16 / 05 / 2024

bursa Yalova Yolunda dönüşüm ne zaman başlayacak

bursa Yalova Yolunda dönüşüm ne zaman başlayacak

Ekim ayı olağan meclis toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yalova Yolu’nun 20 bin metrekarelik alanda başlatılacak 300 milyon TL’lik kentsel dönüşüm için düğmeye basıldığını söyledi...

Bursa İnegöl bisiklet yolunda çalışmalar tam gaz!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde hayata geçirilen bisiklet yolu projesinin ikinci etabında çalışmalar başladı. 

Türk Hava Kurumu 7 ildeki gayrimenkullerini satıyor!

Türk Hava Kurumu; Eskişehir, Adana, Muş, Bursa, Yalova, İzmit ve Denizli'de bulunun gayrimenkullerini satışa çıkardı. İhale ilanı bugün Resmi Gazete'de yayınlandı.

Yabancıların ev satın alma tercihi nasıl şekilleniyor?

Yabancı yatırımcıların ülkemize olan ilgisi her geçen gün artış gösterirken, en çok İstanbul, Antalya, Bursa, Yalova ve Sakarya tercih ediliyor.

Yalova yatırımcıların cazibe merkezi haline geldi!

Kısa sürede tamamlanıp hizmete açılan Osmangazi Köprüsü ve İstanbul - Ankara - Bursa - İzmir otoyol aksı gibi mega projelerin meyvelerini yıllardır OSB’si bulunmayan Yalova toplamaya başladı. 

Yalova Asude Vadi Konakları'nda 199 bin liraya 2 oda 1 salon!

Yalova Merkez’de Bursa yolu üzerinde hayata geçirilen Yalova Asude Vadi Konakları'nda 199 bin liraya 2 oda 1 salon satılıyor. 

Bursa Ankara yolunda cephe sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Cephe sağlıklaştırma çalışmalarına son sürat devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa’nın Ankara istikametinden girişini de estetik bir görüntüye kavuşturuyor.

Bursa modern konutlarıyla kabuk değiştiriyor!

Sanayinin başkentlerinden Bursa, son yıllarda modern şehircilik yolunda attığı adımlarla öne çıkıyor. Kentin batısında markalı konut, ofis ve AVM projeleri yükselirken, kentin doğusu da yerel yönetimlerin öncülüğünde başlatılan kentsel dönüşüm projeleriyle kabuk değiştiriyor.

Bursa Yalova Yolu’nun çehresi konut projeleriyle değişiyor!

Bursa Haber gazetesi yazarı Can Topaktaş bugünkü yazısında Yeni Yalova Yolu’nun çehresinin konut projeleriyle değiştiğini dile getirdi. İşte Can Topaktaş'ın o yazısı...

Bursa Terminal Camii’nin temeli atıldı!

Bursa’nın kalite kenti olması yolunda tüm mekanları en güzel şekilde dizayn eden Büyükşehir Belediyesi tarafından BURULAŞ Şehirlererası Otobüs Terminali’ne yaptırılacak caminin temeli törenle atıldı.

Bursa İznik UNESCO yolunda!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleşen çalışmalar ile 2014 yılında Hanlar Bölgesi, Sultan Külliyeleri ve Cumalıkızık gibi değerleriyle Unesco Dünya Miras Listesi’ne dâhil olan Bursa’nın ilçesi İznik de Unesco yolunda…

Bursa Nilüfer'e 2 yeni AVM geliyor!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa Odunluk Bölgesi'nde yeni yapılacak metro istasyonu yanında bir yaşam merkezi ile İzmir Yolunda Bursaspor Plaza yapılacağını belirtti.

Bursa Ardıç Evleri Ağustos'ta teslim edilecek!

Bugüne kadar mimarlık, mühendislik, müteahhitlik, tasarım ve uygulama alanlarında pek çok projeye imza atan Vatanım İnşaat, Yalova'dan sonra Bursa'da da projelerine devam ediyor.

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu'nun bir kısmı yarın açılacak!

TÜRKİYE'nin en büyük projelerinden biri olan İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu'nun Yalova Altınova- Orhangazi Karsak Kavşağı arasındaki 42 kilometrelik bölümü 21 Nisan'da trafiğe açılacak.

bursa Yalova Yolunda dönüşüm ne zaman başlayacak Haberi

bursa Yalova Yolunda dönüşüm ne zaman başlayacak


Ekim ayı olağan meclis toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yalova Yolu’nun 20 bin metrekarelik alanda başlatılacak 300 milyon TL’lik kentsel dönüşüm hamlesiyle modern kimliğe bürünmesi yönünde düğmeye basıldığını ve kentin toplumda 10 numara yağ olarak da bilinen çevre faciasından kurtarılması yönünde kesin karar alındığını açıkladı.


Başkan Altepe, Ekim ayı olağan meclis toplantısında konuştu. Büyükşehir Belediyesi’nin yeni binasında yer alan meclis salonunda gerçekleşen toplantıda, kamuoyunda yer alan konular ile son 1 ayda yapılan çalışmalar gündeme geldi.


20 bin m2’lik alanda 40 milyon TL’lik kamulaştırma


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın en büyük dönüşümünün Yalova Yolu’nda yaşanacağını söyledi. Beşyol Kavşağı ile Ket Meydanı arasında kalan 20 bin metrekarelik alanda 40 milyon TL’lik kamulaştırma yaptıklarını belirten Başkan Altepe, “Son tapu da elimize geçmek...