05 / 05 / 2024

Bursa yerli otomobil fabrikası 

Bursa yerli otomobil fabrikası 

Yerli otomobilin üretimi için Bursa Gemlik'te kurulacak fabrika için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başladı. Duyuru ÇED internet sitesinden yapıldı...

Yerli otomobilin üretileceği fabrika arazisinde inceleme yapıldı! 

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun 2022 yılında yerli otomobili üreteceği Bursa'daki fabrika arazisinde incelemelerde bulunuldu. 

699 bin liraya yeni yerli elektrikli otomobil geliyor! Satış için geri sayım başladı…

Otomobil fiyatları artarken satış rakamları da rekor üstüne rekor kırıyor. Fiyatların artacağından korkanlar bir an önce araç almaya çalışırken, müjdeli bir haber geldi. Türkiye’nin yeni yerli otomobilinin çok yakında 699 bin liradan satışa çıkacağı duyuruldu.

Togg'dan mart ayına özel faizsiz kredi kampanyası!

Yerli otomobil markası Togg, T10X siparişleri için farklı finansman avantajları sunmaya başladığını duyurdu. 

Togg çok yakında internette! Togg'un yeni dönemi 2024'te başlıyor...

Yerli otomobil Togg markası için yeni bir döneme önümüzdeki sene girileceği kaydedildi. Buna göre, tanıtıldığı ilk günden itibaren büyük bir ilgi gören hem tasarımı ile hem de yeni özellikleri ile dikkatleri üzerine çeken Togg, çok yakında internette olacak. işte konuya ilişkin detaylar...

Renault açıkladı! Renault, Bursa'da 4 yeni model üretimi yapacak...

Fransız otomobil üreticisi Renault, gelecek senelerde üretim maliyetlerini önemli ölçüde düşürmeyi ve Bursa’daki fabrikasında dört yeni model üretmeyi planlandığını açıkladı. İşte haberin detayları...

Yerli elektrikli otomobil Togg'a yine zam geldi! Togg fiyat listesi Aralık 2023

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından üretilen yerli ve milli elektrikli araçlara bir zam daha geldi. Peki, Togg fiyatları ne kadar oldu?

Togg'a bir faiz zammı daha geldi! 2 Ekim itibariyle resmen değişecek

Türkiye'nin yerli otomobil markası Togg'a özel sunulan taşıt kredisi faiz oranlarında artışa gidiliyor. 2 Ekim tarihi itibariyle yüzde 1,59'a olan faiz oranı yüzde 2,11'e çıkacak.

2023 model Togg güncel fiyat listesi: Yerli otomobil ne kadar oldu? 

Otomotiv sektörünün çiçeği burnunda oyuncusu Togg, ülkemizde en çok gündem olan markaların başında yer alıyor. İşte Togg T10X güncel fiyat listesi!

İlk 8 aydaki otomobil üretiminde aslan payı Bursa'nın!

Ülkemizin 2023 yılının 8 ayında üretmiş olduğu otomobillerin yüzde 51,8'lik bölümü sanayi şehri Bursa'da imal edildi. İşte Otomotiv Sanayii Derneği (OSD) tarafından açıklanan o rakamlar...

Yerli otomobil TOGG tarih yazıyor! 3 bin 400 satış adediyle zirvede!

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç toplam pazarı yılın 8 ayında 2022 yılının aynı dönemine göre yüzde 64,7 artarak 755 bin 282 adet olarak gerçekleşirken elektrikli otomobil satışı ile zirveye oturdu. 

Yerli otomobil Togg rekor kırdı! İşte güncel Togg fiyat listesi

Togg'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımla, ağustos ayında kaç adet Togg satıldığı açıklandı. İşte o rakamlar ve güncel Togg fiyat listesi

Yerli otomobil Togg'a bir haftada ikinci zam!

Geçen hafta kurdaki yükselişi fiyatlarına yansıtan Togg, bir hafta arayla KDV artışı nedeniyle fiyatlarını yeniden zam yaptı. İşte güncel fiyat listesi...

Türkiye’deki otomobil devi üretimini durduruyor!

Türkiye'de üretim yapan otomobil üreticilerinden Tofaş, Bursa'daki fabrikasında üretime 24 gün boyunca ara vereceğini açıkladı. Yaklaşık 7 bin işçinin istihdam edildiği otomotiv devi 7 Ağustos tarihinde planlı bakım-onarım çalışmaları sebebiyle şartel indirecek.

Yerli otomobil TOGG'a ilk zam geldi! TOGG'un zamlı fiyatı ne kadar oldu?

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından üretilen elektrikli araçlara tedarik zincirinde gerçekleşen maliyet artışları gerekçe gösterilerek yüzde 27 zam yapıldığını duyurdu.

Bursa yerli otomobil fabrikası  Haberi

Bursa yerli otomobil fabrikası 

Yerli otomobilin Gemlik'te kurulacak fabrikası için ÇED süreci başladı.

Habertürk'te yer alan habere göre; Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinde yapılan duyuruda şu ifadeler yer aldı:

"Bursa ili Gemlik İlçesi Gençali Mahallesi mevkiinde Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından yapılması planlanan Elektrikli Otomobil Üretim Tesisi projesi ile ilgili olarak Bakanlığımıza sunulan ÇED Başvuru Dosyası Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği'nin 8. maddesi doğrultusunda incelenmiş ve uygun bulunmuş olup, projeye ilişkin ÇED Süreci başlamıştır. Çevresel Etki Değerlendirmesi süreci tamamlanana kadar süreç ile ilgili her türlü bilgiler ve projeye ilişkin görüş, soru ve öneriler Bursa Valiliği'ne (Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü) veya Çevre ve Şehircilik Bakanlığına gönderilebilir. İlgililere ve kamuoyuna duyurulur."

Yerli otomobil üretimi Gemlik’te konut fiyatlarını...