16 / 05 / 2024

bursa satılık lüks ofis

bursa satılık lüks ofis

Ofis Gökçadır projesi Gökçadır İnşaat imzasıyla yükseliyor. Projede toplam 38 adet ofis ve 6 adet dükkan yer alıyor. Ofis Gökçadır adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Bursa'da ve İstanbul'da ev sahibi olmak isteyenlere fırsat: 2+1, 3+1 konutlar satılıyor!

Bursa Yıldırım ve İstanbul Sancaktepe'de yer alan 14 adet gayrimenkul satılıyor. Peki iki büyükşehirde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Lüks konut satışları yüzde 2,4 düştü! Dubai zirvede!

Uluslararası emlak danışmanlık şirketi Knight Frank'ın raporuna göre lüks konut satışları üçüncü çeyrekte geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 2,4 geriledi. Ancak Dubai'de satışlarda artış yaşandı. İşte o rakamlar...

Kiwi KSI-6450 kırışık giderici buharlı dikey ütünün özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

En zor ev işleri arasında yer alan ütü işlemini zahmetsiz ve zevkli hale getiren Kiwi KSI-6450 kırışık giderici buharlı dikey ütünün özellikleri ve fiyatı araştırılıyor. Peki, bu ütünün özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Yüksek faizler lüks gayrimenkul satışlarını da tepetaklak etti!

Yüksek kredi faizleri emlak piyasasının en üst dilimini bile etkiledi. Emlak danışmanlık şirketi Knight Frank'ın raporuna göre, lüks konut satışları ikinci çeyrekte geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 13 düştü.

A101 lüks marka saatleri satışa çıkardı! Michael Kors, Guess, Armani, Lacoste! İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük perakende şirketleri arasına adını yazdıran A101, müjdeyi verdi! A101, resmi internet sitesi üzerinden lüks marka saatleri satışa çıkardığını duyurdu. Michael Kors, Guess, Fossil, Seiko, Armani, Tommy Hilfiger, Lacoste! İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi...

Lüks markalar artık BİM'de! Tommy Hilfiger, Fossil, Lacoste, Michael Kors, Guess... 5 Eylül 2022 fiyat listesi!

Türkiye'nin en büyük perakende şirketleri arasında yer alan BİM mobil uygulaması üzerinden lüks marka saatleri satışa çıkardı! Bu fırsatı kaçıran bin pişman! Peki, BİM'de satılan lüks marka saatlerin fiyatları ne kadar? İşte 5 Eylül 2022 fiyat listesi...

Lüks semtlerde satılık konut kalmadı!

İstanbul genelinde gayrimenkullerin satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışlar özellikle lüks semtlere  yansıdı. Lüks Konut Uzmanı Sezgi Bilge yaşanan artışı değerlendirdi.

Bursa'da kiralık ve satılık ev fiyatları rekora koşuyor!

Kiralık ve satılık evlerdeki fahiş fiyatlar sebebiyle Bursa’nın yeni bir gecekondulaşma tehdidiyle karşılaştığına dikkat çeken BEMO Başkanı Erdal Çelebi, “Bu tehlikeyi birlikte görüp, kontrol etmemiz lazım. Vatandaşa yaşanabilir alanların düşük maliyetlerle teslim edilmesi gerekiyor” diye konuştu.

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu Ece Erken için lüks daire satın aldı! 

Sunucu Ece Erken ile aşk yaşayan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken'e lüks daire satın aldı. Kesenin ağzını açan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, daire için 9 milyon TL ödedi. 

Folkart Çeşme Boyalık'ta bahçeli ve lüks!

Folkart Boyalık Çeşme projesi "Çeşme Boyalık'ta bahçeli ve lüks" sloganıyla tanıtılıyor. Projede yer alan konutların satış süreci devam ediyor.

Satılık ev fiyatına kiralık yazlık!

Pandemi süreci yazlık evlere talebi artırırken fiyatları da yükseltti. Öyle ki villa kiraları satılık daire fiyatlarını yakaladı. Bodrum’da lüks villaların aylık kirası 350 bin lira olurken, sezonluk kiralama 100 bin lira ile 1 milyon arasında değişiyor.

Bursa Osmangazi'de imara aykırı lüks villa yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi ekipleri tarafından Uludağ eteklerinde bulunan Soğukpınar Mahallesi’nde imara uygun olmadığı tespit edilen lüks villanın yıkımı gerçekleşti.

bursa satılık lüks ofis Haberi

bursa satılık lüks ofis

Ofis Gökçadır projesi içerisinde güvenlik, resepsiyon, toplantı odası, balkon, servis asansörü, iklimlendirme sistemi, TV-uydu yayını, kapalı otopark gibi donatılar bulunuyor. 


Ofis Gökçadır projesinde 6 adet dükkan bulunuyor.  Projede bahçeli ofis, çatı katlı dubleks ofis, tek katlı standart ofis gibi ofis seçenekleri de yer alıyor. Toplam 38 ofisin bulunduğu proje Bursa' da yükseliyor. 


Ofis Gökçadır projesinde çatı katında ise 196 metrekare ile 400 metrekare, zemin kattakiler; 73 metrekare ile 250 metrekare alan arasında değişirken, asma katta 36 metrekare ile 250 metrekare alan arasında değişiyor.


Ofis Gökçadır adres bilgileri!

Ofis Gökçadır Adres: 23 Nisan Mh. Mithat Paşa Cd. No:22 Nilüfer / BURSA

Satış ofisi:İzmir Yolu Üçevler Mh. Aysel Sk. No:6 Sertepe İş Merkezi Kat:3 Ofis:8 Nilüfer / BURSA

Tel: 0224 441 33 92

Web:...