02 / 05 / 2024

bursa Sağlık Serbest Bölgesi

bursa Sağlık Serbest Bölgesi

Bursa İnşaat Fuarı'na katılan Suudi Prens Saud Bin Abdulaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saud BTSO'nun 16 makro projesinden biri de olan, Bursa'da yaklaşık 1,5 milyar dolarlık Sağlık Serbest Bölgesi için yetkililerle görüştü ve arazi baktı.

Sağlık Bilimleri Üniversitesine bağlı 3 yeni tıp fakültesi kurulacak!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesinde İzmir, Trabzon ve Bursa illerinde yeni tıp fakülteleri kurulacak.

Bursa'da belediye tarafından kiralanan otel sağlık çalışanlarına tahsis edildi!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından yeni tip koronavirüs nedeniyle 7 gün 24 saat görev yapan sağlık personelinin daha iyi koşullarda dinlenebilmesi için otel kiraladı. 

Bursa'da sağlık turizminde hedef 20 milyar dolar! 

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu Bursa Şubesi tarafından düzenlenen ‘Bursa’da Sağlık Turizmi’ konulu yuvarlak masa toplantısında Türkiye'nin sağlık turizmi incelendi. Toplantıda hedefin 20 milyar dolar seviyelerine ulaşmak olduğu bildirildi. 

Bursa Yıldırım Hatice Aslanoba Sağlık Hizmet Binası açıldı!

Bursa Yıldırım Yeşilyayla Mahallesi’nde inşa edilen Hatice Aslanoba Sağlık Hizmet Binası açıldı.

Bursa Vatan Mahallesi'ne yeni sağlık ocağı müjdesi!

Çalışmalarına devam eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yıldırım ilçesine bağlı Vatan Mahallesi’nde lüks hastane konforunda sağlık ocağı yapılacağını müjdeledi.

Bursa Yıldırım'da sağlık yatırımları hız kesmiyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, ilçede sağlık yatırımları hayata geçirmeye devam ediy

Karacabey'in yedinci sağlık merkezi açıldı!

Bursa’nın Karacabey ilçesinde yapımına başlanan yeni sağlık merkezi hizmete açıldı. Törende konuşan İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, merkezlerin 12 bin nüfusa hizmet edeceğini söyledi.

Gemlik yeni sağlık merkezine kavuşuyor!

Bursa’nın Gemlik ilçesi yeni bir sağlık merkezine kavuşuyor. Her yıl artan nüfusun ihtiyaçlarını göz önüne alan Gemlik Belediyesi, sağlık alanındaki yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. 

Gaziemir'in sağlık üssü hizmete açıldı!

Ege Serbest Bölgesi Kurucu ve İşleticisi AŞ (ESBAŞ) desteğiyle Gaziemir'de bin 300 metrekarelik kapalı alanda inşa edilen sağlık üssü hizmete açıldı.

Bursa Sağlık Tarihi Müzesi açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ‘Sağlık Tarihi Müzesi’, ‘14 Mart Tıp Bayramı’nda törenle, ziyarete açıldı.

Bursa Sağlık Müzesi 14 Mart'ta açılıyor!

Bursa’yı değerleriyle geleceğe taşıyan Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ‘Sağlık Tarihi Müzesi’, ‘14 Mart Tıp Bayramı’nda hizmete açılacak.

Bursa Sağlık Tarihi Müzesi açılış için gün sayıyor!

Bursa’yı değerleriyle geleceğe taşıyan Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Sağlık Tarihi Müzesi’, açılış için gün sayıyor. 

Medicana Sağlık'tan Bursa'ya 100 milyon dolarlık yatırım!

Medicana Sağlık Grubu, bugüne kadarki en büyük yatırımını Bursa’da yaptı.  Nilüfer'de 100 milyon dolarlık harcamayla yapımı tamamlanan Medicana Bursa Hastanesi yeni yılda 300 yatak kapasitesi ve tüm sağlık birimlerinde toplam bin personelle hizmete girecek.

bursa Sağlık Serbest Bölgesi Haberi

bursa Sağlık Serbest Bölgesi

Bursa İnşaat Fuarı'na katılan Suudi Prens Saud Bin Abdulaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saud BTSO'nun 16 makro projesinden biri de olan, Bursa'da yaklaşık 1,5 milyar dolarlık Sağlık Serbest Bölgesi için yetkililerle görüştü ve arazi baktı.

BTSO Başkanı İbrahim Burkay, " Fuara bu sene ilk kez gayrimenkul bölümünü ekledik ve özellikle Arap yatırımcılardan büyük ilgi gördük" dedi.


TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, "Bursa İnşaat Fuarı hedefini aştı, fuarı 32 ülkeden yaklaşık 53 bin ziyaretçi takip etti" diye konuştu.


Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile TÜYAP işbirliğinde ve İnşaat Müteahhitleri Sanayicileri ve İşadamları Derneği (İMSİAD) destekleriyle düzenlenen Bursa İnşaat Fuarı, özellikle Araplardan büyük ilgi gördü. Bursa ve çevresinde yapımı devam eden ve projelendirilen pek çok lüks konuta ilgi gösteren,...