23 / 05 / 2024

bursa osmangazi ruhsatsız bina yıkımı

bursa osmangazi ruhsatsız bina yıkımı

Bursa Merkez Osmangazi Belediyesi, ruhsatsız yapılarla mücadelesini sürdürüyor. Belediye' nin Yapı Kontrol Bürosu ekipleri tarafından, kaçak olduğu belirlenen tek katlı bina yerle bir edildi...

Bursa Osmangazi Belediyesi depreme dayanıksız binayı yıktı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, depreme dayanıksız olduğu belirlenen binanın yıkımının gerçekleştirdi. 

Bursa Osmangazi Meydan Projesi'nde son durum ne?

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından Bursa'ya kazandırılan kentin en büyük meydanı olacak Osmangazi Meydan inşaatındaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Bursa Osmangazi'deki kaçak villa yıkıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Güneybudaklar Mahallesi’nde kaçak olarak inşa edilen ruhsatsız lüks villa inşaatını yıktı.

İmar barışı ile ruhsatsız evlere abonelik hakkı!

SASKİ Abone İşleri Dairesi Başkanı Mücahit Yıldız, imar barışıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yıldız, ruhsatsız ve iskansız yapılarda geçici su aboneliğinin yapılabileceğini söyledi.

Bursa Osmangazi'de metruk binalar yıkılıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından bölgede metruk halde bulunan binaların yıkım çalışması devam ediyor. Belediye ekipleri, 7 ayda 86 binanın yıkımını gerçekleştirdi.

ADÜAŞ Bursa Osmangazi'deki gayrimenkulün süresini uzattı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. (ADÜAŞ) Bursa Osmangazi'deki gayrimenkulün son teklif verme süresini uzattı..

Bursa Gölyazı’daki ruhsatsız yapılar yıkılıyor!

Nilüfer Belediyesi 2 bin 700 yıllık tarihi geçmişe sahip Gölyazı’da ruhsatsız yapılarla ilgili mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor. Bu çerçevede belirlenen izinsiz ve ruhsatsız yapılarda yıkımlar başladı.

Kırklar Dağı'nda ruhsatsız binaların yıkımı tamamlandı!

Diyarbakır'ın tarihi Sur ilçesinde türkülere konu olan Kırklar Dağı'nda ruhsatsız inşa edilen ve tarihi dokuya uygun olmayan 725 daireden oluşan binaların yıkımı tamamlandı. 

Kudüs'te ruhsatsız 6 bina yıkılacak!

Kudüs Belediyesi İnşaat ve Planlama Komitesi, "ruhsatsız olduğu ve caddeyi böldüğü" nedeniyle 6 binayı yıkmak için hazırlıklar yapıyor...

Van'da 16 ruhsatsız rezidans ve apart mühürlendi!

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada Van'da 16 ruhsatsız rezidans ve apart mühürlendi... 

Ruhsatsız 78 kreş kapatılacak!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı son 9 ayda yapılan denetimlerde, mevzuata aykırı ve ruhsatsız çalıştırıdığı belirlenen 78 kreşin kapatılmasına karar verdi.

Bursa Osmangazi'de kaçak yapılar yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından tarım arazisi üzerine kaçak olarak inşa edilen iki villa yıkıldı. Bölgede kaçak yapıya geşçit verilmiyor.

Bursa Cumalıkızık restorasyonunda son durum!

UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Bursa Cumalıkızık restorasyon çalışmaları hızla devam ediyor.

bursa osmangazi ruhsatsız bina yıkımı Haberi

bursa osmangazi ruhsatsız bina yıkımı


Bursa merkez Osmangazi Belediyesi, ruhsatsız yapılarla mücadelesini sürdürüyor. Yapı Kontrol Bürosu ekipleri tarafından, kaçak olduğu belirlenen tek katlı bina yerle bir edildi. Yunuseli Mahallesi'nde ruhsatsız olarak inşaatına başlanan tek katlı bina, 2014 yılının ilk günlerinde belediye ekipleri tarafından yıkıldı. Çevik kuvvet ekiplerinin yoğun güvenlik önlemi aldığı yıkımlarda herhangi bir olay yaşanmadı. Belediye yetkilileri, ruhsatsız konut yapmamaları konusunda vatandaşları uyardı. Ekipler, kaçak yapı ile mücadelenin kesintisiz süreceğini ifade etti.


Malatya Son...