02 / 05 / 2024

Bursa Müşküle cami

Bursa Müşküle cami

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Müşküle'de yer alan tarihi camiyi yeniden inşa etti.

Muğla'da 17 yıl önce küle dönen 25 bin metrekarelik orman arazisine lüks konutlar yapılıyor!

15 Temmuz 2007 tarihinde Muğla Milas’a bağlı Meşelik Mahallesi’ndeki kızılçam ağaçlarının bulunduğu ormanlık alan küle dönmüştü. Toplam 25 bin metrekarelik orman arazisine şu günlerde otel ve konut yapımına başlandı.

SGK uzmanı duyurdu! Tekrar vergi affı mı çıkıyor? 

SGK Uzmanı Özgür Erdursun 2022 yılı Aralık ayına kadar vergi ve prim borçları için yapılandırma geldiğini hatırlatarak 2024 yılı vergi affıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 2024'te vergi affı mı çıkıyor? 

İnşaat sektöründe ihracat hamlesi! Bosna Hersek’e yalıtım köpüğü ithal edilecek!

İnşaat sektöründe hizmet veren bir Bosna Hersek firması, dünya ticaretinin buluşma noktası TurkishExporter’da bir ilan paylaştı. Söz konusu ilanda, Türkiye’den yalıtım köpüğü ithal edileceğini ifade etti.

Birol Küle Kimdir? Birol Küle ne iş yapıyor? Eğitimi nedir?

Birol Küle'nin kim olduğu ve hangi alanda çalışmalar yürüttüğü araştırılan konular arasındadır. Birol Küle kimdir nerelerde görev almıştır? Eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

İslam Memiş'ten gümüş çıkışı! Hem ons hem gram bazında bedava! Fiyatlamalar diyor ki, 'beni al'...

Geçen sene yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı olan gümüşün 2023 yılında da yükselişlerine devam etmesi bekleniyor. İslam Memiş'ten gümüş çıkışı! Hem ons hem gram bazında bedava! Fiyatlamalar diyor ki, 'beni al'... 29 Ocak 2023 gümüş ne kadar? 

Kadife 15 TL çinekop 115 TL hamsi 10 TL! Bursa balık halinde balık fiyatları ne kadar? İşte 9 Ocak 2023 fiyat listesi…

Bursa’da haldeki balık fiyatları belli oldu. Kadife 15 TL, çinekop 115 TL, hamsi 10 TL’ye satılıyor. Bursa balık halinde balık fiyatları ne kadar oldu? İşte 9 Ocak 2023 fiyat listesi…

Garnet Köle Yapı Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Garnet Köle Yapı Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Avni Burak Köle tarafından kuruldu.

Pırlanta tasarım küpeler 2 bin 805 TL'den başlıyor! Kapış kapış satılıyor! İşte Blue Diamond 27 Eylül 2022 fiyat listesi

Pırlanta tasarım küpeler  Blue Diamond'ta 2 bin 805 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Bu pırlanta küpeler kapış kapış satılıyor. Peki  Blue Diamond tasarım küpeleri ne kadar? İşte  Blue Diamond 27 Eylül 2022 fiyat listesi..

TOKİ Bursa Harmancık'ta ucuz 2+1, 3+1 evler 2 bin 280 TL taksitle!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Harmancık 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Harmancık projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Harmancık 2022 ucuz konut projesi...

İstanbul Havalimanı satılıyor mu? İstanbul Havalimanı satışa mı çıkıyor? İşte detaylar!

İstanbul Havalimanı satılıyor mu? İstanbul Havalimanı satışa mı çıkıyor? soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

Mşk Teknik İnşaat Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mşk Teknik İnşaat Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Metin Kurt tarafından kuruldu.

TOKİ Bursa Harmancık son başvuru tarihi 10 Aralık!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Harmancık projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi 10 Aralık olarak belirlendi.

TOKİ Bursa Harmancık kura sonucu 17.12.2021!

TOKİ Bursa Harmancık kura sonucu 17.12.2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bursa Harmancık kura sonucu 17.12.2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Bursa Müşküle cami Haberi

Bursa Müşküle cami


Bursa’yı geleceğe taşıyacak projeleri tek tek hayata geçiren Bursa Büyükşehir Belediyesi, İznik’in Müşküle Mahallesi’ne bir eser daha kazandırdı. Yaklaşık iki yıl önce mahallelinin yoğun talepleri üzerine bölgeye çok amaçlı bir salon inşa eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, mahalle girişinde bulunan ve özgün kimliğinden uzaklaşan tarihi camiyi de ayağa kaldırıldı. Eski caminin yerine yeniden özgün mimarisine uygun olarak yapılan caminin en alt katında Kuran kursu, imam odası, bayan abdesthane ve tuvaletler ve çok amaçlı salon yer alıyor.


Zemin katta ana mekan olan namaz kılma alanı ve son cemaat yeri, asma katında ise kadınlar mahfili bulunuyor. Çalışmalar kapsamında camii dışında da çevre düzenlemesi yapıldı. Mevcutta yer alan anıt ağacın etrafı yeniden düzenlenirken, ahşap şadırvan yapıldı ve cami çevresi tretuvarla çevrildi. Üç kubbesi bulunan...