05 / 05 / 2024

Bursada özel bir hastane açıldı

Bursada özel bir hastane açıldı

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Son 10-14 yılda sağlık alanında özel sektör de önemli mesafeler katetti ama kamunun katettiği mesafe, özel sektörün önüne geçti." dedi.

Yapı Kredi'den Worldcard sahiplerine özel bir fırsat: 15.000 TL taksitli nakit avans! 

Yapı Kredi, müşterilerine özel bir fırsat sunarak acil nakit ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı oluyor. Yeni kampanya ile 15.000 TL'lik taksitli nakit avans imkanı sunuluyor. Bu avantajlı fırsatı kaçırmayın! Bireysel finans ihtiyaçlarınız için Yapı Kredi her zaman kullanabilirsiniz.

Aile Bakanlığı'ndan bir de bayram öncesi güzel haber

Aile Bakanlığı ödemelere tam gaz devam ediyor. Aile Bakanlığı tarafından bayram öncesinde de vatandaşlara güzel bir haber geldi.

Yapı Kredi'den özel bir kampanya geldi

Kampanyalara önem veren bankalar arasında yer alan Yapı Kredi'den müşterilerine özel bir kampanya geldi. İşte Yapı Kredi tarafından hazırlanan kampanyanın detayları...

2023 Toyota Corolla fiyatları resmen çıldırmış durumda; Toyota'dan Mayıs ayına özel bir sürpriz

Sevilen markalardan birisi olan ve Türkiye'de oldukça tercih edilen otomobiller arasında bulunan Toyota Mayıs ayına özel bir sürpriz yaptı. İşte Toyota Corolla Mayıs ayı güncel fiyat listesi…

Turkcell GNC’lilere özel bir indirim! Kodunu al, Migros Hemen’de kullan

Turkcell GNC’lilere özel bir indirim kampanyası başlattı. Turkcell GNC aboneleri uygulamadan aldıkları 20 Türk Lirası tutarındaki indirim kodunu 30 Eylül 2022 tarihine kadar Migros Hemen’de kullanabilecekler.

Özel bir SUV arayanlara CUPRA Formentor! CUPRA Formentor fiyatı ne kadar? 8 Temmuz 2022 fiyat listesi

CUPRA’nın sportif ruhu, performansı ve üstün donanım özellikleri ile görenleri büyülüyor. Tüm özellikleri ile özel bir SUV otomobil arayanlar için CUPRA Formentor tam size göre. Peki, CUPRA Formentor fiyatı ne kadar? CUPRA Formentor kaç lira? İşte CUPRA Formentor 8 Temmuz 2022 fiyat listesi..

Çırağan Sarayı bahçesine geçici süreyle özel bir yapı konduruldu!

Yıldırım Demirören'in kızı Yelda Demirören, ile merhum iş adamı Hasan Kalyoncu'nun oğlu Haluk Kalyoncu hafta sonu Çırağan Sarayı'nda dünya evine girecek. Çiftin düğününün olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için Saray'ın bahçesine geçici süreyle özel bir yapı konduruldu.

Sur, Diyarbakır eskisinden daha güzel bir hal alacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde gerçekleştirilen ihya ve imar çalışmalarına ilişkin, "Bu yıl içerisinde burası büyük oranda toplanacak. Bu proje bittiği zaman Sur eskisinden daha güzel, Diyarbakır eski Diyarbakır'dan daha güzel bir hal alacak." dedi.

Nef Kandilli'nin özel davetinde seçkin isimler bir araya geldi!

Özlem Avcıoğlu, Nef "Luxury Living"in lüks konut segmentinde yeni bir bakış açısı ile dikkat çeken yeni projesi ‘’Nef Kandilli’’ için özel bir davet düzenledi...

Birevim'den Aralık ayına özel kampanya! 240 ay faizsiz taksit!

Birevim, Aralık ayında çok özel bir kampanya başlatıyor. Dar gelirli vatandaşların ev sahibi olması için çalışan Birevim kampanyası 31 Aralık’a kadar devam edecek.

Dönüşüme özel faiz tarifesi!

Kentsel dönüşüm sürecinin çok önemli olduğunu dile getiren Başbakan Binali Yıldırım, özel bir faiz tarifesinin hayata geçirileceğini belirtti. Yıldırım "Şu anda 54 ilde 72.5 milyon metrekare alanda toplamda 191 kentsel dönüşüm projesi yürütüyoruz." diye vurguladı.

Veysel Tiryaki: Daha güzel bir Altındağ için çalışıyoruz!

Ankara’nın tarihi ilçesi Altındağ’ın Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, görevi süresince yapılan işlerle ilçenin algısının tamamen değiştiğini söylüyor. Tiryaki, başkente yakışır bir Altındağ arzuladığını ve bu konuda çok yol aldıklarını belirtiyor..

Özdemir Erdoğan: Uluslararasında bizi temsil edecek güzel bir yapı!

Yeni AKM projesi kültür sanat dünyasından beğeni topladı. Sanatçı Özdemir Erdoğan yeni AKM projesi ile ilgili yaptığı açıklamada "Gerçekten uluslararası alanda bizi gururla temsil edecek güzel bir yapı." dedi

Bursada özel bir hastane açıldı Haberi

Bursada özel bir hastane açıldı

Müezzinoğlu, merkez Osmangazi ilçesinde özel bir hastanenin açılış töreninde yaptığı konuşmada, en zor hizmet alanlarının başında sağlık yatırımlarının geldiğini belirterek, sağlık sektörünün derdi olan hastaya derman olmayı, tıbbi gelişmeleri takip edebilmeyi, her gün yeni tıbbi teknolojik cihazları vatandaşın hizmetine sunmayı gerektiren ve dinamik bir süreç isteyen bir alan olduğunu ifade etti.


Bakan Müezzinoğlu, şöyle konuştu:


"Her gün daha iyinin, yeninin ve gelişmişin peşinde koşan bir sağlık sistemi sürecimiz var. Bu sağlık hizmeti sunumunun önemli ayaklarından biri de özel sektör. Bu anlamda son 10-14 yılda sağlık alanında özel sektör de önemli mesafeler katetti ama kamunun katettiği mesafe, özel sektörün önüne geçti. Türkiye'nin yönetim dinamikleri, vatandaşının imkanı olanların hizmet alabildiği bir yapıyla değil, imkanı hiç olmayan insanın bile her türlü imkanı olan kişinin...