08 / 05 / 2024

büyükada konut projeleri

büyükada konut projeleri

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Terrace Lido projesinde yer alan dairelerin fiyatları 370 bin dolardan başlayıp, 580 bin dolara kadar yükseliyor...

Emlakta Nostalji: Büyükada'da 4 bin liraya satılık ev!

İstanbul'da 1937 yılında Büyükada'da konumlanan bir ev 4 bin liraya satışa çıkarılmış. Evin 4 odası ve 900 metrekare büyüklüğünde bahçesi bulunuyormuş.

Emlakta Nostalji: Büyükada'da 12 bin liraya satılık villa! 

İstanbul'un en çok ziyaretçi alan adası Büyükada'da bir villa 1941 yılında 12 bin liraya satılığa çıkarılmış. 

Eski Bakan Kurum açıkladı! Türkiye’nin en büyük konut seferberliği başladı!

18’inci GYODER Gayrimenkul Zirvesi'ne katılan TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Murat Kurum "Depremle mücadelenin tek yolu; Kentsel Dönüşümdür" dedi. Kurum, Türkiye’nin en büyük konut seferberliğini başlattıklarını paylaştı.

İBB tarafından açılışı yapılan Büyükada Oteli'nin fiyatı ortaya çıktı! Bakın gecelik ücreti ne kadarmış!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Orman Bakanlığı'nca satışa sunulan Adalar'daki bir tesisi satın alarak, İstanbulluların ve turistlerin kullanımına açtı. Peki, Büyükada Oteli'nin fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Büyük konut sitelerinde arsa payına göre ortak giderler nasıl hesaplanır?

Ultima İnternational Eğitim ve Danışmanlık şirketinde Kalite ve Planlama Koordinatörü Zeynel Kayınova, büyük konut sitelerinde arsa payına göre ortak giderin nasıl hesaplanacağını kaleme aldı. İşte Zeynel Kayınova'nın o yazısı...

İstanbullulara müjde! İBB'den büyük konut hamlesi! 16 binin üzerinde konut inşa edilecek!

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi (İBB) Son 3,5 sende 9 bin 190 daire ve ticari birimi bitirerek hak sahiplerine teslim etti. İBB, toplam 16 binin üzerinde birimden meydana gelen konut projelerini hayata geçirmeyi hedefliyor.

TOKİ'den tarihin en büyük konut fırsatı! Yüzde 10 peşinat, 240 aya kadar vade! Sakın kaçırmayın

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından, dar gelirli vatandaşların ev sahibi olmasını sağlayacak olan tarihin en büyük konut projesinin ayrıntıları belli oldu...

TOKİ 2 büyükşehirde yeni projeler için düğmeye bastı! Bu kentlerde yaşayanlara ucuz konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 2 büyükşehirdeki yeni projeleri için düğmeye bastı. TOKİ megakent İstanbul'da ve başkent Ankara'da 3 yeni proje inşa edecek. İşte detaylar...

Hollanda'daki konut krizi büyüyor!

Hollanda'da yükselen kira fiyatlarını ve büyüyen konut krizini protesto eden binlerce gösterici sokağa döküldü. Rotterdam'da önceki gün düzenlenen protesto yürüyüşüne politen sert müdahale geldi.

Rusya'da kişi başına 6.6 metrekare daha büyük konut hedefi!

Rusya'da hükümet 2030'a kadar 3 kişilik ailelerin en az üçte ikisinin şimdikinden daha büyük bir konut alabilmesi ya da kiralayabilmesi için uygun şartların sağlanması için çalışma başlatacak.

ABD’nin en büyük konut kredisi sağlayıcısının hisseleri 1 günde yüzde 71 arttı!

Ünlü forum sitesi Reddit, konut kredisi sağlayıcısı olarak hizmet sunan Rocket Companies adlı şirketi yükseltti. Reddit'in borsa konuşulan bölümü WallStreetBets’teki kullanıcılar tarafından büyük ilgi gören Rocket hisseleri bir gün içerisinde yüzde 71 yükseldi. 

Çin 2020'de konut satışlarıyla büyüdü!

Çin, 2020 yılında ekonomik anlamda son 40 yılın en zayıf büyümesini yaşadı. 2020'de 2.3 büyüme gerçekleştiren Çin'in büyümesine konut satışlarının katkısı oldu. 

Küçükyalı Büyükada ödeme planı!

Küçükyalı Büyükada ödeme planı haberimizde yer alıyor. İşte Küçükyalı Büyükada ödeme planı ve proje detayları...

büyükada konut projeleri Haberi

büyükada konut projeleri

Büyükada'da hayata geçirilen Terrace Lido, 32 daireden meydana geliyor. İçinde yaşamın başladığı projede ödemeler peşin olarak gerçekleştiriliyor. İsteyenler için firma bünyesinde çeşitli ödeme imkanları sağlanıyor.



1+1 ve 2+1 daire tiplerinin yer aldığı Büyükada Terrace Lido, İnanlar İnşaat imzası ile inşa edildi. İçinde yaşamın başladığı projedeki ticari alanların alanları 30 metrekare ile 50 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Konut tipelerinin  Celine, Nicole, Juliette, Claire, Sophie, Charlotte ve Isabelle isimleriyle birbirinden ayrıldığı Terrace Lido Evleri'nde yer alan dairelerin alanları  89 metrekare ile 100 metrekare arasında 1+1,  107 metrekare ile 130 metrekare arasında 2+1 olarak tasarlandı.


25 tane ticari birim de bulunduğu Büyükada Terrace Lido Evleri'nin donatı alanları arasında; konut sahiplerine özel tekne ve bisiklet parkı, yüzme havuzu, güneşlenme terası, sauna,  fitness center ve bahçe...