07 / 05 / 2024

Büyük Cuma Camisi son durum

Büyük Cuma Camisi son durum

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Küba için Oraya bir cami yakışır" sözleri sonrası Kırımlı Müslüman Türkler de cami istedi. Kırımlılar, proje aşaması tamamlanan cami için Erdoğan'ın devreye girmesini istiyor.

Sakarya Büyükşehir'den yüzde 10 indirimle konut fırsatı! 20 bine yakın başvuru geldi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, bir süre önce 15 Kasım tarihinde başvurularını kabul etmeye başladığı KONUT A.Ş Projesi için süresinin 15 Aralık Cuma günü son bulacağını belirtti.

BİM’de yine yok yok! Büyük kesme panosu 39,50 TL’ye, 12 parça panç seti 99 TL’ye, wireless mouse 79 TL’ye düştü!

Her zaman en uygun ürünleri satan zincir marketlerden biri olan BİM, yeni indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Bu kapsamda, 18 Ağustos’ta büyük kesme panosu 39,50 TL’ye, 12 parça panç seti 99 TL’ye, wireless mouse 79 TL’ye düşecek. İşte 18 Ağustos Cuma BİM fiyat listesi...

''Gümüşte büyük sürprizler olacak'' diyen İslam Memiş açıkladı! Tarih belli, rakam belli! Gümüşü olanlar acil bakın

Gümüş fiyatkları 20 Ocak Cuma günü gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını araştırırken, ''Gümüşte büyük sürprizler olacak'' diyen İslam Memiş açıkladı! Tarih belli, rakam belli! Gümüşü olanlar pür dikkat bakın...

Çeçenistan'da Avrupa'nın en büyük camisi açıldı!

Çeçenistan Cumhuriyeti'nde inşa edilen Avrupa'nın en büyük camisi hizmete açıldı.

Orta Asya'nın en büyük cami inşaatında sona gelindi!

Orta Asya'nın en büyük camisi olması öngörülen Duşanbe'deki cami inşaatında sona yaklaşılıyor. İnşaatına 2011'de başlanan ve bu yıl tamamlanması beklenen cami, avlusu ile 120 bin kişiyi ağırlayabilecek...

Büyük Çamlıca Camii açıldı!

Temeli 6 yıl önce atılan, 63 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği bir kompleks olarak dizayn edilen Türkiye'nin en büyük camisi "Büyük Çamlıca Camii'' bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı.

Büyük Çamlıca Camisi yarın açılıyor!

Temeli 6 yıl önce atılan, 63 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği bir kompleks olarak tasarlanan Türkiye'nin en büyük camisi "Büyük Çamlıca Camisi"nin resmi açılışı yarın yapılacak.

THY'nin 'Büyük Göç'ü 5 Nisan başlıyor!

Bayrak taşıyıcı havayolu olan THY, Türk havacılık tarihindeki büyük değişime hazırlanıyor. Dünyanın en büyük havalimanı İstanbul Havalimanı’na doğru büyük taşınma 5 Nisan Cuma sabahı saat 03:00’da başlayacak.

Malatya Büyükşehir Belediyesi 12 Aralık'ta toplanıyor!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Kasım ayı toplantısı 7 Aralık Cuma günü gerçekleştirilen 4. birleşimle sona erdi.

Dünyanın en büyük konsolosluğu Erbil’de inşa ediliyor!

ABD, dünyadaki en büyük konsolosluk binasını Erbil’de inşa ediyor. 650 milyon dolara yapımına başlanılan binanın temeli geçtiğimiz cuma günü atıldı.

Kayı İnşaat Cezayir'in en büyük camisini inşa etti!

Cezayir’in en büyük camisinin inşaatını üstlenen Kayı İnşaat camiyi tamamladı. dünyanın en büyük 9. camisi olan Abdel Hamid Ibn Badis Cami, 25 bin kişiye ibadet etme imkânı sağlıyor...

Makedonya'nın en büyük camisi 2020'de açılacak!

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından inşa edilen Makedonya'nın en büyük camisinin 2020 yılında hizmete açılması planlanıyor..

Karadeniz’in en büyük camisi seneye tamamlanacak!

Karadeniz’in en büyük cami ve külliyesinin gelecek sene Ramazan ayında açılışını yapmayı planladıklarını açıkladı.

Büyük Cuma Camisi son durum Haberi

Büyük Cuma Camisi son durum

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Küba için Oraya bir cami yakışır" sözleri sonrası Kırımlı Müslüman Türkler de cami istedi. Kırımlılar, proje aşaması tamamlanan cami için Erdoğan'ın devreye girmesini istiyor.


KIRIMLI Müslüman Türkler Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan cami projesi için destek istedi. Akmescit'te tüm altyapı çalışmaları bitmesine rağmen 2011'den beri inşaatına başlanamayan 'Büyük Cuma Camisi" için Erdoğan'a seslenen Kırımlılar, Cmnhurbaşkanı'nm, Rusya ile görüşüp devreye girmesini istedi. Kırım Parlamentosu Başkan Yardımcısı Remzi İlyasov, konunun yakın zamanda yapılacak Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin görüşmesinde gündeme gelebileceğini ifade ederek, "Umuyorum buraya da bir cami yapılır" dedi. 


10 YILDIR BEKLİYOR

Kırım Müftü Yardımcısı Esadullah Bairov da cami konusunun çok siyasileştirildiğini, tüm onay ve izinler alınmasına rağmen inşaata yaklaşık 10 yıldır başlanamadığım belirtti. Bairov, cami için Türkiye'nin desteğinin yanı sıra Tataristan...