03 / 10 / 2024

Büyük Karaçay Barajı

Büyük Karaçay Barajı

Hatay'ın Samandağ ilçesinde yapımı devam eden Büyük Karaçay Barajı inşaatında dolgu çalışmaları sırasında meydana gelen heyelanda, 2 kişi toprak altında kaldı.

Tarım Kredi'de ayçiçek yağında büyük indirim fırsatı!

Tarım Kredi'de 5 litrelik ayçiçek yağı sadece 195 TL'den satışa sunuluyor. Eylül ayının son gününde Tarım Kredi Marketleri de büyük bir indirim kampanyası başlattığını açıkladı.

Fırtına uyarısı yapan İslam Memiş'ten şimdi ‘de kriz ayı' uyarısı geldi: Büyük çalkantılar olacak!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Finans analisti İslam Memiş’ten şimdi de  'kriz ayı' uyarısı verdi. Memiş yaptığı açıklamada büyük çalkantılar olacağını söyledi.

Büyükçekmece İncesu Konakları'nda teslimler 5 ay sonra!

İncesu İnşaat tarafından Büyükçekmece'de inşa edilen  İncesu Konakları'nda teslimler 5 ay sonra başlıyor. Peki İncesu Konakları ne kadar? İşte İncesu Konakları ile ilgili ayrıntılar...

Bitcoin son 4 ayın en büyük düşüşünü yaşıyor!

ABD siyasetindeki belirsizlikler ile birlikte Bitcoin 4 ayın en büyük düşüşünü gerçekleştirdiği kaydedildi. Bitcoin yüzde 6 civarında kayıpla 54 bin 991 dolara kadar gerilemiş oldu.

Doların 4 ay sonra geleceği seviye belli oldu! Ekonomist Evren Devrim Zelyut açıkladı! Büyük patlamaya hazır olun!

Ekonomist Evren Devrim Zelyut, doların 4 ay sonra geleceği seviyeyi açıklayarak yatırımcıların büyük patlamaya hazıra olmaları konusunda uyardı. 

Elektriğe büyük zam işte o tarihte! Uzman isim resmen açıkladı: Faturalar uçacak!

Bakan Bayraktar, geçtiğimiz günlerde Mayıs ayında elektrik zammı beklentisi olmadığını belirtmişti. TCMB eski başekonomisti Hakan Kara, elektriğe büyük zamda tarihi açıkladı. İşte Kara'nın o paylaşımı ve yorumlar...

Büyük Konaklar Büyükçekmece'de yüzde 20 peşin 24 ay vade fırsatı! Teslimler Haziran 2025'te!

Önay Grup imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası'nda Büyükçekmece'de yükselen Büyük Konaklar Büyükçekmece'de yüzde 20 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Önay Büyük Konaklar'ın fiyatı ne kadar? İşte Büyük Konaklar ile ilgili ayrıntılar...

Habitat Evler Büyükçekmece'de yüzde 25 peşin 24 ay vade avantajıyla! 

Büyükçekmece'de hayata geçirilen Habitat Evler'de yüzde 25 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Araba almak isteyenlere kötü haber! Sektör temsilcileri duyurdu! 1 ay sonra büyük zam geliyor...

Otomobil fiyatlarındaki artış devam ederken, sektör temsilcileri otomobil fiyatlarına bir ay sonra büyük zam geleceğini duyurdu.

Citroen'den mart ayına özel büyük kampanya! İkinci el fiyatına sıfır araba! Araba almak isteyenlere müjde!

Citroen otomobil markası Mart ayına özel büyük bir kampanya başlattı. Araba almak isteyenlere ödeme kolaylığı sunan Citroen'in Mart fiyat listesi belli oldu. İşte 2024 Citroen mart kampanyası ve fiyat listesi.

ABD'de bekleyen konut satışlarında son 5 ayın en büyük düşüşü!

ABD’de Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR) tarafından açıklanan rakamlara göre ABD’de bekleyen konut satışları 2024 yılının Ocak ayında yüzde 4,9 ile 5 ayın en büyük düşüşünü gösterdi.

Big Country Büyükçekmece'de yüzde 25 peşin, 15 ay vade fırsatı!

Akyapı tarafından Büyükçekmece'de yükselen Big Country projesinde 25 peşin, 15 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Rams Garden'da büyük yıl sonu avantajı! Yüzde 30 peşinat 24 ay vade!

Rams Türkiye imzasıyla İstanbul Bahçelievler’de hayata geçirilen Rams Garden'da büyük yıl sonu avantajı başladı. Söz konusu kampanya kapsamında yüzde 30 peşinat ödendiğinde 24 ay vade imkanı sağlanıyor.

Büyük Karaçay Barajı Haberi

Büyük Karaçay Barajı

Hatay'da baraj inşaatında meydana gelen heyelanda 2 işçi hayatını kaybetti. 


Olay yerine gelen Hatay Büvükşehir Belediyesi itfaiye Daire Başkanlığı ve Î1 Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, uzun süren çalışma sonucunda toprak altında kalarak hayatını kaybeden Kadir İlmas (22) ve Nurullah Keklik'e (26) ulaştı. Bu arada, Hatay'ın Kınkhan ilçesine bağlı Kurtlusoğuksu Mahallesi'ne bağlı bazı yollarda ve tarlalarda çökme meydana geldi. Yola paralel olarak meydana gelen çökmeyle beraber harekete geçen Hatay Büyiikşehir Belediyesi ekipleri, alternatif yol açmak için çalışma başlattı. 20 işçi, 1 ekskavatör, 1 greyder ve 5 kamyon ile çalışan ekipler, can kaybının önüne geçmek için çevrede yoğun güvenlik önlemleri aldı. 150 metreye yakın alanın çöktüğünü belirten yetkililer, çökmenin devam edeceğini ve 5 bin metre alanda çökmelerin beklendiğini açıkladı. 


Yeni...