28 / 04 / 2024

bursa yol yatırımları

bursa yol yatırımları

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, İnegöl çevre yolundaki son düğümü de çözdü.

Bursa Gül Kavşağı'na ilave yol ve geçit!

Ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, şerit daralması nedeniyle trafikte tıkanmalara yol açan Gül Kavşağı’na ilave yol ve geçit yapmak için düğmeye bastı.

Bursa Mudanya Kavşağı genişletiliyor!

Mudanya’dan Bursa istikametine gelen araçların şehir içi trafiğe dahil olmasıyla yaşanan trafik keşmekeşi, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği yeni yatırımla tarihe karışıyor.

Bursa Büyükşehir'den 6 milyonluk yol!

Bursa Büyükşehir’in ‘Bütünşehir’ uygulamaları kapsamında İnegöl’de hizmete alınan 18 kilometrelik Boğazköy Yolu, ilçenin Kestel ve Yenişehir’le bağlantısını sağlamış oldu.

Bursa Yıldırım'dan Osmangazi'ye kesintisiz ulaşım!

Bursa trafiğinin rahatlatılmasına yönelik çalışmaları birbiri ardına uygulamaya alan Büyükşehir Belediyesi, Ankara-İzmir karayolu ile Yakın Çevre Yolu kullanılmadan şehrin baştan sona geçilmesine imkan tanıyacak yeni bir projede daha son aşamaya geldi.

Mudanya Kavşağı´nda mutlu son!

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün Bursa Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle yaptığı Mudanya kavşağının ilk etabının ardından Mudanya’dan şehir merkezine giden yol da hizmete açıldı.

Bursa Yenice'ye 2,5 milyon TL'lik yol yatırımı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kenti sağlıklı ve modern bir geleceğe taşıyan çalışmaları kapsamında İnegöl Yenice’de uzun zamandır beklenen yol düzenleme ve asfalt çalışmalarının gerçekleştirildiğini söyledi.

Bursa Yenişehir'e bölünmüş yol!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve 5 köyü birbirine bağlamasının yanında İnegöl Sanayi Bölgesi’nden çıkan ağır tonajlı araçların transit geçişine imkan tanıyan bölünmüş yol tamamlanma aşamasına geldi.

Bursa Küçükbalıklı'da kamulaştırılan binalar yıkıldı!

Bursa'da sürdürülen 30 metrelik yol çalışmaları kapsamında, Eski Yalova Yolu İnönü Caddesi ile Küçükbalıklı Caddesi’ni birbirine bağlayan güzergah üzerinde kamulaştırılan binanın yıkımı yapıldı.

Bursa'nın yeni bulvarındaki çalışmalar ne zaman bitecek?

Bursa’yı yıkarak güzelleştirdiklerini söylen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 30 metrelik yolda Altınova ve Küçükbalıklı arasındaki bölgede 47 binayı daha yıktıklarını, bu yolla Samanlı’yı Acemler’e bağlayacaklarını bildirdi.

Bursa Mimar Sinan Caddesi’ndeki 2 bina yıkılıyor!

Bursa’nın daha ulaşılabilir bir kent haline gelmesi amacıyla yeni yollar açmanın yanında mevcut yollarda da genişletme çalışmalarına ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım’daki ulaşım yatırımlarına Mimar Sinan Caddesi’ni de ekledi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Bursa'da büyük yatırımlar için arsa bulunmuyor!

Türkiye’nin en büyük sanayi şehirleri arasında yer alan Bursa, aynı zamanda bir ihracat üssü haline geldi. Yatırımcılar büyük yatırımlar için arsa bulunamadığını söylüyor.

Türk Kızılay Bursa'da yeni yatırımlar yapacak!

Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık yaptığı açıklamada, "Kızılay'ın, Bursa'nın içinde üretim ve sanayi noktasında gelir getirici yatırımları olacak"

Bursa’da Akıllı Şehircilik yatırımları hızlandı!

Her yıl yaşanabilir şehirler sıralarda yer alan Bursa’da, Akıllı Şehircilik yatırımlarına hız verildi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne Birleşik Krallık Refah Fonu’ndan 3.2 milyon pound hibe desteği geldi

Bursa Yıldırım'da spor tesisi yatırımları hız kesmiyor!

250 bini aşkın genç Yıldırımlıya hitap eden projeler inşa eden Yıldırım Belediyesi, spor yatırımlarında da hız kesmiyor.

Bursa Yıldırım'da sağlık yatırımları hız kesmiyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, ilçede sağlık yatırımları hayata geçirmeye devam ediy

Bursa'daki kamu yatırımları meclis gündeminde!

Bursa ilindeki kamu yatırımları meclis gündemine taşındı. CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Bingöl'deki ulaşım yatırımları TBMM gündeminde!

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı'nın Bingöl'deki yatırımları ve yol inşaatları meclis gündemine taşındı..

Bursa'da yabancı yatırımlar arttı!

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, "İlk 250 Büyük Firma Araştırması'' ile ilgili konuştu. Burkay, yabancı yatırımların arttığını söyledi.

Bursa dev yatırımlarıyla örnek kent konumunda!

Bursa, 16 yıldır yapılan yatırımlarla dikkatleri çekiyor. Bölgede yapılan örnek çalışmalara bölge örnek kent konumuna geldi.

Bursa Gürsu ve Kestel yatırımları masaya yatırıldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 6 ilçenin ardından Gürsu ve Kestel’i de ziyaret ederek, 2 ilçede devam eden ve 2018 yılında hayata geçirilmesi planlanan yatırımları masaya yatırdı

bursa yol yatırımları Haberi

bursa yol yatırımları

Kent merkezinin yanında 17 ilçede de ulaşım yatırımlarına son sürat devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, İnegöl Ahmet Türkel Çevre Yolu üzerine yeni bir köprü kazandırırken, çevre yolunun Ankara yolu bağlantısı da bölünmüş olarak sağlandı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Bursa ve ilçelerinde yatırımlarda önceliği ulaşıma veren, akıllı kavşak uygulamaları, yol genişletme ve sağlıklaştırma çalışmaları gerçekleştiren Bursa Büyükşehir Belediyesi, İnegöl ilçesindeki yatırımlarına da hız kesmeden devam ediyor. İnegöl itfaiye müdürlüğü önünden Deydinler Köprüsü’ne kadar olan bölümü İnegöl Belediyesi tarafından yaptırılan Ahmet Türkel Çevre Yolu’nun kalan kısmı da Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlandı. İhtiyacı karşılamayan mevcut köprünün yanına ilave bir köprü inşa edilirken, köprünün devamında Ankara yoluna kadar 3 kilometrelik yol genişletilerek önemli bir bulvar olarak ilçeye kazandırıldı.