursa Milletvekili Yüksel Özkan, taşınmaz edinimi yoluyla Türk vatandaşlığı kazanmada usulsüzlük yapıldığı iddiası ile ilgili soru önergesi verdi. İşte ayrıntılar...

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç'ten kentsel dönüşüm çağrısı!

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte Ödünç'ün o açıklamaları...

Deniz Yavuzyılmaz'dan Bandırma-Bursa-Osmaneli-Yenişehir Demiryolu ihalesi iddiası!

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Bandırma-Bursa-Osmaneli-Yenişehir Yüksek Standartlı Demiryolu Projesi ihalesine yönelik çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

Bursa Şehir Hastanesi Metrosu'nun akıbeti meclis gündeminde!

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Bursa'da yapımı devam eden Şehir Hastanesi Metrosu ile ilgili bazı iddialara ilişkin soru önergesi verdi. 

Müfit Aydın: Kanal İstanbul Türkiye'nin prestij projelerinden!

AK Parti Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Türkiye'nin prestij projelerinden olacağını kaydetti.

Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç yaptığı açıklamada, Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmalarının büyük bir kararlılıkla devam ettiğini söyledi.

Bursa'da 20 bin bina riskli!

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, "Bursa'da 30-40 hatta 60 yıl öncesinden yapılan binalar var. Yapılan hesaplamalara göre Bursa'da yaklaşık 20 bin binanın tehlike altında olduğu kayıtlara geçti" dedi. Övünç, yarım milyon insanın risk altında olduğunu belirtti.

Bursa Milletvekili Erkan Aydın Haberi

Bursa Milletvekili Erkan Aydın


Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Bursa'nın Keles ilçesi ile Kütahya'nın Domaniç ilçesi arasındaki yol sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı. Aydın sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a iletti.


Bursa ili Keles ilçesi ile Kütahya ili Domaniç ilçesi arasındaki yolun birinci derece yollar kapsamında bulunmasına rağmen yapımının bir türlü tamamlanamadığını belirten Aydın, ikinci derece yol sayılan Bursa ili Keleş ilçesi Güvenli Köyü ile Domaniç ilçesi Sariot köyü arasındaki yolun yapımının da aksadığını belirtti.


Aydın önergesinde "Yöre halkı bu konuda şikayetlerini idari birimlere bildirmelerine rağmen çözüme yönelik bir yanıt alamamaktadır." dedi.


Aydın'ın soruları


1. Bursa ili Keles ilçesi ile Kütahya ili Domaniç ilçesi arasındaki yol neden tamamlanamamaktadır?


2. Söz konusu yolun tamamlanması için bir planlamanız bulanmakta mıdır?


3. Keles ilçesi ile Domaniç ilçesi...