02 / 05 / 2024

Bursa Tarihi Çarşıdaki dükkanlar restore mi edilecek

Bursa Tarihi Çarşıdaki dükkanlar restore mi edilecek

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İvazpaşa Çarşısı ile Yorgancılar Çarşısı arasında kalan bölümde çıkan ve 52 dükkanın içindeki eşyalarla birlikte küle döndüğü yangından iki gibi kısa bir süre sonra bölgede restorasyon çalışmalarının startını verdi.

Milli Emlak Bursa'daki arsa ve arazileri 8 taksitle satıyor! Satış gününü kaçırmayın! 

Bursa Mustafakemalpaşa Milli Emlak, Bursa ili, Mustafakemalpaşa ilçesinde yer alan 8 adet arazi ile 1 adet arsayı 8 taksitle satıyor. Peki Bursa Mustafakemalpaşa'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Ünlü ekonomist 'yeniden hortladı' diyerek kötü haberi verdi: Kapalıçarşı'daki altın fiyatlarında büyük marj! 

Altın fiyatlarının seyri vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. Ünlü ekonomist Barış Soydan bankalar ile Kapalıçarşı'daki altın fiyatları arasındaki büyük marja dikkat çekti. Ünlü ekonomist 'yeniden hortladı' diyerek kötü haberi verdi: Kapalıçarşı'daki altın fiyatlarında büyük marj! 

Dövizciye gitmeden önce bu rakamlara bakın! Kapalıçarşı'da euro bugün ne kadar? 11 Ağustos 2023 euro/TL kuru

Döviz almak isteyenler güncel döviz kurlarını merak ediyor. Dövizciye gitmeden önce binlerce kişi Kapalıçarşı'daki döviz kurlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki euro/TL bugün ne kadar? 11 Ağustos 2023 euro/TL kuru.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'ndan Bursa ve Samsun’a iki yeni şube!

Sinpaş’ın tasarrufa dayalı faizsiz finans desteği modeli ile her gelir grubuna uygun tasarruf imkanı sağlayan şirketi “Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı” Bursa ve Samsun’daki yeni şubeleriyle büyümeyi sürdürüyor.

Kapalıçarşı altın bilezik fiyatlarında son dakika! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira?

Altın bilezik almak isteyen yatırımcılar ve vatandaşlar 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatlarını merak ediyor. Kapalıçarşı'daki altın bilezik fiyatlarını araştıran vatandaşlar ''bugün altın bilkezikleri ne akdar oldu?'' sorusunun cevabını araştırıyor.

Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'ndeki yıkımlar Mart'ta tamamlanacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yaptığı açıklamada Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi kapsamında kalan son binanın Mart'ta yıkılacağını belirtti.

Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'nde 37 binanın yıkımı tamamlandı!

Bursa’da 600 yıllık hanları çevreleyen 37 binanın yıkılmasıyla Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi tamamen ortaya çıktı. 

Bursa'da, Tarihi Çarşı ve Hanlar proje çevresindeki çürük binalar yıkılıyor!

Bursa'daki Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’ni çevreleyen çürük binalar teker teker ortadan kaldırılıyor. Projede bir binanın yıkımı daha tamamladı. 

Kapalıçarşı'daki restorasyon Haziran'da tamamlanacak!

İstanbul'un simge yapılarından biri olan Kapalıçarşı'da geçtiğimiz sene başlayan restorasyon çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan, “Kapalıçarşı'da haziran ayında çalışmalar bitmiş olacak” diye konuştu.

Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'nde çok katlı binanın yıkımı tamamlandı!

Bursa'da, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı'da hayata geçirilen kentsel tasarım projesi dahilinde çok katlı bir binanın yıkımı daha gerçekleşti. 

Bursa Hanlar Bölgesi'nde çok katlı binalar yıkılıyor! 

Bursa'da hayat geçirilen kentsel dönüşüm projesi çalışmaları dahilinde Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı'nda çok katlı binalar ortadan kaldırılıyor. 

Körfezkent Çarşı'daki 1 adet bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO "Kocaeli Körfezkent Ticaret ve Kur'an Kursu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi" kapsamında "Körfezkent Çarşı" projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporu"nu yayınladı. 

Bursa'daki Tarihi Çarşı ve Hanlar projesine onay verilmedi!

Bursa'daki Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi'ne onay verilmedi. Bilirkişi heyeti projedeki eksiklikleri ve uygun olmayan nitelikleri açıkladı.

Bursa Tarihi Çarşıdaki dükkanlar restore mi edilecek Haberi

Bursa Tarihi Çarşıdaki dükkanlar restore mi edilecek


Bursa Büyükşehir Belediyesi, İvazpaşa Çarşısı ile Yorgancılar Çarşısı arasında kalan bölümde çıkan ve 52 dükkanın içindeki eşyalarla birlikte küle döndüğü yangından iki gibi kısa bir süre sonra bölgede restorasyon çalışmalarının startını verdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yangından kısa süre önce bölgedeki 120 dükkanı kapsayan restorasyon projelerinin hazırlandığını ve ihale sürecinde olduğunu hatırlatarak, yangının hemen ardından çalışmaları başlattıklarını ve kısa zamanda bölgenin ilk günkü orijinal görüntüsüne kavuşacağını söyledi.


İvaspaşa Çarşısı ile Yorgancılar Çarşısı arasında kalan bölgede 10 Ekim Cumartesi günü sabaha karşı çıkan yangın, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin 30 araçla müdahalesi sonucu kısa sürede söndürülmüştü. Yangında 52 dükkan içindeki eşyalarla birlikte küle dönerken, Valiliğin de desteğiyle esnafın zararı İçişleri Bakanlığı tarafından karşılanmıştı. Bölgedeki yaraların sarılması için düğmeye basan Büyükşehir Belediyesi,...