01 / 05 / 2024

bursa yeşil yıldırım

bursa yeşil yıldırım

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali kentsel dönüşümün kilit noktasının yeşil alanlar olduğunu belirterek, bu konuyu kesinlikle göz ardı etmeyeceklerinin altını çizdi.

Bursa Yıldırım'da 5 adet iş yeri 16 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Bursa ili Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Yıldırım ilçesi, Samanlı ve Karapınar mahallelerinde yer alan 6 adet gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Bursa Yıldırım’da kentsel dönüşüm hamlesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa'nın Yıldırım ilçesinde kentsel dönüşüm projesine start verdi.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm başladı!

Bursa'ya bağlı Yıldırım ilçesinde hayata geçirilen Mevlana Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 7.etap çalışmalarına başlandı. 

Bursa Yıldırım'daki imar barışı kentsel dönüşümü nasıl etkiledi?

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, Bursa'nın Yıldırım ilçesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Albayrak, "Yıldırım'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına en büyük darbeyi imar barışı vurdu" dedi.

Bursa Yıldırım'da 9.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'da yer alan arsayı 9 milyon 290 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Bursa'ya bağlı Yıldırım Belediyesi, ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yıldırım Belediye Başkanı, Oktay Yılmaz kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bursa Yıldırım'a 600 dönümlük yeni yaşam alanı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan sayısının en az ilçelerden biri olan Yıldırım'da dev projeye başlamaya hazırlanıyor. Yaklaşık 600 dönümlük orman arazisi yeni yaşam alanına dönüşecek.

Bursa Yıldırım'da nitelikli okul eksikliği mecliste!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinin nitelikli okul eksikliği meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Erozan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş'tan kentsel dönüşüm eleştirisi!

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın kentsel dönüşüm projeleri hakkında eleştirilerde bulundu. 

Bursa Yıldırım'da dönüşüm nasıl olacak?

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde dönüşüm hızlandı. Yıldırım ilçesi Mevlana Mahallesi'nde bitişik nizamlı ve ömrünü tamamlamış olan depreme dayanıksız evler yerine sosyal ve yeşil donatı alanlarının olduğu, modern, yepyeni, evler inşa edilecek.

Bursa Yıldırım'da planlı dönüşüm başladı!

660 bin nüfusuyla Bursa’nın en büyük ilçelerinden olan Yıldırım'da, göçün de etkisiyle oluşan çarpık kentleşmeye çözüm aranıyor. Bu kapsamda ada bazlı dönüşüme örnek olacak Mevlana Mahallesi’nde TOKİ desteği ile gerçekleştirilecek ‘7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkımlar yapılıyor.

Kaan Yıldırım'ın annesi kiracısını evden çıkartıyor!

Birlikte yaşamaya hazırlanan Kaan Yıldırım ve Hadise'ye Kaan Yıldırım'ın annesinden destek geldi. Yıldırım'ın annesi Seyhan Yıldırım, Kaan Yıldırım’a ait olan Beykoz Konakları’ndaki evin kiracısını arayarak kontratı yenilemeyeceklerini dile getirdi. 

Bursa Yıldırım 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar başlıyor!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde devam eden 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkım çalışmaları başlıyor.

bursa yeşil yıldırım Haberi

bursa yeşil yıldırım

Yıldırım Belediyesi, mahallelerde bulunan park ve bahçelerde çalışmalarına devam ediyor. Şehri yeniden planlarken yeşil alanları daha fazla kullanacaklarını söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Mahallelerimizde bulunan park ve bahçelerdeki onarım ve bakım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemizi yeni baştan dizayn ederken mevcut yeşil alanlarımızın yamnda yeni ve daha büyük parkları vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Kentsel dönüşümün olmazsa olmazı çevre boyutunu asla göz ardı etmeyeceğiz" diye konuştu. 


Şehirlerin dünyadaki doğal kaynakların yüzde 60 ile yüzde 80 arasındaki bir kısmım tükettiklerinin altını çizen Başkan İsmail Hakkı Edebali, "Yıldırım olarak yeni küresel yeşil büyüme modeline katkıda bulunmalıyız. Biz de yerel yönetim olarak kentsel dönüşümü destekler nitelikte olan çevre politikalarını uzun vadede sürdürülebilir kılmalıyız" diye konuştu. Yıldırana çağ atlatacak dönüşüm hamlesinde yeşil alanların kilit rol oynayacağım...