02 / 05 / 2024

bursa toki teslim

bursa toki teslim

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "10 senede 3 seçime girdik. Başpehlivan gibiyiz, altın kemer bizde. 2002, 2007, 2011. Altın kemer bizde. Yüzde 50 ile şimdi başpehlivan gibi duruyoruz çok şükür" dedi...

TOKİ Denizli Serinhisar teslimleri başladı! Serinhisar TOKİ teslim takvimi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Serinhisar projesinde yer alan konutların teslimleri bugün itibarıyla başladı.

Bursa'da kentsel dönüşüm kapsamında, 65 adet konut hak sahiplerine teslim edildi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım ilçesi Yiğitler Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanında gerçekleştirilen 1. etap projesinde tamamlanan 65 konut ve 2 iş yerinin teslim töreni yapıldı.

TOKİ Burdur ve Bursa kuralarında geri sayım başladı! Bu habere hemen bakın

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ'nın kura sonuçlarında sıra Bursa ve Burdur var. “İlk Evim, İlk İş Yerim” içeriği gereği bin 116 konutun yer alacağı Burdur için kura çekimi merakla sonuçlanması bekleniyor. www.toki.tv adresinden veya resmi YouTube kanalından canlı yayınlanacak

TOKİ Bursa Orhangazi 4.Etap konutları hak sahiplerine teslim edildi! 

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Orhangazi Belediyesi İş Birliği ile inşa edilen TOKİ 4. Etap konutları hak sahiplerine teslim edildi. 

Bursa TOKİ 2020 kuraları çekildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa TOKİ 2020 projeleri için kura çekimi yapıldı.

Bursa TOKİ projeleri 2020!

Bursa TOKİ projeleri 2020 ne zaman başlayacak? Bursa TOKİ projeleri 2020 başvuru için gerek belgeler neler? Bursa TOKİ projeleri 2020 başvuru şartları neler? TOKİ 100 bin sosyal konut ödeme planı ve fiyatları nasıl? İşte TOKİ 100 bin sosyal konut Bursa projeleri 2020...

Bursa TOKİ 292 konut ihalesi 2 Temmuz'da!

Bursa Orhangazi 292 adet konut , 2 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi 2 Temmuz 2019 tarihinde yapılacak.

TOKİ Nilüfer'de 1.201 emekli konutunu teslim etti!

Bursa Nilüfer'de TOKİ'nin "Emeklilere İkinci Bahar" projesi kapsamında ürettiği bin 201 konutun kuraları çekildi, konutların anahtarları sahiplerine teslim edildi...

TOKİ Nilüfer İrfaniye'de teslim dönemi başlıyor!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Bursa Nilüfer projesi teslim ediliyor!

TOKİ  Bursa Nilüfer projesi teslim ediliyor. Emekli vatandaşlar için yapılan bin 201 konutluk projede yaşam başlıyor. 

Bursa Keles 2. Etap TOKİ'de teslimler sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Keles 2. Etap'ta yer alan konutlar için son teslim tarihini bugün olarak belirledi.

Atış Yapı Bursa Projesi teslim tarihi!

Atış Yapı Bursa projesinde 800 - 900 daire olması planlanıyor. Atış Yapı Bursa Projesi teslim tarihi ne zaman?

Bursa TOKİ 165 konut kura çekilişi ne zaman?

Bursa TOKİ 165 konut kura çekilişi 11 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek. Projede yer alan konutların fiyatları 145 bin 262 TL ile 248 bin 297 TL arasında değişiyor.

bursa toki teslim Haberi

bursa toki teslim

Arınç, Kestel ilçesinde, Toplu Konut İdaresince (TOKİ) ikinci etap uygulama kapsamında inşa ettirilen 726 konutun anahtar teslim töreninde yaptığı konuşmada, 10 yılı geride bırakan AK Parti hükümetlerinin çok büyük hizmetler gerçekleştirdiğini söyledi.


Hükümetlerinin en önemli hizmetlerinden birinin, toplu konut yatırımları olduğunu belirten Arınç, şimdiye kadar 600 bine yakın konut inşa ettiklerini bildirdi.


Çalışmaların sürdüğü toplu konut şantiyeleri bulunduğunu dile getiren Arınç, özellikle dar ve orta gelir gruplarına yönelik konut üretimlerinin devam edeceğini anlattı.


Lüks konutlar yapmaktan ziyade orta gelirlileri çok küçük taksitler ve çok uzun vadelerle konut sahibi yapacaklarını vurgulayan Arınç, şöyle devam etti:


"TOKİ bir yere inşaat yaparken sadece konut yapmakla kalmıyor, yanına ticaret merkezi de yapıyor. Burada yaptık mı? Yaptık. Ticaret merkezi olacak bir, cami olacak iki. Cami yapılmış ama yetersiz....